Відповідь: Весняний модний образ Що там чувати про модні тенденції на весну? Так-так я вже хочу весни-літа)))
Відповідь: Весняний модний образ Складно назвати колір, який стане непохитним лідером. Актуальні життєрадісні відтінки. В основну палітру увійдуть кілька тонів: кораловий; білий; лазурний; червоний; небесний; чорний; м’ятний. Жіночність і яскравість – основні тренди моди 2015. Навесні увага приділяється легким топам, суконям, спідницям та блузкам. Одяг може розрізнятися у всьому, але не у виборі тканин. Матеріалами служать натуральний шовк, мереживо, шифон і атлас. Серед стилів домінують 70-ті і мінімалізм. Їх відрізняють наявність прихованих застібок, лаконічного крою, отложного комірця або коміра-стійки, V-подібні вирізи, пишні рукави, декоративні шарфики-банти. Вбрання не будуть виглядати нудно і похмуро через розкішних тканин. У моді комбінезони.
Вичитала, що справжнім "хітом" весни-літа 2015 року стане комбінезон. Це може бути як образ в стилі кежуал, так і модний тепер "спорт-шик", а також комбінезон це непоганий вибір для "виходу в світ". Кидаю пару фоток, що сподобалися і починаю думати вже й про "комбєзик" для себе на цю весну
А я щось не розумію комбезів. Ну тобто як, вони мені подобаються, але як собі уявлю що як захочу в туалет то треба мало не до голяса розбиратися.. і відразу охота до того одягу пропадає. Якось мені виглядає комбез незручним. Хоча сама маю, але як купила то так і не одягла ще жодного разу.
От мені теж вони не дуже зручні,особливо коли у кафе потрібно сходити у туалет,то роздягаєшся до голаХоча сама собі 2 роки назад придбала,дуже класний такий кораловий.Виглядає супер,але от по зручності...
Ок, попробую . Европейські гуру моди стверджують, що цього року буде модним стиль GYPSET(gypsy).Точного визначення одягу цього стилю не знаю, але, як пишуть модні журнали, це суміш циганських мотивів + легкі, повітряні тканини з різноманітними принтами. Цікавими є всякі геометричні яскраві принтив поєднанні з досить масивними прикрасами --- дописи об"єднано, Feb 23, 2015 --- Мені трохи нагадує Бохо. Легко, повітряно +етнічні мотиви+ масивні прикраси. Загалом, нра
О це точно не для мене)Вже краще комбінезони))якось дуже вже яскраво і різнокольорово , точно по циганськи)
Стиль хакі-так пише модний онлайн ресурс. Я б скоріше сказала, що у моді знову колір хакі, як у романтичних туніках, так і в замшевих куртках стилю мілітарі, чи "ковбой" --- дописи об"єднано, Feb 23, 2015 --- Ну і про такий аксесуар, як годинники. Переважають квіткові та анімалістичні мотиви в оздоблені циферблатів, також багато "золота" та інкрустацій. Мені зовсім не сподобалося, люблю більш функціональні/прості годинники зі зрозумілими циферблатами, одним словом, я тут за класику та стриманість. А ось кілька фото того, що, як пишуть, зараз модне
Названо головні тренди весни-літа Напівпрозорі наряди Гарна новина для любительок легких і спокусливих нарядів: у новому сезоні знову актуальні напівпрозорі тканини. Легкі сукні, спідниці і топи врятують тебе в жарку погоду і допоможуть привернути до себе увагу. Не треба соромитися! Клітинка У цьому сезоні дизайнери нагадують про популярну в 70-х тканини "гінем", створюючи наряди в дрібну клітку. Приміряй різні забарвлення, створюючи елегантні повсякденні образи. 70-е Кожен сезон в списку модних трендів числяться ретро-тенденції і на цей раз пальму першості завоювали силуети 70-х років. Must have - прямі брюки, гострі коміри і лаконічний денім. Замша Вироби із замші - ще один спосіб зануритися в атмосферу 70-х років. Приміряй будь-які деталі - спідниці, сукні, тренчі або штани, роблячи вибір на користь цікавих відтінків. Спортивний шик Мода на спортивні силуети не вщухає вже кілька сезонів, завдяки чому наш повсякденний гардероб поповнився безліччю практичних речей. І якщо кросівками в кутюрних колекціях вже нікого не здивуєш, сукні в тренувальному стилі набувають все більш футуристичний вигляд. Брючний костюм У новому сезоні класичні костюми з брюками відходять на другий план. У моді - незвичайні фасони, забарвлення і текстури, які виглядають оригінально, але не менш елегантно. Квіти Квіткові мотиви завжди актуальні з приходом тепла і в цьому сезоні дизайнери знову надають нам повну свободу дій. Вибирай різні візерунки - великі різнокольорові композиції або мініатюрні абстрактні патерни. Яскравий декор Наповни свій гардероб новими фарбами, вибираючи вбрання з цікавою обробкою, яскравими кольорами і нестандартним кроєм. Новий сезон - найкращий час для змін!
Дівчата,модні тенденції...кольори весни,то все добре Ніхто не відміняв поняття міри,смаку і відповідності тренду до своєї фігури,кольору шкіри,типажу... Щоб часом гоніння за трендами не перетворили на жартву моди Білий і чорний все буде у моді тому,якщо поритись в шкафу,то ми всі модняшки