Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

Не варто!!! Не журіться!!! Ви обов"язково виберете!!! Ви порадьтеся з своїми близькими і приймете правильне рішення!!!

У свій час, я також думала, що то складно... А врезультаті побувала у 5-х салонах і все! :)
    Я приблизно Вашої комлекції, навіть худша, то мені пасували непишні сукні! У них я виглядала дівчинкою-принцесою...
    Але вибір за Вами!!! І пам"ятайте, що би Ви не вирішили, так буде найкраще і найправильніше!!!!!!

Он так виглядала моя сукня:

2. lorelaj

lorelaj Active Member

визначилась з фасоном - в рибці мені дуже гарно, тепер мучить дві речі:
    1. а може пишне бо ж коли ще матиму нагоду
    2. всі що мені сподобались коштують від 15 тисяч, а такі гроші я не збираюсь за плаття давати, дорого дуже:sad:

3. Fiancee

На мою думку, про вартість сукні Вам варто подумати! Якщо маєте такі гроші, то...

А от на рахунок пишного... Думаєте "у рибці" Ви будете гіршою нареченою?..
    Я от мала абсолютно непишну сукню і скажу, що ніколи про те не шкодувала!!! Адже я все рівно була нареченою!!! Тож думаю усе залежить від того, кому що подобається і кому, що пасує...
    Хочете "рибку", будь ласка, хочете пишну - вперед... Головне, щоб Вам пасувало, щоб Ви себе почували добре!!! То й що, ще не одягните більше пишної? То необхідно хоч раз у житті одягти пишну сукню?.. Думаю ні! Будете нареченою і в пишній і не в пишній!!! Інша справа, якщо Вам подобається пишна...
    Тож вибирайте, що Вам довподоби і будьте сміливою!!! :)

4. zaderyshka

zaderyshka Member

Дівчата, я ввжаю, якщо вагаєтесь між пишною сукнею і помірно пишною, то краще уявіть який виглдя матимете біля нареченого. Якщо він у вас дость "великий", щоб не здаватись "додатком" до вашого образу, то можна і пишу сукню одягти. Ну, але якщо все життя уявляли себе в пишній сукні як у принцеси, то звісно мови нема, треба брати те, про що мріялось.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

не знаю, я себе завжди бачила у непишному платті.. а коли почала вибирати безпосередньо моделі то зрозуміла, що хочу тільки рибку і бачила себе в такому платті ще до примірки:)
    ех, весільна сукня для мене пріоритет, решта весільних питань сприймаю як другорядні)

звичайно потрібно всі нюанси врахувати, уявити себе поруч з молодим, які фото вийдуть, чи буде зручно чи пасує... тут краще вибирати не суто плаття, пишне-непишне, а те що зробить тебе найкрасивішою в цей день:)

6. Heureuse

Heureuse вірю...

Ех, дівчатка, ви тут жалієтесь, а я вам навіть трохи заздрю (ну по-доброму, звісно:girl_blush2:)
    Я б зараз теж могла вибирати сукню, якби не сила певних обставин..тому мушу чекати ще рік…
    Та власне сукню я б не вибирала, я її вже обрала ще 2 роки тому і як не дивно смак мій в цьому плані не міняється і вона залишається моїм ідеалом..а недавно побачила свою мрію на вітрині одного салону, то ледь не вмерла- була думка зайти і забронювати ту сукню на рік наперед:girl_haha:
    Ось так приблизно вона буде виглядати:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Ну а ця найближча до ідеалу:girl_in_love:
    І чомусь мені зовсім неважливо чи підійде вона мені по параметрах (164 см, 50 кг), хоча думаю проблем з цим не буде, бо в принципі не пасують мені лише рибки…я точно знаю, що це моя сукня!
    От власне це головне при виборі, на мою думку, -відчути що це твоє…:girl_claping:

7. Manana

Manana New Member

Не переживайте, буде пасувати! в мене чу-чуть більша вага і чу-чуть вищий ріст, але це кардинально нічого не міняє, сукня чарівна! в мене була такого ж плану як на фото 2 і фото 3 :) можу навіть свою продати :d64: через рік :girl_dance:

8. sunset

sunset Active Member

Heureuse, в мене були аналогічні думки))) і сукня ось така буде і я теж відразу знала яку саме хочу))) але коли приміряла сукню Herms пряму, звичайну і білу- то засумнівалась, так мило я в ній виглядала))) хоча на вищих наречених вона однозначно виглядала б краще( маю 164 і 56 кг)
    [​IMG] [​IMG]

хоча мені ще в салоні радять причіпні брительки зробити, того ще подумаю чи варто))

і з Багірою згодна на 100 відсотків, що параметри нареченого теж треба брати до уваги))) хоча мені пощастило, коханий високий і не дуже худий))) і знайти йому костюм теж буде не легко!!!

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

мені подобаються бретельки) а щоб дізнатися, чи варто їх чіпляти - пострибайте у сукні)))

10. Raven

Raven Мама малятка

В мене те саме йомайо в результаті вийшло і не шкодую:girl_haha:

11. Fiancee

Я мала з тим пригоди... Хотіла сукню без брительок... У салоні мені рекомендували причіпні, але я вперлась... :) Потім зрозуміла, що була не правою! У салоні я пробувала ходити, згинатись, сідати у сукні, але то все рівно не те, коли Ти є у постійному русі!!! У день весілля я час від часу кликала дружок і вони мені наново зашнуровували сукню! :) Мали трохи роботу! :) Бо сукня час від часу спадала!

Тому Ви над тим добре подумайте!!! Добре покрутіться у сукні, спробуйте походити...:girl_yes:

12. Raven

Raven Мама малятка

В мене сукня була з заниженою лінією талії, то мені в салоні показали, як правильно зашнурувати, щоб не спадало. Првда шлейки мені теж дошили, але вони були зовсім не потрібні. Секрет в тому, що на талії шнурівку зав"язують у вузлик і сукня тримається на ура. І поїсти нормально і потанцювати мона:girl_cool:

13. sunset

sunset Active Member

схиляюсь до того що буду робити, тим більше, що брительки в будь-який момент можна буде відчепити! та і шнурівки на корсеті добротні, то я не хвилююсь!!!

14. Fiancee

Мені в салоні також розказували, показували, як правильно шнурувати, але... :) Справа була у тому, що вона мені спадала з грудей... не дуже було їй на чому триматись... А брительки все ж би тримали! Але ж я вперлась...:girl_haha:

15. Virner

Virner Well-Known Member

І я вже переміряла плаття! :girl_dance: Дуже подобаються приталенні, так звані "простенькі сукні". Як на мене, то вони виглядають дуже вишукано і елегантно. Але от теж проблема з тим, щоб підібрати саме те плаття - не знайшла такого, щоб "на мене шите". ))) Та ще й хочеться, щоб поряд з коханим виглядати гармонійно. А у нас різниця у рості і вазі величенька! ))) Я 1,60м (52 кг), а коханий - 195 (107 кг). Мама сміється, що буде у такому приталеному і непишному платті виглядати, ніби тато донечку до причастя веде :girl_haha:

16. Delfy

Delfy Well-Known Member

а якщо зі шлейфом спробувати?
    тут на попередній сторінці Багіра писала. щоб ви не "загубились" біля нього.
    в мене наречений теж високого зросту, і я нижча на 20 см (без каблука :)), моє плаття буде не пишне, але з шлейфом. не знаю. нашо він мені, але плаття вже маю..

17. Пуся

Пуся Well-Known Member

не переживайте, в мене була така ж ситуація, і ось вже рік доходить до кінця і ми все вдруге спланували....

і у мене така буде :girl_blush2: Хоча з початку навіть такої не хотіла, але тепер точно зрозуміла, що то моє... Але нарешті знайшла, будуть шити під мої скромні параметри і з деякими моїми переробками... Але ще чекаю, бо мають кілька нових приїхати і тоді точно точно оприділюсь :girl_dance: Трохи сумно, що є сукні моєї мрії але не по моїй кишені, але те все дурничка. Як сказав мій коханий: "Наречена має прикрашати сукню, а не навпаки" :girl_cool:

18. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

ооооооо те саме!!!! я ще з випускного в школі знала,що пишну одягну лише раз-на своє весілля!!
    довго шукала,облазила майже весь Львів, але отримала несамовите задоволення від тих примірянь,бо якось так виходило,що "падлєцу всьо к ліцу" :girl_haha:,але не то,що хотіла. врешті решт хто шукає,той знаходить!!

погоджуюсь з тими,хто за бретельки, особливо,якщо грудей багацько:girl_haha: в салоні покрутитись,то одне, а от цілий день - інше. знаю на власному досвіді,добре,що послухалась знайому і причепила таки, бо певно повилітало би все на світі:girl_haha:

пес. от в коліжанки весілля намічається,я б ще раз по салонах пошастала і прикинулась незаміжньою,щоб то все поміряти!! ех,якась вже манія чи що?:girl_impossible:

19. Raven

Raven Мама малятка

Fiancee з моїм -1 я теж думала, що так буде, але нічо трималося)))).

20. Kristine

Kristine New Member

Я також шила сукню у цьому салоні від викрійки до завершення,залишилась задоволена результатом:girl_smile:.Ще й ціну мені назвали нижчу.ніж у інших салонах.Коли шукала сукню помітила,що в багатьох салонах є схожі фасони і саме тому вирішила шити індивідуально,тому скоріш за все це просто співпадіння фасонів.