Веснянки і зайва пігментація

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Зозулька, 4 Березень 2009.

1. AilataN

AilataN жива

Оголошення : потрібні сміливі дівчата, котрі не бояться бути " піддослідними кроликами":girl_crazy:.
    Плюс моєї косметики в тому , що кроликів шукаю серед людей, а , отже, бідні тваринки не постраждають)).
    Жарти жартами, ось умови :

Застаріла пігментація. Не веснянки. Хоча може бути в комлексі, тобто і веснянки і пігментаця на шкірі - вітається)):girl_impossible::girl_emo: ( чорний гумор)
    також пігментація на спині, руках. Вагітність, ГВ, потужне акне- протипокази.

Випробування відбілюючого крему.
    Крем в декількох варіантах вже пройшов мінімальні тести, на різних типах шкір : чутлива, куперозна, суха, жирна, комбі, алергічна.
    Всі складові крему мають природнє походження, ніяких страшних хімій не містить, але для таких тонких станів як ВГ і ГВ- ні, бо не дасть потрібного аналізу.

Що потрібно : зголоситися, прийти і забрати крем, відписуватися про відчуття і реакції.

2. Dgaga

Dgaga Active Member

Написала вПП, чекаю на відповідь.

3. Olya Svit

Olya Svit New Member

Дівчатка підкажіть, маю пігментація над верхньою губою і бачу що після відпочинку на морі, з'явилася ще і під нижньою. Як вивести?

4. Текіла

Текіла Well-Known Member

У мене веснянки появляються в сонячний період. Не люблю їх - старять обличчя.
    В сонячну активність стараюсь користуватись кремами для обличчя з spf50, хоча все одно висипає веснянками. Хочу 100 спробувати.

А в осінній період виводжу веснянки з допомогою пілінгів для обличчя у косметолога. Повністю не приберають, але практично непомітні. Шкіра стане білосніжною та однотонною. :girl_spruce_up:
    Також більш менш допомагають креми для обличчя з ефектом відбілювання. Але кращої ради ніж косметолог все одно немає.