Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. BlondyGirl

BlondyGirl Member

Відповідь: Весільні сукні

Я вже давніше одружувалась, але тут переглядала колекцію останню Оксани Мухи, яку вона на Львівському Тижні Моди показала і аж захотілось ще раз в весільному платті побути. Сукні в неї дійсно дуже гарні. Я викладу кілька які мені найбільше сподобались:
    Там в неї є і простіші, але в цих себе будеш точно відчувати як королева. Кому цікаво - повна колекція тут є Колекція весільних суконь Оксани Мухи . Мене от що цікавить - в неї багато гарних таких вуалей, капелюшків, під них вже фату не вдягають чи як? Бо якщо ще і фату надіти, то буде забагато всього на голові. А якщо ні - то як так без фати?

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

3. Raven

Raven Мама малятка

Я худюща в сукні від Мухи загубилася, тільки шия і голова зверху стричала:girl_haha:, тому при пошуку сукні перше зауваження було без рюшів, без камінчиків і квіточкок, бо хотлося таки плаття на кільцях.

4. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Мені чомусь взагалі такі сукні не подобаються. Забагато всього і без смаку...

5. Raven

Raven Мама малятка

В кого які смаки, дехто тільки шукає, шо ж би то ше наліпити збоку. Коли забирала сукню з салону, там дівчинка міряла сукню в стилі Мухи і була від неї у захваті, я б таку навіть не міряла.

6. bedryk

bedryk New Member

Відповідь: Приготування до весілля

Теж так думала. Бо хотіла те, що я вважаю "неформатним" платтям, без мережива, квіточок, бантиків, сіточок, камінчиків, не пишне, не корсетний верх... та ще й "габарити" у мене просто катастрофічно мініатюрні. Перелазила всі сайти салонів і знайшла лише одне цікаве для мене. Йшла шукати задовго до весілля, бо думала, що мені потрібно буде обійти всі салони Львова, щоб хоч щось сподобалось. Але насправді не всі "неформатні" сукні виставляють на сайтах салонів. І, виявляється, навіть моїй фігурі пасує з десяток суконь з такої опери. А скільки ще є чудових суконь на вищих і фігурніших дівчат. Так що до кінця квітня моє весільне плаття буде готовим. А весілля аж в серпні. Сестра каже, що я ще за той час встигну передумати разів з 10, але я впевнена, що це саме те, що треба. І пошук сукні виявився направду цікавим і приємним заняттям.

7. Barbie

Barbie Well-Known Member

8. Burberry

Burberry Well-Known Member

У кожного свій смак. Але я б ці теж не одягла, хоча у Мухи є й скромніші сукні, особливо у попередній колекції. Але мені здається "наші дизайнери не йдуть в ногу з часом"

9. Fechka

Fechka Member

Таки справді у всіх різні смаки.Мені теж такі не подобаються....
    Цілком погоджуюсь!
    Саме від перегляду цих суконь бажання вбрати якусь в мене не виникло!
    Власне в мене коліжанка придбала весільну сукню в "римському" стилі. Дуже витончену і оригінальну. А основне їй дуже пасує.
    Тому кожному своє....

10. allja

allja Well-Known Member

Мені ні одна з них теж не сподобалась...Я взагалі перебірлива в цьому плані)
    Ходила дивилась вже за сукнями,пропонували тільки те,що не подобається, те що хотіла не було...Приміряла декілька суконь,щоб переконатися в тому,що те,що я хочу підходить мені, і далі вже лише дивилась на фасон,навіть не міряла...Та після примірки та походів ще по декількох салонах знайшле те,що хотіла:)Поміряла, і дівчата, так мені весело стало,такою щасливою себе відчула,що не знаю як передати на словах:girl_dance:Як то кажуть, відчула,що то моє і все, крапка.Вирішила купити.Знаю-знаю,що до жовтня ще можна було купу суконь поміряти,але я після цієї сукні не хотіла більше ніякої:)Тепер принесла додому і заховала далеко в шафі,щоб зайвий раз на неї не дивитись.Тільки як ботильйончики куплю,то приміряю сукню з ними:girl_spruce_up:І скажу сукні па-па до жовтня:girl_crazy:

11. Lusuzka

Lusuzka New Member

А мені щось так лінь ходити вибирати плаття, чомусь немає настрою... Дівчата, а з ким ви ходите вибирати плаття ? Я щось з подружками не дуже хочу ходити вибирати, не впевнена, що добре порадять...

12. чоня

чоня New Member

а якого фасону у вас сукня?

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Моя подруга мала таку сукню від Мухи, нічо так дивилось

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

як на мене забагато у Мухи всяких рюшечок. Троха на тюль суконки схожі. Але то так, моя думка :)

15. Heureuse

Heureuse вірю...

остання її колекція "Deluxe", до речі, досить гарна. є звісно і перебор, але є і симпатичні сукні, ось ця наприклад:

16. Karrizo

Karrizo New Member

Трохи ходила з мамою, трохи з подругою. В нас трьох смаки дуже схожі, тому проблем не було, їм подобалось те що й мені. Ой, я б ще походила, поприміряла:girl_in_dreams:

17. sunset

sunset Active Member

то певно через погоду))) почекайте трохи- вийде сонечко, потепліє, і захочеться не просто йти за сукнею- бігти)))
    я перший раз ходила просто проглянути, що є в салонах- приміряла одну сукню))) яка просто супер була,
    вдруге, пішла з подружкою, але так як смаки різні- то не дуже сподобалось:girl_yes:
    але приміряла багато варіантів, але зрештою таки вибрала ту що найпершу міряла))))
    а
    доречі, гарна сукня))) в мене сукня на випускний була від Мухи- дуже гарно було, бо фасон, матеріал, оздоблення обирали разом, того вийшло не наляпано всього і дуже симпатично)) можливо, якби готові плаття були такого фасону, як подобається мені- то купила б, але шити я аж ніяк не готова була, хотілось лише готове)))

18. Raven

Raven Мама малятка

Я якась неправильна, бо сукню обирала разом з свекрухою. Намірялися, насміялися і суконку класну вибрали. Ту саму, яку мені чоловік на манекені в вітрині показував.

Останнє редагування: 12 Квітень 2011
  19. allja

allja Well-Known Member

Я була з сестрою коханого(смаки в нас не одинакові,але не дуже різняться,тому з вибором проблем не було,як побачили вибрану сукню,то відразу погодились,що це саме те,що потрібно:)),ще мала бути старша дружка,але вона не змогла...
    Якби було фото,то виставила б,але ,на жаль, фото не має. Фасон? я не знаю як то правильно описати, він ніби А-подібний.Корсет прямий, з ручною вишивкою бісером та перлинками, а низ не дуже пишний.Загалом,як на мене, то сукня дуже ніжна та елегантна:)
    Як тільки будуть фото,то виставлю(але думаю,що ще довго доведеться чекати):)

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

"Я якась неправильна, бо сукню обирала разом з свекрухою. Намірялися, насміялися і суконку класну вибрали. Ту саму, яку мені чоловік на манекені в вітрині показував."

Та чого ж неправильна? Навпаки класно! Якщо свекруха має хороший смак, який ще й з вашим співпадає, то чому б і ні ?
    Тим більше що сукню й коханий зацінив :girl_yes:

А я облазила напевно всі салони Львова і знайшла своє платтячко :girl_in_love:
    Тепер чекаю поки його привезуть і будем ще з кравчиньою його трохи вдосконалювати :girl_yes:
    Довго вагалась між своїм і ще одним платтям від Мухи. Доречі досить простим, не наляпаним. У неї є дуже різні плаття. На всі смаки.
    Але таки обрала з колекції La Sposa. Вже не можу дочекатись, коли воно буде у мене :girl_dance: