Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

А я подібне плаття до першої сукні ( #1471 ) купляла в цьому салоні.
    дуже ним задоволена .

2. Barbie

Barbie Well-Known Member

Була сьогодні в декількох салонах. Хочу пишну сукню і з шлейфом.Думала важко мені буде підібрати,а вийшло навпаки.Все пасує)І кольори білі,айворі.І фасон з заниженою талією.Тепер обираю.
    На ціни зразу настроїлась,що буде не дешево,тому коли мені сказали,що я можу за 3000 купити нову сукню,але її тре в хімчистку,бо заміряна,то мені стало дуже смішно)Ну,бо ясно,що то вже вона після кількох прокатів.
    Ставлення в всіх салонах було нормальне,а в двох в яких найбільше сподобалось,то взагалі супер відносились і не пхали,шо дорожче,а реально радили в чому краще.
    Обираю поки між цими,правда це не всі між якими обираю.

3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Вони всі такі файнючі!!!!!!!!!! :girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    брати всі і змінювати впродовж весілля :girl_yes: жартую, звісно, але подивилася фото - і навіть не знаю, яку б я вибрала, бо всі дуже гарні!

4. Barbie

Barbie Well-Known Member

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а мені перше й останнє сподобалось :)

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Всі гарні, але в першому найкращий матеріал спідниці. Друге надто вінтажне.

7. Heureuse

Heureuse вірю...

а я за останню!!!
    розкішна сукня:girl_tender:

8. Bibysbka

Bibysbka Member

І мені найбільше сподобалась остання сукня):girl_yes2:

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А мені перша найкрасивіша:connie_pull-pigtail
    А в другій дуже чарівний шлейф:girl_yes2:

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Це мій варіант - мала дві сукні - першу пишну а-ля торт до церкви і до фотографії (вона мамі сподобалсь)
    Другу (подобалась мені) не дуже пишна, фасон "рибка" - на розписку і саму забаву-зручно було танцювати. Брала з одного салону, зробили добру знижку.

11. siriuska

siriuska Member

12. Rusalonka

Rusalonka New Member

А ніхто не їздив по сукні до села Волока (чернівецька обл), кажуть там і ціни нормальні і вибір хороший?

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

14. innamorata

innamorata Well-Known Member

В мене з сукнею така якась ситуація.... :8: Словом, забрала я в суботу готову сукню. Я вже раніше писала, що дуже боялася шити і т.д. Сукнею я в принципі задоволена. Дуже гарно вгадали з корсетом, ліг по фігурі :girl_claping: Але, є одне незначне АЛЕ. В мене відчуття, що виріз зверху зробили трохи нерівно... Воно правда і саме трошки асиметричне. але все ж.... Я на останній примірці казала, щоб попроавили, казали добре. Як міряла останній раз коли забирала, то побачила, що ніби й поправили, і ніби не до кінця... А майстриня так тішилася тим платтям що в мене якось язик не повернувся сказати що щось не так.... Дружка он каже що все гуд, і що я доскіпуюся. Свекор, який їздив зі мною забирати, каже що йому теж здається трохи не рівно, але то за рахунок вишивки... Короч я на роздоріжжі. В дзеркалі воно виглядає ідеально, я я як зверху дивлюся, то мені не рівно :girl_cray:
    Може то я дійсно себе накручую, га? Може дійсно занадто переживала за ту скуню, і тепер вишукую що не так??? Не знаю. Напевно треба просто ще раз поміряти його вдома і заспокоїтися... І ще. В талії в мене місця багато, навіть коли затягується корсет. Власне не по боках, а спереду, на животі. Може то спеціально так весільні сукні шиють, щоб було чим дихати, і куди їсти???? :girl_crazy: Ну бо я привикла, що корсет в принципі обтягує всюди. А тут відчуття якісь такі дивні. Ніби і тісно по боках, а на животі трактор проїде...
    Словом, розрадьте мене, або порадьте щось, бо я до весілля здурію :girl_cray:

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

---------- Додано в 09:37 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ----------

покажіться у сукні ще кільком людям, тільки таким, які вам скажуть правду, а не будуть казати, що все нормально. тоді і вирішитесь, що вам робити.
    я не дуже зрозуміла, як корсет може по боках стискати ,а на животі ні, але якщо це лише ваші відчуття і іншим не помітно - то й на краще - будете нормально дихати)))

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Вдягнути і критично на себе глянути в дзеркало, бажано спершу самій,а потім ще когось на підмогу покликати. Щоб гарно затягнули корсет. Якщо справді вам зверху візуально здається, що корсет не рівний, то це може бути насілдком трошечки різної форми грудей, це ж у всіх жінок зустірчається. Але якщо в дзеркалі бачите якісь недоробки, таки треба їхати в салон і наполягати на переробці.
    З завеликим "місцем на живіт" ситуація трохи дивна, принаймні на примірках суконь я не помітила, щоб залишали місце для пузка.
    Все таки, гарно зашнуруйтесь, бо оті недоліки можуть бути наслідком поганої шнуровки Мені вдома, щоб зашнурувати сукню так як слід, без складок і випусків довелось разів зо три перешнуровуватись.

17. Almariel

Almariel Well-Known Member

покажіться у сукні ще кільком людям, тільки таким, які вам скажуть правду, а не будуть казати, що все нормально. тоді і вирішитесь, що вам робити.
    я не дуже зрозуміла, як корсет може по боках стискати ,а на животі ні, але якщо це лише ваші відчуття і іншим не помітно - то й на краще - будете нормально дихати)))

18. innamorata

innamorata Well-Known Member

та я й сама не дуже добре розмію як то так. Я колись міряла спідницю в якомусь магазині. то мені вона не підійшла, бо теж морщилася на животі, бо там місце для пузіка було.... і багато раз помічала, що речі деякі власне так і шиють...
    в салоні коли я на це звернула увагу, мені сказали що просто в мене живіт впалий, і тому так. не знаю, я зовсім заплуталася. я якась така є, що змовчу, не скажу, щоб людину не образити, а потім мучуся.... скільки я так речей купила, які тепер не ношу... дурна якась... :girl_cray:
    приїде моя мама, і їй вже напевно показуватись буду... показала б нареченому, бо йому найбільше довіряю, але він рогом вперся що до весілля сукні бачити не хоче і все тут. :girl_cray:

19. Raven

Raven Мама малятка

Краще звернутися ще раз до кравчині, щоб Вас перед весіллям нічо не муляло і нерви були спокійніші. Ви ж ціле весілля будете думати, про те, чи де комусь не видно чогось, бо там криво і т. п. В мене була така сукня, як на передостанньому фото. Коли забрала її і приміряла вдома, то мені все здавалося, що квіти криво пришиті і воно відвалиться. Відпорола і сама першила, таки криво вони були там пришиті.

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я коли вдягнула перший раз свою сукню, також склалось враження, що виріз нерівний. Але потім вирішили ще раз перешнуруватись і все стало на своє місце.
    Проблема була в тому, що саме плаття одягнула трохи нерівно. Такщо добре подивіться чи бокові шви на корсеті лежать симетрично, а потім шнуруйтесь.

Ну але якщо вам надалі буде щось не так, то обов'язково збирайтесь до кравчині, і кажіть щоб переробила. Вам в ньому потрібно відгуляти один з найщасливіших днів. Тому маєте себе почувати бездоганно!
    Та і до вашого весілля ще більше як місяць, все буде добре, головне через такі всякі деталі не нервуватись...:girl_yes:
    Заспокоюю вас, а сама така ж ...як тільки щось не так, істерикааааа
    І обов'язково спиайте думку когось, хто вам дійсно скаже правду. Мами наприклад:girl_wink: