Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Milady

Milady Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

я вчора скоренько з мамою пробіглась по 3 салонах в центрі, замовила вже сукню якось то все в мене швиденько виходить)
    Єдине,що мучусь,то чи брати білу чи шампань(і та і та ніби личить), так що маю ще одну проблемку:girl_impossible:

2. Manana

Manana New Member

Вітаю з вибором! На рахунок кольору я би Вам радила уважно придивитися до білого - іноді білі весільні сукні віддають якоюсь такою голубоватістю чи то сіроватістю (і тут не справа в тому чи плаття вже було ношене, чи новеньке. просто тканина така не зовсім біла), а також я би обов'язково винесла сукню на двір і подивилась на колір при яскравому сонці - так Ви більш-менш будете собі уявляти як бачитимуть колір сукні гості :)

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Сонце? У Львові? Скільки хвилин?

4. Popi

Popi Well-Known Member

я би радила шампань.Але то вже ваш вибір

5. Manana

Manana New Member

Ну взагалі, іноді декількох секунд фатає :d64:

6. Milady

Milady Well-Known Member

і от мені до душі шампань, просто ми так з мамою подумали, чи після літа, коли загорю більше, я не буду зливатись з сукнею

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я думаю, що шампань - це саме те. Моя родичка виходила заміж, то якраз такий подібний фасон і мала. Вона вже була загорілою (правда білявка), але їй так пасувало.:girl_in_love: Думаю, що й вам ітиме, тим більше, що збираєтесь загоріти, і наскільки я знаю, у вас темне волосся - щоб не виглядало надто разюче в білій сукні:)

8. talja

talja Member

Вибираючи сукню хотіла також шампань, а подруга біле вибирали разом (весілля у нас було з різницею у три тижні, розписка разом) то в процесі підбору вона обрала шампань а я біле... Тому те, що ми собі уявляємо, чи шукаючи фасон вибираємо, на примірці може виглядати просто жахливо.. та й взагалі потрібно вибирати ту сукню до якої серце лежить, в якій ви уявляєте себе, щоб в день весілля бути задоволеною результатом! ;)

9. Milady

Milady Well-Known Member

Стосовно фасону в мене вагань і не було, завжди хотіла такий, бо знала, що таке пасує. А от з кольорем заминка вийшла, бо міряла в обох кольорах і вони одинаково мені пасують...ех,буду я вибирати за шлейфом,в шампань він багатший:girl_in_dreams:

10. Lusuzka

Lusuzka New Member

А я ще собі не вибрала сукню, хоча весілля за 2,5 місяці. Пару суконь міряла і щось нічого не запало в душу. Всі вроді непогані, але не моє...... Читаю, що так багато з вас вже вибрали плаття, тепер трошки переживаю чи не пора з цим поспішити?

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Пора, бо якшо вашого розміру не буде, його все одно доведеться шити, навіть якщо берете на прокат, а це від місяця до півтора.

12. Пуся

Пуся Well-Known Member

я певне всі салони обходила, щоб знайти своє.... Якби не скромні фінанси, то визначилась б в 1 день, а так замовила буквально перед Пасхою, і тепер будуть шити (біля 2 міс). Тому я б радила походити трошки більше і обовязково міряти різні фасони, бо я в результаті вибрала не те, що спочатку шукала :)

13. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

В мене місяць до весілля і я теж плаття ще не маю, зовсім за це не переживаю. Вибір в салонах є, тільки б гроші. Я перший раз ходила за три місяці, знайшла плаття яке мені дуже подобається, але ціна його мені зовсім не сподобалась. Я заходила знов в цей салон, вчора, є ще воно... на мене чекає:girl_crazy:
    А другий раз вчора ходила, то у всіх салонах все мені встигають (крім як замовити в інакшому кольорі, бо то тре 3 місяці чекати). А що до кольору то тільки білий:d23:

14. zhabusya

zhabusya New Member

"В мене місяць до весілля і я теж плаття ще не маю, зовсім за це не переживаю."
    (не працює цитування)
    Ну у тебе і нерви):girl_cray:. Я звичайно вибрала сукню за 2-3 місяці до весілля. Але взуття купила за 2 тижні і аж тоді підшивала під себе. Але щось тоді було скільки справ,:ed4d70def841dc74b57 що навіть не переживала чи встигнуть і чи все буде добре.А сукню забрала у пятницю день перед весіллям, тому приміряла її тільки у салоні.

15. jylanda

jylanda занууууда

ой дiвчатка, я вибрала сукню) Правда мени ii шиють) Що скажете?:girl_sad:

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Ваааааа!!! Супер!!! Елегантно і цікаво!
    Ех...мої б мене не зрозуміли))))

17. jylanda

jylanda занууууда

та моi б мене теж мабуть не зрозумiли, при звичних обставинах):girl_cray: але так як в нас весiлля не в Украiнi i мало буде тих, шо люблять судити, то все ок:d64: От ше капелюшок треба остаточно вибрати)

18. Agrafka

Agrafka Member

Сукня чудова. Зараз певне мода вертається до коротких. Донька коліжанки теж шукає коротке плаття. Вітаю, гарний вибір!

19. levandivka

levandivka З яйцями...

На стіну за столом повісити?
    Фото капелюшком чомусь (?) не укомплектували...

Останнє редагування: 1 Травень 2011
  20. marry carrie

marry carrie Member

дуже класна сукня. Я теж хочу коротку весільну сукню, правда пряму, десь до середини коліна, але проблема в тому, що хіба-що шити, бо у Львові в салонах майже вибору нема.:girl_sad: