Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Весільні сукні

особисто я найбільше ненавиджу органзу у весільних сукнях!:bad:

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А фото на березі моря часом не в Скадовську????

3. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

я люблю ніжні,непишні, у грецькому стилі через одне плече. з якоюсь цікавою деталькою..сьогодні показувала мамі сукні, що мені подобаються, нічого,крім "фє" не почула..от як бути впевненою у тому,що сукня мені пасує і в ній дійсно неповторна, якщо рідна мама так зле коментує?

4. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

мама поганого не порадить ;) А сукню треба міряти і тоді дивитися чи вона вам пасує чи ні. А то можна собі щось наміряти, а вона вам взагалі не підходить ;)

5. enigma

enigma Well-Known Member

6. Laskava

Laskava New Member

А якби я зараз готувалася до весілля, то розглядала би ось які варіанти... :girl_in_dreams:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

7. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

bilo4ka, в корні з вами не погоджуюсь

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мому випадку- в нас з мамою абсолютно різні смаки. ЇЇ смак пишні пачки, мій повна протилежність. Скіко ми з нею за то сварилися((( Мама побачила мою сукню в вечір перед весіллям і спати від того всього не могла всю ніч. а потім кзала, що такого плаття не було ні в кого. Визнала що була не права

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Щоб Ви собі не обирали, щоб не думали, потрібно поміряти і зрозуміти, що це саме та сукня в якій буде добре Вам , а якщо її схвалюють близькі то це тільки плюс. Можуть не збігатись смаки,але може збоку комусь буде видніше, який фасон пасує саме Вам з урахуванням особливостей фігури.

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Все!!! Ось таку сукню хочу на весілля. Мені в ній так добре. Тільки правда коштує вона $550

11. redfox

redfox New Member

я вот такое платье пока себе для венчания подобрала

еще такие мне нравится- устроим голосование!)))

Останнє редагування модератором: 10 Лютий 2010
  12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

З цих трьох мені перше найбільше подобається!

13. Olliana

Olliana Member

і мені перша сукня дуже сподобалась!

14. Пуся

Пуся Well-Known Member

"Красота требует жертв" В даному випадку фінансових ))) Дуже красива сукня!!

і мені 1 найбільше сподобалась...

15. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

мені перше більше сподобалось

16. romawka

romawka Member

А мені друге, дуже простеньке, але вишукано виглядає!!!!! Просто супер!!!!!!!!!!

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

Хочу долучитися до обговорення весільних салонів нашого місста...ходила вибирати весільну сукню з чітким образом, щоб я хотіла:girl_spruce_up:
    наївна...те, що я хотіла і те що пропонують придбати це зовсім різні поняття. :girl_cray:
    Особливий жах на мене навів салон "Лілея", навіть не стільки асортиментом, бо прекрасно розумію, що те що не подобається мені може бути за щастя для інших, скільки жахливим обслуговуванням, дві хамки років по 20, з незадоволеними лицями, я затрималася там рівно на 3 хв.і більше не піду і нікому не порекомендую.:girl_devil:
    Приємна дівчина в салоні "Едем", дійсно приємна, проавда нічого для себе я не придивилася, але сказали підійти пізніше ше буде довіз.Не поганий вибір суконь в салоні "Фелічіта".Хороша дівчина і нормальний вибір в "Персоні" біля Церкви Анни.
    За всі решта не дуже памятаю, бо все злилося в єдиний потік, так що коли їхала додому то було враження що їду в корсеті:girl_cool:
    Головне, що це не кінець, плаття я так іне знайшла, тому "Ту бі контінієд":girl_haha:

18. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

зайдіть в Дизайн студію Королева на Пр. Свободи (точно номера не памятаю) вона недалеко від Галицького Ювелірного Центру. Салон знаходиться в подвірї. Там мені сподобалось відношення, і порадити щось можуть. Шити плаття в них можна по власному дизайну.
    Тож не засмучуйтесь, ще знайдете те, що вам буде пасувати саме більше :girl_in_dreams:

19. redfox

redfox New Member

то, что выбрала - уже в салоне нет, вот опять думаю:
    [U RL=http://www.radikal.ru][​IMG][/URL]

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

Останнє редагування модератором: 16 Лютий 2010
  20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Перше однозначно!! таке ніжне!