Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Lusuzka

Lusuzka New Member

Відповідь: Весільні сукні

Мені дуже сподобалась пишна сукня, в якій вся спідниця драпірована (зібрана), звичайна,і вона мені пасує, але незнаю чи такі сукні часом не вийшли вже з моди і чи не нагадують вони Краківський фасон. Тепер незнаю, що робити брати її чи ні?

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

Краківського фасону нема.. є "краківське" оздоблення і мереживо яке нагадує бацьканину (мені, ІМХО)... раніше не розумілася в тому, але пройшовши салони Львова, пошиття весільної сукні, побачила в чому різниця.. фасон може бути ідентичний, а пошиття і оздоблення деколи вирішують майже все)
    щодо драпіровки... мода модою, треба обирати на власний смак і бажання...

3. Milady

Milady Well-Known Member

Мамина знайома,власниця весільного салону,нам пояснювала,що десь,не пам'ятаю точно де,власники багатьох львівських салонів і власники будок з краківського,закуповують основу сукні, а вже тут відповідно вони її прикрашають і доробляють...тому цілком підтримую Багіру!

4. Tanju

Tanju Well-Known Member

Найшла ось таке. Оригінальні сукні, але деякі як для весільних занадто незвичні..

МОДНЫЕ СВАДЕБНЫЕ ПЛАТЬЯ 2011 ГОДА(ФОТО)
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

А як вам таке? і букет в "тон"..щось мрачнувато як для весілля

Останнє редагування модератором: 23 Червень 2011
  5. jylanda

jylanda занууууда

ну незнаю, менi двi першi сукнi досить сподобались, а решта, так добренько деформуе фiгуру - або квадратовi, або пласкi:girl_nea: Враховуючи, шо iх демонструють моделi, уявила як то буде виглядати на комусь, в кого фiгурка не зовсiм iдеальна :khomyak:

6. Coshitce

Coshitce Member

А в мене сукні на фото 3,4,5 викликали асоціацію: "тістечко+збиті синтетичні вершки".

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Для молодої то напевне ні, але он для дружки мені дуже подобається.

№4 мені імпонує, але таки трохи забагато тих закруцьок. На самом інтєрєсном мєстє якось воно так приліплено. :girl_crazy: Нехай би була така спідниця з якимось класичним корсетом.

8. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А мені дуже сподобались сукні на фото 3,4,5 ( такі класні ті всі рюшки:girl_crazy:) Правда мені здається що це більше від кутюр. Вони ніби задають тон весільної моди.
    І так як каже Маруся, можна взяти якісь деталі з цих суконь і доповнити чимось простішим.
    А платтячко на фото 7 я б одягнула на випускний вечір, чи за дружку. Але не в якості весільного:girl_curtsey:

9. lorelaj

lorelaj Active Member

тим хто ще не купив сукню - порада, може стане в нагоді. Дівчатка - сукні з великою кількістю Дрібних деталей, наприклад, дрібне мереживо, якого дуже багато нашито, чи дрібні рельєфні квіти і так далі, дуже часто губляться, особливо, непишні суконки такого типу. Тобто, щоб побачити всю красу плаття треба підійти й роздивитись, на групових фото слабо видно й дуже багато в якому освітленні всіх тих деталей дрібних , що творять красу на фото не видно!

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а мені така сукня сподобалась [​IMG]
    схоже є у Вери Вонг [​IMG]

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

12. Bibysbka

Bibysbka Member

Mazerati , подібну до 1 сукні бачила у салоні "хороший салон" .Мені також вона сподобалась:girl_smile:

Останнє редагування модератором: 3 Липень 2011
  13. Roxie

Roxie Галицька панянка

минулого року вибрала собі сукню з цього сайту www.enzoani.com (Blue by Enzoani колекція 2010 року Calistoga).. і шила.. вона не вийшла в копії 1 до 1 як в колекції, але модель зрозуміла.. я хотіла просту, в міру пишну і водночас елегантну і витончену, без нашитого на сукні магазину фурнітури... і мій задум вдався!!

14. Mazerati

що маєте на увазі під фурнітурою?

15. Roxie

Roxie Галицька панянка

то моя знайома дизайнер так назвала всякі бусинки, камінчики, перлинки, блискітки і т.д. а я позичила в неї (с) на ту фразу ))) не сприймайте серйозно ))

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

за рік до мого весілля обходила з знайомою багато салонів в пошуках для неї плаття.. і так мені спротивились усі оті "пацьорки", що шукала собі плаття з найменшою їх кількістю... для мене основне було - гарна тканина і гарне драпірування..

16. MALYSH

MALYSH New Member

Це моя весільна сукня в якій я виходила заміж:girl_smile:

17. zaderyshka

zaderyshka Member

ну, а хіба для цього є інша назва? нитки, зачмочки, оздоба, тасьма все інше це є швейна фурнітура.

18. Raven

Raven Мама малятка

Теж таке шукала і таки знайшла - жодної бусинки, просто красиве драпірування.

19. Mazerati

20. innamorata

innamorata Well-Known Member

мені ну зовсім не подобається. модель якась квадратна виглядає. ну хоч натяк на талію мусить бути чи що....