Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

Дівчатка, я працювала в весільному салоні, і з власного досвіду скажу що цілком можливо що ваше плаття дійсно було просто міряне, оскільки якби воно було б в прокаті, його б добряче почистили, адже зара багато хороших хімічних засобів...
    пс. ви собі навіть не уявляєте що лишається на білих платтях навіть після одної примірки, відразу можна сказати в кого дефіцит з водою...
    пс. на яку дату ваше весілля?

---------- Додано в 08:25 ---------- Попередній допис був написаний в 08:23 ----------

а відкіля ви знаєте що вона замовлена на певну дату, якщо вам ніхто не казав???
    і друге. - думаю за місяць вибір буде малуватий..

2. domino

domino Well-Known Member

В ст.571 Цивільного кодексу України зазаначено,що
    Якщо порушення зобов'язання сталося з вини боржника,
    завдаток залишається у кредитора.
    Якщо порушення зобов'язання сталося з вини кредитора, він
    зобов'язаний повернути боржникові завдаток та додатково сплатити
    суму у розмірі завдатку або його вартості.
    Сторона, винна у порушенні зобов'язання, має відшкодувати
    другій стороні збитки в сумі, на яку вони перевищують розмір
    (вартість) завдатку, якщо інше не встановлено договором.
    У разі припинення зобов'язання до початку його виконання
    або внаслідок неможливості його виконання завдаток підлягає
    поверненню.
    Отже, завдаток в даному випадку повертути цілком реально, однак потрібно доказати що салон порушив умови договору(потрібно навести аргументи, що сукня першого разу була кращого вигляду, що цінник змінився)
    моя порада, пітидо них, сказати кілька слів зі статті яку я навела, пристрашити судом, сказати,що сестра як свідок буде свідчити, і вони повернуть завдаток.,добре було б ще з кодексом прийти, щоб вони побачили що ви не дурні івас не обдуриш.
    до речі, я теж сукню беру на прокат.

3. Jak Nana

Jak Nana New Member

Я шила собі плаття сама. Нехотіла отих різних рюшок і оборок+ кілограм страз. Мені усі казали що не можна шити самій але я хотіла просте і елегантне плаття, та й пошила тае. А з мужом ми живемо хорошо і плаття в таких ділах я думаю ні причому. Надо мужа хорошого вибирать.

4. anajtet

anajtet New Member

в мене весілля 25 вересня, після примірки даної сукні, мені сказали, що вона замовлена на 26 вересня

5. Nana11

Nana11 аспіранточка

Не хочу нікого розчаровувати, але вони думаю всі так роблять...ну подумайте логічно чи буде хтось тримати плаття для вас півроку якщо за цей час його можна здавати і потім почистити. В одному салоні мені зразу сказали що ніхто ніколи не тримає плаття так довго. і якщо потрібен 1(!) прокат на серпень то треба прийти в травні. я так довго чекати не хотіла тому купила...тим більше що ціна продажу і ціна прокату відрізнялися всього на 1000 грн. Я вважаю що з тим прсто теба змиритися що в кращому випадку перший прокат це добре почищений другий...

Останнє редагування: 18 Травень 2010
  6. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

ходила я в той салон.. писати довго не буду, але вона мені шиє нове плаття, яке я хочу.
    говорила, що та сукня ні разу не була в прокаті, вона просто добряче міряна, і вона, навіть коли мені її відкладала, давала іншим просто міряти.
    гроші, звичайно, не вернеш, тому ми всетаки дійшли спільної згоди і шиємо мені нову новісіньку сукню не на прокат, а на купівлю.

7. domino

domino Well-Known Member

добре що дійшли згоди!
    а ціна купівлі деколи суттєво відрізнєється!
    я теж шию в салоні плаття і буду його брати на прокат, який коштує 800$, а от ціна купівлі того плаття - 1200$, шо в принципі суттєво!

8. zhabusya

zhabusya New Member

Можливо хтось знає чи буваю у наших львівський салонах сукні la sposa і у яких???? Знайома у них у Іспанії шила сукню на замовлення під себе ++++ білизна, вельон і біжутерія обійшлося їй у 2 000 євриків все у них.

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

скажіть, хто купував сукню на ринку? грошиків не маю на дорогу сукню, але дуже боюся, що не знайду на ринку те, що хочу.
    Сестра заспокоює, бо вона минулого року в Хмельницьку знайшла собі просто суперову сукню (якщо навчите, то викладу фоту)
    Але я надивилась в неті таких гарненьких дуже і ще ніде таких не бачила вживу (поки що обходила усі салони Черкас).
    Хочу стиль ампір - це в ідеальному варіанті. а взагалі - щоб поменше було страз, рюш, щоб можна було носити без кілець.

а-а-а, в мене паніка:girl_cray:

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ви знаєте, мені коліжанка розповідала, що її сестра теж довго шукала сукню,але була в шоці за ціни навіть на прокат в салонах. І зрештою поїхала в Хмельницький на базар і там знайшла суконку. Дешеву. Казала коліжанка, що їй вон а дуже подобалася і відчувала вона себе на своєму святі неперевершено-а саме це і є головне.

11. Nedotroga

Nedotroga New Member

з самого початку хотіла тільки купляти і ніякого прокату!!!ходила шукала і по базарі, і в салонах...і не було такого чого б дуже хотілося і вирішила шити в одному з салонів!чекаю не дочекаюся коли вже буде готове:girl_in_dreams:

12. uliana

uliana Well-Known Member

Я теж збиралась шити, але оскільки не знайшли підходящого мережива, то прийшлось відмовитись від цієї ідеї:sad: і купити готове - ось таке

13. anajtet

anajtet New Member

URL=http://www.radikal.ru][​IMG][/URL]
    поможіть , де можна знайти таку сукню

Останнє редагування модератором: 31 Травень 2010
  14. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Дуже гарна сукня! Шукали подібну. Облазили з сестрою майже всі салони Львова, не знайшли. Вам певно буде легше піти в салон з цією фотографією, щоб Вам її пошили.

15. skarlet

skarlet Well-Known Member

Як я вже писала, мереживо можна замовити окремо (маю на увазі ручну роботу) - сукня вийде неповторною.
    Ось приклади таких суконь чи весільних аксесуарів:
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Тут http://www.yolancris.com/ є багато суконь, і всі мені дуже подобаться (а я персона дуже перебірлива))))

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

це мені виглядає американська дизайнер Марі. Єдина проблема таких суконь, що там страшенно довгий шлейф і він не відщіпається. Воно потім негарно виглядає коли носиш ту купу матерії в руках. Краще відчіпний.

А замовити напевне можна в Польщі бо бачу що то десь відтіля.

Вчора подивилась знимки з весілля племінника у Львові. ДІВЧАТА!!! Закликаю вас, дивіться в зеркало при виборі сукні. Дівчина обрала сукню яка її аж ніяк не прикрашала, таке враження що вона в зеркало не дивилась. Спочатку вона була переділена на талії а потім під животом, виглядала як докторська ковбаса. Вибачаюсь за таке образне порівняння.

І ще мені особисто є непрактична сукня стилю-рибка. Дивлюсь передачу де дівчата розказують про сукні які вони обрали на весілля і всі фасони рибка виглядають так ніби дівчат спутали і вони кроку ступити не можуть, а на весіллі щей танцювати треба - бавитись. А коли ще бавитись як не на свому весіллі?

Останнє редагування: 23 Червень 2010
  17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

і я так дімаю. Мій хлопець дуже хотів , щоб у мене була саме така сукня. Але я в салоні поміряла і відчула себе русалкою, бо кроку нормального ступити неможливо.Я так уявила, що то на цілий день...І обрала іншу :)

18. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А в мене була сукня - рибка і я почувалась прекрасно! Ще й в такому платті спокійно танцювала танець, в якому були деталі рок-н-ролу, тому кому що подобається і підходить. Про смаки не сперечаються ;)

19. Natalya

Natalya Well-Known Member

Не згідна в Вами. У мене була рибка (до колін пряма, далі розширювалась). Нічого не сковувало. Всі танці зручно танцювалось, включаючи вальс (той, що віденський, а не весільний :)) І бавилось - ого-го!..

20. WildWind

WildWind Member

Хм, в мене найкраща подруга декілька років тому.. а може і багато)) на свій випускний шила сукню "рибка", я теж питала її як вона буде ходити.. так ось, мене просвітили, що під таку сукню шиється спеціальна основа, яка і надає сукні такої форми. В реалі та сукня була зовсім не в обтяжку і ходити можна було нормально, але форму мала ідеальну... тільки потрібно додати що то була окремо спідниця, окремо корсет, але виглядало все злитно. Я попрошу в неї фото, якщо не забуду.