Відповідь: Весняний модний образ зелений то моя слабинка, був такий період, що не проходила мимо жодної зеленої кофтинки, потім трохи заспокоїлась, бо пів шафи зеленого кольору)))) бачу, що в цьому сезоні все буде знову актуально а останнім часом запала на бірюзовий.
Відповідь: Весняний модний образ Ось таке нам ще пропонують дизайнери на Весну 2013 Покази відбувались у Лондоні та Нью-Йорку.
Відповідь: Весняний модний образ А ну видите мають все-таки наші жінки чуйку на моду (я про шкарпетки)
Відповідь: Весняний модний образ Ні, погодьтеся, хлопи в цьому ділі завжди були на крок попереду. Вони ті віяння моди вловили задовго до цієї весни...
Відповідь: Весняний модний образ Не знаю який придбати верхній весняний одяг, куртку, плащик чи кашемірове пальто? Які зараз тенденції?Що новеньке?
Відповідь: Весняний модний образ народ, ви не шарите. у випадку з туфлЯми - це хитрий дезігнерський трюк: коли нога 38 розміру, а мешти видали 41-о у варіанті з в"єтнамками шкарпетони для того, шоб не натирало між пальцЯми... а якшо серйозно, то я такої "моди" не розумію ---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ---------- п.с.. тема (тобто ідея) ажурного намордника не розкрита
Відповідь: Весняний модний образ І мені це дуже цікаво! білий приталений плащик (може, шкіряний) - це актуально чи нецікаво?
Відповідь: Весняний модний образ Заходила на вихідних в магазини шкіри в центрі - зовсім нецікаво - весняні речі ніби виставили, але все якесь чорне або беж... А чогось яскравого чи більш кольорового нема. В одному лише бул курточки оранжево-червоного відтінку...
Відповідь: Весняний модний образ дівчата, шукаю собі на весну щось з верхнього одягу, але хочу щоб до каблука підходило і було гарне, яскраве молодіжне і не знаю. що зараз і де модно киньте щось, розкажіть хто що купує
Відповідь: Весняний модний образ то є всі речі на різну погоду і свій випадок . я ж особисто не уявляю, як кашемірове пальто можна замінити на плащик . варто мати в гардеробі кожну з цих базових речей.
Відповідь: Весняний модний образ прикольні, ябвдягнув. До них явно треба верх якийсь трохи хуліганський, наприклад з оголеним плечем чи ще щось нестандарте, чи яскраві аксесуари, бо класика з тією спідницею буде виглядати надто "по-вчительськи". А де такі спідниці надибали?
Відповідь: Весняний модний образ Пояски продаються окремо і іх не обов'язково ) . Кармічні партизани , а верх який?