Ви щаслива людина?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Siania, 2 Листопад 2009.

1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Ви щаслива людина?

І так, і ні.

2. Sertce

Sertce Member

Моїм єдиним щастям є моє дитя. Чи щаслива? Так, десь відсотків 45...

3. Dog

Dog New Member

Коли народилась донечка стала дуже щасливою)))

4. Jasmin

Jasmin :)

Завжди думала, що не є остаточно, чи то 100% щасливою. Після недавнього часу, після спілкування з людиною, яка залишила свій слід в моєму житті зрозуміла - ТАК, Я ЩАСЛИВА! Щаслива, бо жива і здорова, бо ходжу своїми ногами, бо дихаю і живу, бо живі і здорові дорогі мені люди, вони поруч зі мною, бо маю людей, яким можу подзвонити будь-коли і які мене вислухають, бо маю для кого жити, маю людей, яким є потрібною, які мене люблять. Це основне в житті і це потрібно вміти вчасно цінувати.
    Звичайно мене ще іноді відвідують думки, що десь щось би хотіла, щоб бути щасливішою. Це все матеріальні речі, амбіції.... Основне здоров"я, діти, батьки, близькі люди... все інше купимо, отримаємо, надолужимо....
    Дякую, Господу за все, що маю....

5. Sertce

Sertce Member

Справді, щастя можна розглядати з різниx сторін- для одниx це відпочинок на екзотичниx островаx( для ниx просто смертельно, якщо "зірветься" запланована " очєрєдна" поїздка), а інші , можливо, навіть зеленого поняття не мають, де ці острови на карті;
    одні літають літаком, а інші не мають пару гривень, щоб заплатити за проїзд в маршрутці і щасливі, коли проїдуть "зайцем"; одні щасливі, бо досягли ще якиxось висот в спорті, а другі радіють, бо сусіди допомогли знести по сxодаx інвалідний візок на вулицю, щоб вдиxнути ковток чистого повітря...
    Комусь щастя жити без дітей, для себе, а xтось на колінаx дякує Богу за маленький згорточок, що мирно посапує в колисці...
    Щастя - воно індивідуальне, і , як і все в цьому житті, пізнається в порівнянні.
    Особисто я щаслива, що жива, що маю сина, що xоч і маю жаxливий зір, бачу сонечко, батьків, дитя. Не можу відпочивати на Кіпрі, але маю роботу, яка приносить мені стабільний доxід. Маю де жити, не мучусь на чужиx квартираx... А ще я щаслива з того, що я щаслива...

6. Волошка

Волошка Well-Known Member

Я щаслива. Можливо, не можна кричати про своє щастя... А я не кричу, просто з легкою посмішкою і вогником в очах тихо говорю: "Я щаслива".
    І тут пишу про це тому, щоб інші знали, що щастя існує. Я це знаю, бо довго на нього чекала.

7. Музик

Музик Мартуська

думаю так, я таки майже щаслива, бракує дечого, але маю надію найближчим часом я буду мати все-все-все, що мені потрібно для щастя. зараз я щаслива, бо живу, щаслива, бо бачу сонечко щоранку, щаслива, бо маю коханого чоловіка (не завжди ідеального, але хто ж ідеальний?), щаслива, що знаю багато дуже хороших людей і що маю багато гарних спогадів про людей, котрих вже нема з нами.
    напевно це і є щастя!

8. Yaryna Yarko

Yaryna Yarko New Member

Щастя - це те, чого всі шукають, але знаходять одиниці. Я сподіваюсь, що я серед тих пестунчиків долі, яким всетаки вдалося схопити "синього птаха" за хвоста і доторкнутись до ЩАСТЯ. Для мене щастя в гармонії з собою, мирі зі світом і простоті бажань. А єдиним шляхом до щастя є відвертість і відкритість! Намагаюсь крокувати цим шляхом щодня і цінувати кожну мить, проведену в дорозі...

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я дуже часто відчуваю себе нещасною, маю пригнічений настрій, купа проблем валиться на мою бідну-нещасну голову і від того мені робиться ще гіркіше. Інколи здається, що життя закинуло мене в тупік і далі немає нічого і я можу годинами ревіти як мала дитина, ховаючись від всіх і всього. Але то буває рідко і це є просто на даний момент моїм душевним станом, бо загалом я розумію, що я щаслива людина, хоч скидаємся по зйомних квартирах, хоч чоловік буває далеко не ідеал , хоч від матеріальної скрути іноді хочеться вити... Головне це здоров"я, це моє маленьке янголятко- мій синочок, це живі і здорові рідні та близькі, це моя 83-річна бабуся, якій Бог дав таке довге життя, це... ще купа всього. Страюся посміхатись, стараюся бути привітною, стараюся багато жартувати, піднімати людям настрій і тоді помимоволі думаєш- як ж добре жити, та я ЩАСЛИВА, не зважаючи ні на що!:)

10. Clementina

Clementina Well-Known Member

В мене вчора був такий день, що ще до сьогодні відійти не можу. Розкажу по порядку: їхали ми з чоловіком і з моєю сестрою вчора від мами і бабці (село біля Жидачева) до Львова. До маршрутки від дому потрібно йти пішки ~ 5 км. Тут подружка сестри запропонувала підвезти, оскільки сама їхала до Львова, але в машині було лиш 2 місця, то ми вирішили що до маршрутки поїдемо всі разом, а там сестра вийде і пересяде, а я з чоловіком поїду машиною.
    Через годину сестра подзвонила мамі і сказала, що попала в аварію, але з нею все добре і сильно розплакалася. (Про те, що ми поїхали окремо ніхто не знав.) Мама вирішила, що, мабуть, я з чоловіком або загинули або в тяжкому стані і кричить, питає, що зі мною, а Наталя в шоці і взагалі не розуміє, що від неї хочуть.

Приїхала я додому і тут дзвонить мама :
    - Ти де!
    - Скоро буду вдома, зайшли в магазин купити діду подарок на ДН.
    - Щастя, що ви з Наталею не поїхали.
    - Що сталося?
    - Наталя в аварію попала.
    І далі плач мами. Навіть не можу сказати, що я пережила за ті секунди, поки не докричалася до неї. Пишу і зараз сльози на очах.
    Дякую Богу, що сестра ціла і не ушкоджена, бо сиділа біля водія, а дві машини вдарили маршрутку ззаду. Молюся за тих людей, що постраждали (хлопці, які сиділи ззаді).
    Одним словом, всі вчора наїлися страху, і заспокійливого.

І це вже вдруге за рік схожа ситуація, кілька місяців тому таке було з двоюрідним братом, якого дуже побили. Всі вирішили, що він мертвий, і його друзі подзвонили нам, бо боялися до його батьків дзвонити. На щастя, він просто знепритомнів, і це врятувало йому як не життя, то здоров'я точно.

Знаєте, я навіть вдячна Богу за такі уроки, тому що зрозуміла, яка я щаслива, що маю живих, здорових рідних і близьких людей. І насправді жодні фінансові чи побутові труднощі не повинні затьмарувати це, тощо нема нічого страшнішого за страх втратити дорогу тобі людину. В такі моменти, розумієш, наскільки мало потрібно для щастя.

11. Doroty

Doroty миється в бані

Загалом вважаю себе щасливою людиною. В мене хороший чоловік, я щаслива у подружжі, і з батьками теж стосунки хорошо. Іноді звісно чогось бракує, або здається. що не вистачає...але я розумію, що то все тимчасове, згадую, про все хороше, і думки втікають від мене )

12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Так, я щаслива людина. В мене є сім*я, мої дітки здорові,маю де жити і що їсти. А що ще треба для щастя :o

13. Emerald

Emerald New Member

Я - щаслива людина! Сьогодні вперше за 5 днів подзвонило моє кохане сонечко зі Швеції!!! Як же я за ним сумую!!!

14. Волошка

Волошка Well-Known Member

А я зрозуміла, що кожен день очікую ейфорії від щастя, тому часом засмучуюсь, коли цього нема. Тому треба не думати, що щастя безперервне і зростаюче, воно - тихе і спокійне, завжди поряд і завжди з нами.

15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Колись був такий період в моєму житті, коли думала, що нещаслива, бо... (і купа причин). Але... помер мій тато, і я зрозуміла, яка була до того моменту щаслива, бо всі були коло мене, усі були живі, і нехай зі своїми проблемами, придирками, захцянками тощо.
    Тепер я кожен день думаю про те, яка я щаслива, навіть які б проблеми не посилало мені життя. Щастя у кожній дрібниці, навіть у кожній проблемі, бо я і мої любі рідні живі. Радійте кожному дню, навіть якщо він важкий, Бог нам його не просто так посилає. Я люблю жити і страшенно боюсь смерті, будь-якої, будь-кого...

16. marife

marife Member

Розкажу вам історію трагічного щастя. Моя подруга Белен місяць після одруження в жахливій автокатастрофі втрачає чоловіка. Рональд загинув на місці, Белен чудом врятували. Від того часу вона ходила сама не своя, плакала що жити їй немає для чого, проклинала лікарів за те що її врятували. через постійні стреси в неї почались жахливі проблеми з головою, жахливі болі, судорги, припадки дикого крику. Вона потрапляє в лікарню де повністю відмовляється від лікування. На моє питання чому? вона відповіла: "Я хочу до нього....." протрималась вона з місяць і померла, в тяжких муках, та на її губах постійно була усмішка, вона шептала: " я іду до нього......". Жахливо було за цим спостерігати. Невже насправді щастя може мати таку ціну?

17. Mawa

Mawa Member

В мене є проблема, що собі сама придумаю щось надто нереальна, типу як в серіалах, хочу вроді реальне, але напевно в мої реальності цьому не бути, а змиритись з тим не хочу, хоча в цілому все супер, я щаслива- маю довгоочікувану донечку, дуже рада цьому

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Звичайно, що щаслива. У мене все є....Людині для щастя багато не потрібно, здоров'я-найважливіше, і вміння дарувати любов іншим, тоді людина по-справжньому буде щаслива, бо отримувати те саме від інших.... :)

19. Tentatrice

Tentatrice black coffee_sweet dreams

Абсолютно з Вами згідна,адже щастя надто мінлива складова життя. І те,що ми постійно його не відчуваємо,зовсім не означає,що його нема. Головне розуміти,що щасливими нас роблять навіть найменші дрібниці.!

20. Тошик

Тошик New Member

інколи бувають моменти, коли думаєш-ну чому так, а не от так?
    але коли крихітні ручки обнімають теье-забуваєш про все, ось воно щастя.
    всі здорові, і нема чого нарікати на життя, все інше прикладеться, на все свій час.