Весняний модний образ

Discussion in 'Дефіле' started by Kasia, Oct 16, 2011.

1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Весняний модний образ

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. napoleona

napoleona Well-Known Member

Що там чувати про модні тенденції на весну? :)
    Так-так я вже хочу весни-літа)))

3. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Складно назвати колір, який стане непохитним лідером. Актуальні життєрадісні відтінки. В основну палітру увійдуть кілька тонів:
    кораловий;
    білий;
    лазурний;
    червоний;
    небесний;
    чорний;
    м’ятний.
    Жіночність і яскравість – основні тренди моди 2015. Навесні увага приділяється легким топам, суконям, спідницям та блузкам. Одяг може розрізнятися у всьому, але не у виборі тканин. Матеріалами служать натуральний шовк, мереживо, шифон і атлас. Серед стилів домінують 70-ті і мінімалізм. Їх відрізняють наявність прихованих застібок, лаконічного крою, отложного комірця або коміра-стійки, V-подібні вирізи, пишні рукави, декоративні шарфики-банти. Вбрання не будуть виглядати нудно і похмуро через розкішних тканин.
    У моді комбінезони.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

це я вже теж читала;)

5. TinkaMalvinka

Не дарма мене на червоне "зашторило":girl_cool:

6. orange girl

orange girl Well-Known Member

Вичитала, що справжнім "хітом" весни-літа 2015 року стане комбінезон. Це може бути як образ в стилі кежуал, так і модний тепер "спорт-шик", а також комбінезон це непоганий вибір для "виходу в світ". Кидаю пару фоток, що сподобалися:girl_cool: і починаю думати вже й про "комбєзик" для себе на цю весну:connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 3
  7. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я про комбез давно мрію, якщо все складеться, то може вшию собі

8. orange girl

ще докину одну фотку, оце мій "фаворит" серед комбінезонів, що трапилися на очі сьогодні

• Подобається Подобається x 6
  9. TinkaMalvinka

Маю 3 :girl_blush2:Ура я в тренді:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 2
  10. iriwa

iriwa Особлива мама

А я щось не розумію комбезів. Ну тобто як, вони мені подобаються, але як собі уявлю що як захочу в туалет то треба мало не до голяса розбиратися.. і відразу охота до того одягу пропадає. Якось мені виглядає комбез незручним. Хоча сама маю, але як купила то так і не одягла ще жодного разу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  11. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

От мені теж вони не дуже зручні,особливо коли у кафе потрібно сходити у туалет,то роздягаєшся до гола:girl_haha:Хоча сама собі 2 роки назад придбала,дуже класний такий кораловий.Виглядає супер,але от по зручності...

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

комбез не хочу, показуйте що там ще буде модне)))

13. orange girl

Ок, попробую :). Европейські гуру моди стверджують, що цього року буде модним стиль
    GYPSET(gypsy).Точного визначення одягу цього стилю не знаю, але, як пишуть модні журнали, це суміш циганських мотивів + легкі, повітряні тканини з різноманітними принтами. Цікавими є всякі геометричні яскраві принтив поєднанні з досить масивними прикрасами

--- дописи об"єднано, Feb 23, 2015 ---
    Мені трохи нагадує Бохо. Легко, повітряно +етнічні мотиви+ масивні прикраси. Загалом, нра :)

• Подобається Подобається x 7
  14. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

О це точно не для мене)Вже краще комбінезони))якось дуже вже яскраво і різнокольорово , точно по циганськи)

15. orange girl

Стиль хакі-так пише модний онлайн ресурс. Я б скоріше сказала, що у моді знову колір хакі, як у романтичних туніках, так і в замшевих куртках стилю мілітарі, чи "ковбой" ;)

--- дописи об"єднано, Feb 23, 2015 ---
    Ну і про такий аксесуар, як годинники. Переважають квіткові та анімалістичні мотиви в оздоблені циферблатів, також багато "золота" та інкрустацій. Мені зовсім не сподобалося, люблю більш функціональні/прості годинники зі зрозумілими циферблатами, одним словом, я тут за класику та стриманість. А ось кілька фото того, що, як пишуть, зараз модне ;)

• Корисно Корисно x 1
  16. Olga Myrun

Olga Myrun Well-Known Member

Модний колір 2015!)

Attached Files:

17. Isa

Isa Well-Known Member

Названо головні тренди весни-літа
    Напівпрозорі наряди

Гарна новина для любительок легких і спокусливих нарядів: у новому сезоні знову актуальні напівпрозорі тканини. Легкі сукні, спідниці і топи врятують тебе в жарку погоду і допоможуть привернути до себе увагу. Не треба соромитися!
    1_653.jpg

Клітинка
    У цьому сезоні дизайнери нагадують про популярну в 70-х тканини "гінем", створюючи наряди в дрібну клітку. Приміряй різні забарвлення, створюючи елегантні повсякденні образи.
    2_579.jpg

70-е
    Кожен сезон в списку модних трендів числяться ретро-тенденції і на цей раз пальму першості завоювали силуети 70-х років. Must have - прямі брюки, гострі коміри і лаконічний денім.
    3_458.jpg

Замша
    Вироби із замші - ще один спосіб зануритися в атмосферу 70-х років. Приміряй будь-які деталі - спідниці, сукні, тренчі або штани, роблячи вибір на користь цікавих відтінків.
    4_338.jpg

Спортивний шик
    Мода на спортивні силуети не вщухає вже кілька сезонів, завдяки чому наш повсякденний гардероб поповнився безліччю практичних речей. І якщо кросівками в кутюрних колекціях вже нікого не здивуєш, сукні в тренувальному стилі набувають все більш футуристичний вигляд.
    5_247.jpg

Брючний костюм
    У новому сезоні класичні костюми з брюками відходять на другий план. У моді - незвичайні фасони, забарвлення і текстури, які виглядають оригінально, але не менш елегантно.
    6_135.jpg

Квіти
    Квіткові мотиви завжди актуальні з приходом тепла і в цьому сезоні дизайнери знову надають нам повну свободу дій. Вибирай різні візерунки - великі різнокольорові композиції або мініатюрні абстрактні патерни.
    7_94.jpg

Яскравий декор
    8_77.jpg
    Наповни свій гардероб новими фарбами, вибираючи вбрання з цікавою обробкою, яскравими кольорами і нестандартним кроєм. Новий сезон - найкращий час для змін!

• Подобається Подобається x 2
  18. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

а де такі спіднички можна надибати? здається мені що на весну то якраз самое оно)))

19. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

я шила на замовлення. але роботою вкрай незадоволена. На Привокзальному бачила по 450 грн.

20. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

Дівчата,модні тенденції...кольори весни,то все добре:girl_crazy:
    Ніхто не відміняв поняття міри,смаку і відповідності тренду до своєї фігури,кольору шкіри,типажу...
    Щоб часом гоніння за трендами не перетворили на жартву моди:girl_spruce_up:
    Білий і чорний все буде у моді :girl_cool:тому,якщо поритись в шкафу,то ми всі модняшки:connie_pull-pigtail

• Погоджуюся Погоджуюся x 1