Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

Моя сукня White One by Pronovias 2012
    Дуже задоволена, легка, та повітряна!

[​IMG][​IMG]

2. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

GONE BABY GONE дуже гарне і легке плаття. А можна фото "в живу" (на вас)?

3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Моє платтячко.

4. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

5. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

таке плаття шила собі на розпис [​IMG][​IMG] і без піджачка [​IMG][​IMG]

7. GIS

GIS Well-Known Member

а мені подобається щось типу цього
    воно таке елегантне...
    знаю точно що було в салоні *** (там моя коліжанка купувала плаття-ціна чесно кажучи кусалась). А чи є зараз... і чи є в перший прокат.... невідомо... буду йти питатись за місяць-два

Останнє редагування модератором: 10 Жовтень 2012
  8. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

в салоні де я купувала свою весільну сукню, було ще таке платтячко зі шлейфом,теж дуже сподобалось ... на фото не виразно, але в живу дуже гарне, пояс з камінчиками, шлейф кружевний... так і хотілось його приміряти))

Останнє редагування модератором: 19 Жовтень 2012
  9. lawyer

lawyer Member

описую свою сукню: атласна сукня-низ з корсетом (на ній: на корсеті - морські перлинки, внизу - прикраса з кілець), зверху - мереживна накидка зі шлейфом, поєднується з сукнею поясом, який ззаду переходить у бант
    накидку можна зняти і отримаємо саму сукню, до якої додається ще великий бант, який причіпається ззаду під шнуруванням.
    колір сукні - шампань, крем-брюлле, беж, колір накидки - молочний, айворі.
    сукня - зручна, легка і красива. така, як я хотіла - як в принцеси:girl_in_love:. в мене з нею любов з першого погляду - це єдина сукня, яку я приміряла.
    загальний вигляд
    шлейф, ммм!
    сукня без накидки

Останнє редагування модератором: 22 Жовтень 2012
  10. Alicia

Alicia Well-Known Member

Колекція Alessandro Angelozzi Couture 2013.
    [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування модератором: 4 Листопад 2012
  11. sensual

sensual New Member

От найшла файненьку суконку

12. Shpunka

Shpunka New Member

Bridal Collection in White by Vera Wang Autumn-Winter 2012-2013
    [​IMG] [​IMG]

13. habika

habika Active Member

Сьогодні знайшла свої сукні :girl_crazy: тільки от не знаю яку саме обрати, можливо дівчатка ви щось порадили!?:girl_crazy: [​IMG][/url]

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Чи ось це платтячко? [​IMG]

14. Hermosa

Hermosa New Member

Все залежить від вашої фігури та зросту. Як на мене, то фасон першого плаття не підійде високим худеньким дівчаткам.:girl_smile:

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Все залежить від фігури, звичайно, але мені перше плаття якесь цікавіше, яскравіше (може тому що в мене було з заниженою талією і підкреслювало фігуру).

16. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Перша сукня - стильнюча!!! Але дівчатка кажуть правду - потрібно дивитися, як вони сядуть на Вас.

17. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Міряла я таку сукню як на першому фото -не моє. Може через те що я висока, а може я була настроєна на пишну сукню. В результаті мала схожу до тої що на другому фото. Була задоволена на всі 100%
    Ви міряйте... бо вони різні за фасоном і по різному сядуть...і тоді точно зупинете свій вибір ))

18. annywka

annywka New Member

а я свою замовляла через інтернет,американський сайт.вибрала сукню ,яка мені сподобалась ,поміряла себе і мені пошили сукню під мене)))за два тижні курєр додому приніс невеличку посилку).відкрила а там акуратно складена моя сукня,поміряла все шикарно підійшло.сукня відповідала фотографії з сайту.з доставкою в Україну мені вийшли буквально копійки ця сукня)потім ще так само дозамовила під неї підюпник,бо незнала чи він потрібний ,виявилось що потрібний,бо плаття внизу розширене,щоб шлейф гарно дивився ,під фасон купила.прийшов підюпник і воаля ,все шикарно дивиться!

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

раджу небоятись купляти через інтернет,ціни дешевші ніж в салонах,а якість не гірша!але це я з свого позитивного досвіду кажу)такшо прислуховуйтесь до себе! А салон-це лишні понти,дорога аренда в центрі міста. Вмійте правильно розпоряджатись вашими коштами))) і неведіться на перше ліпше)чим дорожче значить ліпше.А на красивій дівчині навіть дешеве платтячко буде виглядати на мільйон.головне вміти себе подати!:girl_bye::kiss:

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

можна навіть піти в салон поміряти кілька фасонів різних,подивитись в якоиму вам краще,а вже тоді обрати по фото в неті і собі таку замовити .

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Цікаво би фото побачити.

20. annywka

annywka New Member

покажу після розписки)