Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

а не важко з ним ходити весь вечір?

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дуже гарно! Аж слів немає! Ви так ніби Афродіта з піни морської! СУПЕР!!!

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

справді,ви дуже гарна наречена!!!а це два плаття від проновіас?

4. Koketka

Koketka New Member

Я теж свого часу з мамою находились по тих салонах, у мене ще й досі десь зо 30 візиток лежать:girl_smile: Голова йшла кругом, бо надивились стільки всього і були випадки, що міряли суконки по 800 $ прокат, а вони так вшиті криво були,:girl_smile: але зато з каміннями сваровскі і зовсім прості суконки, але лягали по фігурі просто ідеально. Та й ставлення продавців в різних салонах дууууже різне! Але мені здається , що то зразу можна виділити салон де кожна суконка зшита професійно, де матеріали якісні і моделі не дуже заїздженні. От ми виділили декілька ( на наш погляд): Галвестмода, Едем. А на прокат брали в салоні "Rozkish", що на Франка, вони суконки з Польщі возять, так там і моделі цікаві і матеріали якісні і ставлення продавців приємне. Ми там все підібрали і фату і 2 болеро ( в ціну прокату входили) і так домовились, що суконку я трохи пізніше принесла, бо в нас ще була фотосесія в інший день була.

5. Annette

Annette Well-Known Member

А в мене, до речі, три найкращі подружки в цьому салоні собі весільні плаття на прокат брали. В "Rozkish" дійсно дуже гарні плаття! Коли собі шукати буду, то певно першим ділом в цей салон завітаю :)

6. violet

violet New Member

Ой, дякую, дівчатка, я аж зашарілася:shy: Тішусь, що вам сподобалось..

Трохи важко під час танців, хоч він в мене теж підчіпався, але переживала, щоб не хтось не зачіпив чи не став на мою "красу")), тому тримала постійно, перекинувши через руку. Але враження за день були того варті:girl_wink:

Проновіас був на шлюб, я б не стягнула 2 таких плаття, та й це був подарунок мамусі на весілля. А платтячко на розписку, попередньо пролазивши всі магазини й салони Львова, знайшла на південному:girl_smile:

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені було не важко, (як на фото видно в мене вишивка була ніжна-відповідно вельон не важкий) на руку жодного разу не закладала, єдине,що переживала щоб чоловік не зачепив під час першого танцю, бо в нас там різні "па" були. Мені трошки з шлейфом не пощастило, бо мій "ведмедик" коли ми виходила танцювати все ж став на сукню і шлейф з однієї сторони відчіпився:sad: А навіть якби довелось потримати вельон так як violet то не проблема, то того варто однозначно!!!

8. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Дуже гарненьке платтячко:girl_tender:, не думала, що на Південному можна таке купити, супер!!!

9. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

Хто шукає, той завжди знаходить!!! І не обовязково щоб плаття було дорогим, головне - щоб ефектним!

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Я брала плаття в салоні "Орхідея" за Магнусом (забула як вулиця називається) влітку 2008року. Шили на мене, тканину, мереживо, камінчики - все сама обирала; дівчата дуже милі були і, головне, ненавязливі, шили десь 3 місяці; вийшов ну просто шедевр(це моя думка:girl_smile:), досі надзвичайно задоволена своїм платтям!
    І найголовніше, ціна - десь 3200 з усім:кільцями, вельоном(3м), болеро. Плаття я собі купила, дуже вжехотілось, а на прокат здається було б 2500. До речі, можу дати на прокат(ще ні на кому крім мене не було)
    Підкажіть як вставити фото!

11. Lionelle

Lionelle New Member

Доброго дня.
    Не кидайте тапками одразу, тому що я не зi Львова.
    Менi дуже подобаються сукнi Оксани Мухи. А саме оця
    Нiхто не знає скiльки вона коштує?
    Дуже дякую:girl_curtsey:

12. Marianka

Marianka Well-Known Member

Дуже гарна сукня, як зрештою і всі з колекції Оксани Мухи. Ціни незнаю, але ви можете підїхати до них в салон, де шиють плаття і запитатися ціну...

13. Lionelle

Lionelle New Member

Далекувато їхати. Хотiлося б по-перше дiзнатися про цiну.

14. BlondyGirl

BlondyGirl Member

Тоді простіше зателефонувати в салон. Там ви скоріше дізнаєтесь про ціну. Контакти є на сайті

Останнє редагування модератором: 11 Грудень 2009
  15. Marianka

Тоді задзвоніть, просто по-перше плаття всі не завжди є в наявності, переважно треба шити, а пошиття це вже зовсім інша ціна може бути ніж готове, тому що буває так що певної тканини може не бути, натомість підберуть іншу, або навпаки вам інша фактура сподобається...тому ціна буде коливатися
    Дзвонити потрібно на Джерельну 42, оскільки там якраз і головний офіс - салон, де шиють плаття

16. Lionelle

Lionelle New Member

У нас в салонах не вiдповiдають на питання скiльки сукня коштує) кажуть - приходтье. Тому i вирiшила запитати тут))

17. Marianka

Ну тоді як кажуть або пан або пропав, доведеться їхати, якщо дійсно хочеться :girl_spruce_up::girl_smile:

18. Lionelle

Lionelle New Member

Ну, чи будуть вiдповiдати у даному випадку не знаю, спробую

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

Дивовижна сукня) Знайшла тут, дiвчина ранiше выклала)))

19. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 13 Грудень 2009
  20. Lea

Lea New Member

Дівчата, всім вітання :girl_bye2:
    Натрапила випадково на вашу тему, перечитала все з першої сторінки. Дякую за корисну інформацію, тепер я у всеозброєнні- куди у Львові йти у пошуках сукенки :girl_smile:
    Мене цікавить чи хтось купував сукню від Slanovskiy, що можете сказати про їх якість?