Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. likeangel

likeangel Member

Відповідь: Весільні сукні

можна приміряти на вул. Ярослава мудрого

2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

В мене було таке плаття від Мухи[​IMG]
    Це було перше, яке я приміряла і на ньому, в результаті, зупинилась (а міряла я багато в різних салонах і безкоштовно). Завжди подобався такий фасон, і на мою фігуру це плаття (корсет і спідниця) сіло ідеально, тільки ці стрічки на декольте я зняла, бо трохи заважали (замість них мала делікатну прикрасу - кольє). А колір думала брати шампань, але для моєї шкіри все-таки найкраще підійшов білий (в мене був легкий загар). Ще ближче до весілля ушивала трохи спідницю (похуділа з тими приготуваннями :girl_bye:).

Останнє редагування: 22 Грудень 2011
  4. Heureuse

Heureuse вірю...

ітак, вчора був визначний день, бо я вперше ходила по весільних салонах! :girl_cool:
    вибрались ми пізно, тому часу вистачило лише на 4 салони, але для початку дуже непогано і пізнавально.
    отже, №1:
    загалом непогані враження- приємна дівчинка, все розказала- показала, є каталог реальних суконь і можливих для пошиття. подруга там відразу ж поміряла одну, бо їй по фасону підходило. того, що хочу я не було взагалі :biggrin:
    №2:
    сміх та й годі- відразу ж з порогу на нас подивились як на божевільних і спитали для чого ми прийшли :girl_crazy: коли ми на пряму сказали, що дивна в них реакція на клієнтів і зібрались виходити, нас зупинили і, о диво, почали шось показувати. але настрою вже не було, та й нічого нам там не сподобалось...
    №3:
    переглянули лише каталог, бо вони вже майже закривались, але загалом сподобалось співвідношення якості суконь та цін
    №4:
    загалом сукні не дуже сподобались, але там давати все міряти :girl_smile: ми дивились суто на фасони та на силуети і врешті заплутались повністю- те, що подобається мені, не побається подрузі і навпаки..я поміряла всі можливі фасони і своїх вподобань не змінила. все ще хочу сукню такого плану

отаке. наступний раз йдемо в лютому, плануємо обійти всі можливі салони і переміряти все! :girl_yes:

п.с. ті всі сукні та "обладунки" такіі важкі, люди добрі! як то в тому весь день відходити...

5. allja

allja Well-Known Member

Так спершу тільки здається, а потім звикається:)
    Принаймі в мене так було:girl_curtsey:

6. Heureuse

Heureuse вірю...

сподіваюсь, бо мені ті пару перших кроків шось так тяжко дались:mocking:

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Чим важча сукня, тим важче відгуляти в ній все весіллячко:)
    З досвіду коліжанок знала, що важливо, щоб сукня була не важка.
    Я також в деяких салонах міряла важкезні сукні, але то в основному такі, що мають оздоблений корсет камінням, перлами... Таких я не хотіла, і тому знайшла свою...легесеньку!:girl_in_love:

8. allja

allja Well-Known Member

Можливо, моя сукня була не настільки важка, хоча корсет був з перлинками:girl_smile:

9. sunset

sunset Active Member

розплутуйтесь швидше, бо то вам треба гарно весілля відгуляти- а думка подруги,- то суб*єктивно))) я ходила сама, потім взяла просто для порівняння дружку,- їй подобались плаття а-ля збиті вершки)))

врешті, перед весіллям, пішла на примірку з 2 дружками і старостіною- тоді вже всі спільно вирішили- то ідеально моє плаття)))

щодо ваги сукні- для порівняння- сукні без атласу легші, моя була атласна з мінімум фатіну- воно відчутне)))) але день відбігала як має бути- иоже то все ейфорія того Особливого дня))))

10. Heureuse

Heureuse вірю...

ага, а якщо не тільки корсет.. мені давали міряти сукню, повністю обшиту всіма тими "сваровскі", то це просто капці...
    на щастя, мені теж то все не подобається, хочу, щоб була максимум одна брошка, як на картинці і чистий атлас :girl_tender:
    знаю-знаю..а ше буде думка інших подруг, дружок, а особливо мами :girl_crazy:
    тому, я відразу попередила, що їхню думку враховуватиму, на зауваження увагу звертатиму, але врешті все-одно оберу те, що подобається мені. бо смак я маю, сама себе псувати візуально не збираюсь :girl_cool:

11. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Весільний зал вибрали,тепер можна і до сукні приступати :)

дуже подобаються Pronovias знаю,що у Львові в декількох салонах є,то піду поміряю,а купувати мабуть полечу в Європу,поки мені найбільше підходить Мілан,в ньому багато магазинів їхніх і є можливість походити повибирати довше.

від цього я просто :girl_tender:
    залишилось дізнатись його ціну.......

ще є гарних варіантів пару,не хочу дуже пишне,але і рибки не хочу,бо рибкою матиму на розписку його доречі теж шукаю.

12. Komashka

Komashka Active Member

моя сукня була найгарніша :)) Брала з прокату. Чесно кажучи читаю і не розумію чому дівчат, які ніби-то бридяться прокату і шиють на замовлення. Ходять приміряти, нервуються, їм щось потім рветься-ламається, але всім свято говорять, що не продам, не продам, моя, я її перший раз вбрала! А потім подають оголошення і продають, і продають тому, хто вже не бридиться. Якось я теж думала про пошиття, але так, щоб сукню можна було мудро використати. Наприклад відєднати корсет від спідниці і переробити на щось парадне, елегантне. Білий корсет виглядає навіть дуже нічого! До нього можна брати шалі, накидки, навіть блузки під низ заправляти. Але мені дуже подобалися суцільні суконки, тому брала прокат

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

чесно кажучи не дуже зрозуміла вашого потоку думки, але що незрозумілого в тому, що не хоче дівчина брати на прокат плаття? Я теж не хтіла, так, бридко, та й взагалі, я егоїстка :), хочу, щоб воно було моє. І так і є, воно лишилося в мене і я не збираюся ніде подавати оголошення на продаж!

14. Komashka

Komashka Active Member

я писала про тих, хто спочатку купує і каже, що моє назавжди, а потім продає і жаліється, що не може знайти покупця :)

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ага, а фото можна?:cowboy:
    хух, то не одна я не зрозуміла:)
    Комашко, в Ви читали про що тема? про сукні, от про них і пишіть.

16. sunset

sunset Active Member

ще з часів шкільного випускного мала відразу до прокатного одягу, чесно, коли вибирала сукню на випускний то трохи дивилась на прокат- такі вони були затуцькані і поюзані,
    неее, не моє)))
    того тоді шила своє плаття- ну дуже кльове було) шкода, фото виставити неможу( бо давно то було- майже 10 років тому

а весільну сукню таки взяла на прокат, брендову- правда, то був перший прокат і ніхто його не юзав до мене)))
    чесно, шкода мені стало переплачувати майже 4 штуки грн, якби сума різнилась в тисячу - однозначно купувала би)))

а прокат це, чи авторське замовлене плаття- нема значення) головне- це відчуття нареченої і розуміння того, що в цей день вона найнайкраща)))

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

18. likeangel

likeangel Member

моя сукня теж в мене, оголошень про продаж теж не подаю, та якби хтось зі знайомих попросив - то мабуть віддала б.....а що ж з нею робити? Моя мама свою сукню зберегла....а толку??? висить собі в гардеробі та й все.....

19. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Мені не важливо перший це прокат чи другий - головне, щоб це було моє плаття, щоб я в нього закохалася з першого погляду))), поки маю досвід примірки в двох салонах, то різниці між новим і другим прокатом не помічала

20. Komashka

Komashka Active Member

Meriroma, а в які салони ви заходили? Є такі, в яких ви різниці не відчуєте, бо вони просто дурять людей і підчищають плаття. Мені так хотіли втюхати "нову" суконку, а потім я випадково побачила, що вона в кількох місцях підшита, і слід помади на корсеті з вивороту погано затертий