Веснянки і зайва пігментація

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Зозулька, Mar 4, 2009.

1. Alonka

Alonka New Member

Відповідь: Веснянки, як позбутись?

Та, все вище сказане дуже мило і всі зрозуміли, що веснянки це кльово:girl_wink:
    Але хтось дійсно знає як їх позбутися?:girl_sad:

А ще в мене проблемка, після кожного невдалого прища(навіть не душеного)залишається плямка темнішого кольору,:sad: як їх повиводити? :umbrage:Підскажіть?

2. Furore

Furore New Member

Сестра!!

Який саме??? І коли ви ним користувалися? Зараз на літо, мабуть, вже запізно?

3. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Я вже точну назву забула, бо немаю його. Купувала в ДЦ-аптеці.Сходіть туда. Вам його покажуть. Але таки дійсно відбілювання краще проводити в осінньо-зимовий період......Не думаю що зараз буде ефект. Хіба що додатково купіть крем з СПФ не меньше 60. Я такий маю від Віши

4. Piama

Piama New Member

А у мене крім веснянок ще постіно трохи почервонілі щоки (лікар говорив що близько розташовані капіляри ) і від цього всього лице різнокольорове.Тому постіно користуюсь тоналкою. Може ктось знає, як боритись з цими почервоніннями?

5. veronka

veronka зла друзя

мені косметолог радила вмиватися виключно холодною/прохолодною водою, протирати обличчя льодами з травяного узвару (ромашка і ще щось, не пам*ятаю). Допомогло))) Не одразу, десь через місяць-два зауважила результат))
    Щодо веснянок - мені вони не пасують, найбільше їх скупчення під очима, рівно по контуру моїх "чарівних" синців, тобто інтенсивно-помітний-фіолетовий якнайкраще підкреслюється рудо-коричневими цяпками!:girl_cray: от я й думаю, що з ними робити? Дууже давно користувалася кремом "Антихромін" (навіть назву точну не згадаю), чи був ефект теж не пригадую, тра маму перепитати)))

6. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

То напевно був крем " Ахромін".

7. Rona

Rona Мама-йожик

у Вас куперозна шкіра, як і в мене... і якщо її не лікувати (укріплювати капіляри зсередини, спец. лікув.косметика ззовні, захист від сонця, морозів, не курити, не їсти гарячого, не нервувати, обмежити алкоголь), то воно перейде в розацеа (рожеві вугрі), можете погуглити, яка то "краса"... зверніться до дерматолога краще

---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

є крем, скінорен, він має кислоту спеціальну, яка забирає ці темні плямки... десь за місяць регулярного використання

8. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

[COLOR="ну не Red!!!"]
    а як позбутися пігментних плям навколо очей? в мене й так зовнішні кутики очей опущені, а там ще (на зовнішній стороні очей) потемніння, і воно явно не світлішає....
    я чула про лимон, але без поняття що з нього робити і як... ще хочу спробувати крем
    Цитата:
    Допис від pravovuk Переглянути допис
    URJAG[/COLOR]

А урьяж звичайний чи якийсь спецыальний, відбілюючий?

А можливо хтось народны методи знаэ ефективноъ боротьби з пыгментними плямками...
    В мене пысля родів що весни іде пігментацыі на чолы. носы. під очі.

Last edited by a moderator: May 20, 2010
  9. Paradise

Paradise New Member

Мені здається, що ці всі засоби боротьби з веснянками це тимчасовий ефект.Бо веснянки-це пігментація шкіри під дією сонячних променів (в мене вони тільки весною та літом, а зимою зникають).Виходить, що ми відбілили шкіру(позбулися веснянок), а на сонце не можна "показуватись" бо під його дією вони знову з'являються.І не впевнена що сонцезахисні креми можуть так захистити наше личко(чи ін. частини тіла).

10. ok2008

ok2008 Well-Known Member

Пігментні плями

Підкажіть будь ласка як позбутися темних пігментних плям на обличчі ...

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Веснянки і зайва пігментація

в мене після пологів і з появою активного сонця 2 см нижче очей зявились 2 коричнувато-руді плями.....виглядає страшненько...не знаю,що корисного можу зробити для себе у цьому напрямку,тому мо хто стикався з таким і порадить конкретні засоби/способи боротьби з "кожей леопарда":girl_devil:

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Улян, я тут на форумі минулої весни задавала ті самі питання, чоловік взагалі казав що я "леопЕрдовая" уявляєш!? ... і рецепти протирати соком петрушки чи кусочком лимона особисто мені нічим не допомагали. Ці плями якось самі пройшли з часом..... але десь пів року я з ними ходила...красопєда була ще та... в мене плямки були над верхньою губою, на щоках біля носа, буля вух. Ну і веснянок була ціла купа до всього. Це гормональне, воно все потім має внормуватись.

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і я теж впевнена,що то гормони...будемо чекати....

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

О! А я то думаю, шо в мене за плями над губами були?! Думала - старію, страшнію. Правда уваги не звертала, часу не дуже вистачало. А зараз пройшло, і не помітила:girl_crazy:

15. Ester

Ester New Member

багато років пробувала боротися з веснянками...тепер вже надоїло...

16. Надька

Надька Well-Known Member

ой а мені у свій час коли почали появлятись весняник на носі допомогла косметика мері кеу.... а саме крем і тональний... я тоді аж сама здивувалась, бо навіть ненадіялась їх позбутись

17. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

У мене веснянок ніколи не було, але вони мені страшенно подобаються на інших, не розумію нащо їх виводити, це ж красиво і дуже мило і ніжно, я в підлітковому віці їх собі сама малювала, так сильно хотіла мати:)

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

може й гормональне. не знаю.
    але краще не ризикувати. обвязково наносити на плями крем з високим фільтром.30-50 SPF. під макіяж чи без не важливо. але без нього не виходити.
    не можна допускати, щоб вони темніли від сонця.

19. Delfy

Delfy Well-Known Member

і в мене є веснянки. зимою їх немає зовсім, а от коли приїду з моря... бабця каже, що я під решетом загаряла...

20. Furore

Furore New Member

В мене вже декілька років, і ніяк не внормується. :sad:
    Я собі так не подобаюсь з тими плямами. :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Порадьте хорошого косметолога, який добре знає, що з ними робити. Пліііз.