Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Весільні сукні

не хочу вас розчаровувати, але я,коли обирала сукню, переміряла не одне плаття в салоні Оксани Мухи(але я міряля готові, які йшли на продаж, бо конче хотіла купити), і ви знаєте, що ці сукні далеко не завжди віжповідають фоткам в каталозі, принаймі мені коли показували сукню, яку я обрала в каталозі, вживу, товиявлялось що воно зовсім не те, так що й міряти не все варто було.В результаті, перемірявши десь суконь з десять, я так і не змогла нічого обрати!
    Я якщо ви справді хочете мати сукню вашої мрії, то це дійсно треба шити на себе(але от ціна в цьому салоні буде досить висока, можливо що й за 10 тис)!!! Мені пощастило! Я знайшла салон де за РЕАЛЬНУ ціну мені пошили супер плаття,до речі чимось схоже на це, тільки більше мережива.

Останнє редагування модератором: 18 Грудень 2009
  2. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

В мене була така ж ситуація. Оксана Муха- кльова, але от на львівський ринок забила.

3. loreniya

loreniya Well-Known Member

хочу поділитися своїм досвідом в виборі сукні. Як я виходила заміж то була вже трохи вагітною - чекали закінчення посту щоб взяти шлюб. То плаття тягнула до останнього - я ж не знала якою буду через тиждень... У наших Львівських салонах таке враження одні хамки працюють... То руками не рухай, то не твій розмір (при тому що ріст і розмір в мене смаий то стандартний - 36 і 170 см) Я мала довго пояснювати що плаття поміряю а купляти буду перед весіллям, якщо воно мені налізе... В результаті міряти мені практично нічого не дозволяли - мол прийдете купляти тоді і міряти будете! :girl_cray:

Шили ми плаття сестрі на випускний. Вийшло дуже гарно... Але та краса не мала НІЧОГО спільного з моделлю обраною в каталозі...:girl_crazy: Більше того, вважаю суто нашою з сестрою заслугою що вийшло воно таким що нам сподобалось... Швею довго треба було переконувати що тут варто зробити так а тут так... Сестра плакала після кожної примірки... Мама сказала - гроші потрачені - підеш в тому що зішиють!:girl_devil: на жаль не маю фоток з випускного - показала б "план" і "результат". Дизайнер малює, кроїть а шиє якась проста швачка, ні фантазії ні уяви... В результаті - швачка польоту мислі не поняла... Відмовлятись від плаття не було коли - випускний був на носі... Результат - плаття було чудове, але стільки нервів і сліз пішло - якщо б то було весільне плаття нерви можна було б на 10 помножити...:girl_mad:

Враховуючи цей досвід плаття я хотіла побачити і купити, :girl_in_love:а не побачити на картинці і місяць гризтися - буде воно на ту картинку схоже чи ні!!! Ну плюс до того я не хотіла плаття за 8-10 тис, розраховувала на 3 максимум... Найшла я своє плаття в ... Києві, в випадковому салоні... Проходила мимо і заглянула в вітрину, рішила порівняти ціни з Львівськими... Мене гарно вислухали, поміряли і порадили два плаття - одне з них через 15 хв було купленим. За 3 тис. Зшите - ідеально, тканина приємна в руках, фасон оригінальний, все просто, головне - нічого не відлітає /як в нас на південному - міряєш плаття за 5 тис - з нього каміння сипеться вже в час примірки, а тобі кажуть "а шо ви за ТАКІ гроші хотіли?":girl_sad: то звичайно не всі плаття але є і такі варіанти/ Мабуть в Києві більша конкуренція - видно і по сукнях і по продавцях суконь...

Тому моя думка така - стандартна фігура, чи ні, психологічно простіше купити готове плаття і знати як воно на тобі сидить, ніж шити і переживати!:girl_bye2:

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в мене вийшла сукня така як я хотіла через те, що в тому ж салоні, коли я міряла сукні, то мені сподобався однієї верх, а іншої низ. Вони мені й пошили те що я хотіла(так як вже раніше шили таке)! Але думаю що якби прийшла в якийсь салон зі своїм ескізом, і попросила їх пошити, то результат був би такий же як у вас !!!

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

вирішили все ж викласти свою сукню, бо краще 1 раз побачити ніж 100 раз почути!

до речі, воно колоьру шампанського! я завжди мріяла про такий колір!

Останнє редагування модератором: 20 Грудень 2009
  5. loreniya

loreniya Well-Known Member

а мою можна побачити на барахолці - не хочу дублювати.

6. Milongera

Milongera Well-Known Member

У мене була сукня від цього дизайнера (чи це ТМ?). Якість чудова, я про це суджу по тому як зручно я в ній почувалася. Це був простий фасон "годе" із атласу кольору слонової кістки, корсет по боках обшитий кремовим бісером. Якість тканини надзвичайна - дуже цупкий атлас, жодних затяжок чи шось такого, шви ідеальні. Ну і ніде не тисло і не натирало, так що я в 4 ночі ще була готова кудись їхати гуляти )))

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я свою сукню брала на прокат в салоні "Едем", дуже подобається вибір.
    Ось яка моя була

8. lerucha

lerucha Member

а я б таку сукню хотіла на весілля:shy:

Останнє редагування: 17 Січень 2010
  9. redfox

redfox New Member

у меня было платье авторское. найду фото - обязательно выложу. расшито вологодским кружевом и даже туфельки были расшиты кружевом в тон платью. вообще всю свадьбу делали по традициям:girl_claping:

10. levandivka

levandivka З яйцями...

І кокошнік був? [​IMG]

11. redfox

redfox New Member

нет, вот чего не было, того не было! ну так все впереди!

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

[U RL=http://radikal.ru/F/s005.radikal.ru/i211/1001/0e/5e61c86dda9a.jpg.html][​IMG][/URL]

Останнє редагування модератором: 18 Січень 2010
  12. farba

farba New Member

Привіт! Може хтось знає щось про ціни на плаття у Франківську чи Хмельницькому? Розповідали, що там значно дешевше ніж у Львові..

13. Oriana

Oriana Well-Known Member

Коліжанка, в надії, що в Хмельницькому дешевше, поїхала в Хмельницьк, і розчарувалася. Ціни такі ж, хіба деякі моделі дешевші на 100-200 грн. не більше Ці зекономлені гроші зїла дорога... Це більш-менш якісні сукні. А сукні базарного типу дешевші, але до вечора "не доживуть".

14. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

Дівчата, не ведіться на дешеві базарні ціни, половина суконь просто клеяні клеєм, їх навіть чистити не можна - одноразові! Набагато краще взяти в прокат дизайнерське плаття!!!

15. cleonata

cleonata Well-Known Member

Це все дуже відносно...
    ми їхали в Чернівці там цілий "весільний ринок" в ринку і купили там на той час дуже гарне плаття, тканина - хамелеон рожево-чайна роза-зелено- бежеве , хоча на сонці всі думали що воно біле)))):girl_spruce_up:, з металевою ниткою в середині як зіжмакнеш так приблизно буде триматись, оздоблене гарненькими ніжними квітами., ще там бачила дуже гарні моделі і в червоний горох, і повністю з мережива, оздоблені камінцями., ну дуже гарні на будьякий смак - ми їхали за півфабрикатом а тут мені мала дизайнер оздоблювати так як я хотіла., але побачивши ті плаття вирішила що там знайду для себе своє.
    Щодо цін то вони там - смішні. Сиджу згадую і не можу згадати ціни:girl_sad:
    ну капці точно памятаю коштували 10 доларів))), фату мені тут шили....
    а потім мені подружка розказувала що в салоні в якому вона працювала всі плаття закуповували в Чернівцях, правда одні півфабрикатом йшли, а тут їх доробляли.
    Отак то.

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І я своє плаття купляла в Хмельницькому, правда 6 років тому. Все прекрасно трималося після прання - прала в машинці. Так що неправда щодо базарних суконь :). І ще - там такий величезний вибір тих плать! Нічим не гірший, до кольору, до вибору і ціни також.

17. Amilada

Amilada Well-Known Member

Я :girl_smile:

Останнє редагування модератором: 24 Січень 2010
  18. iriwa

iriwa Особлива мама

вигляд збоку
    загальний вигляд
    сукенку брала на прокат в "Людмилі" на Івана Франка, сукенки були в них супер, але обслуговування :girl_devil: залякували що якшо шо то сукенку не приймуть і треба буде вивалити за неї море грошей.

Останнє редагування модератором: 25 Січень 2010
  19. Natalya

Natalya Well-Known Member

А у Вас корсет з чого? Кружево таке чи гачкований?
    Мені здаються дуже оригінальними гачеовані сукні...

20. Pola

Pola New Member

В мене така була 2,5 роки тому.Теж брала на прокат в ,,Людмилі'' на Франка.Це була найперша яку я поміряла.Інших вже не захотіла міряти:girl_spruce_up:
    [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG]

Останнє редагування модератором: 27 Січень 2010