Відповідь: Весняний модний образ. 2012 Дуже тендітна колекція. Найбільш "зачіпили " ось ці сукні вони неймовірні! А перша це взагалі мрія )
Відповідь: Весняний модний образ. 2012 Перша і друга сукні......я просто прибалділа, ммм....хочу такі
Відповідь: Весняний модний образ. 2012 Класні роліки, сподобалось! http://www.youtube.com/watch?v=hm37wbkBxhI http://www.youtube.com/watch?v=hjtssCNcBBg
Відповідь: Весняний модний образ. 2012 Не знаю чи то моделі анорексичні до одурі, але мені це виглядає на прогулянку хворих по-території закладу, особливо третя дівчинка справа, та у віночку.
Відповідь: Весняний модний образ. 2012 Это грамотно выверенный стратегически ход. Причем тут модели, в соотношении худоба/размер, выглядят "нормально". О том, что на "вешалках" всё и так лучше выглядит, говорить не будем. Искушенная мировым трендом похудания потребительница, выбирая одежду своего размера, обнаруживает, что ей подходит меньший. На радостях от своеей неожиданной стройности, покупает ещё что либо.
Відповідь: Весняний модний образ. 2012 та нормальні там всі моделі. До анорексії їм всім ще далеко. А та що у віночку виглядає по-дурному, бо її так одягли.
Відповідь: Весняний модний образ. 2012 Власне, моделі виглядають по-дурному, бо так задумав дизайнер. Так, іноді дизайнери люто ненавидять жінок. Я особисто маю комплекцію таку, як ті моделі, але не тому, що виснажую себе дієтами, а тому що така від природи (єдине, що ноги не криві як в тої у віночку). Вважаю, головне бути здоровим, а комплеція - справа другорядна, одяг все виправить. Ага, ще одне. Можу годинами переглядати модні покази та вивчати тренди, розраховані якраз на 180 зросту, але коли до ходить до діла все це купити, то немає в наших магазинах нічого подібного, все або на великі груди, або короткі руки, або зріст 165. Парадокс, однако....
Відповідь: Весняний модний образ. 2012 Та чо ненавидять жінок..просто чоловіків люблять))) Вже багато говорено до речі, про те, що часто модні жіночі тренди дуже дратують чоловіків з класичною орієнтацією. При цьому ті ж новинки можуть дуже подобатися жінкам. Тому я часто спочатку тицяю пальцем в журнал, щоб побачити чоловічу реакцію, перед тим як купити... Хоча.. зате певно на жіночі форумівки можна сміливо виходити в тому, що йому не НРА.
Відповідь: Весняний модний образ. 2012 Які гані сукні!!! Я обожнюю квіткові мотиви.... Натрапила на ось таку колекцію Dolce&Gabbana 2012/13 і аксесуари: як для мене то надто масивні, але то ж показ.... сумочка просто мега-мега.... На весну вже собі придумала трохи образів ))) треба ще втілити аксесуари, дещо прикупити і буду вся в своїх улюблених "ружах" )))).
Відповідь: Весняний модний образ. 2012 Модниці певно тут) У фейсбуці та вконтактє розігрують запрошення на покази Тижня Моди в суботу та неділю. До завтра ще.