Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. skarlet

skarlet Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

Можу порадити людину, що шиє оригінальні капелюшки. Деталі в ПП.

• Подобається Подобається x 1
  2. enigma

enigma Well-Known Member

Написала в ПП

3. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Фотку! Фотку! Фотку! І я хочу подивитися ;)))
    Це я Грильяжці про сукню весільну і вельон :) Соррі, я ще чайник на форумі :)))

Останнє редагування модератором: 1 Липень 2009
  4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ти ж бачила!!!!!!!!!!!!!!

5. Linet

Linet Well-Known Member

Дівчатка я хочу поділитися своєю ситуацією це для тих хто планує придбати весільну сукню.Уже була визначина дата шлюбу а я за сукню і не думала усі питали"А сукню вже обрала" А я немала часу а на роботі почала переглядати в інтернеті різні сукні і ЗНАЙШЛА і тепер хто питав показувала фото але казала ось таку тільки кольору шампанського але деж мені таке плаття там сума космос щей від дизайнера.Усі казали "Ти тепер плаття незнайдеш бо жодне не буде таким" А я запершим разом натрапила на нього воно було таким як у інтернеті а колір який хотіла і сума класна. Тому раджу оприділитися з платтям у своїх мріях і воно буде вашим.Усім бажаю щасливого подружнього життя і щоб про молоду ще говорили багато часу "Ооооо яка класна молода була"

• Подобається Подобається x 3
  6. Кава

Кава миється в бані

Ну пліііііііііііііііііз!!! :girl_cray:

7. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

і я хочу!!!
    покажіть будь ласка!

8. Відповідь: Весільні сукні

Та і я ДУЖЕ хочу... ну вже капажіть )))))

9. Вишенька

Вишенька New Member

Привіт! Хочу запропонувати вам адресу де знайшла собі сукню. Шиють її в Чернівцях, але роботи їхні я бачила в каталогах інших міст. Тут помірні ціни.www.google.com.ua/ Собі я вибрала модель "акація".

Хочу почути вашу думку стосовно взуття. Чи обов"язково воно має мати закритий перед? Я купила капці з відкитим пальцем і тепер не знаю чи купляти ще інші?

Останнє редагування модератором: 7 Липень 2009
  10. krab

krab Well-Known Member

Хочу почути вашу думку стосовно взуття. Чи обов"язково воно має мати закритий перед? Я купила капці з відкитим пальцем і тепер не знаю чи купляти ще інші?[/QUOTE]

Є один забобон,що мають бути мешти,щоб чоловік не гуляв:girl_devil:(тобто закриті і пятка і носок)
    Принаймні я таке чула:girl_crazy:
    Хочете вірте,хочете ні:)

11. Olma

Olma Well-Known Member

Думаю, як чоловік захоче гуляти, то йому по-фіг закритий чи відкритий в Вас носок з пяткою:girl_crazy:
    Не переймайтесь тим, то всьо забобони.
    На свому весіллі я мала 3 пари туфлів на перезувне (не могла оприділитись) - для головної частини, для танців (спеціальні) і без каблука (коли змучусь), то брат забув їх викласти і всьо то завіз на стоянку, так що була в першому варіанті всьо весілля:)

• Подобається Подобається x 8
  12. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

Я собі також купила туфлі з відкритим носочком і п'яткою. І дуже з того тішуся, бо вони мені дуже подобаються і підходять до мого платячка. :girl_curtsey:

А якшо вірити отим всім забобонам, то можна тільки спаскудити весь день Вашого весілля - то не роби, туди не дивися, оце вдягни, а те зніми..... :girl_devil:

Основне, щоб Вам було комфортно і Вам це подобалося... :girl_smile:

• Подобається Подобається x 9
  13. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

і я так думаю!
    хтось мені казав,що обручки обовязково повинні бути гладенькі,без різблення і всього подібного-щоб життя було гладеньке.Були в моїх батьків саме такі обручки,щось їх це не дуже від розлучення врятувало:sad:
    тому не переймайтесь,головне щоб вам подобалось і було комфортно!:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 5
  14. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

і в мене був відкритий носочок у весільних туфлях, а під кінець весілля я взагалі витанцьовувала в шльопанцях однієї з наших офіціанток:girl_haha:
    І хочу сказати весілля вдалось на славу і на сімейне життя не скаржусь!!!

• Подобається Подобається x 7
  15. musia_79

musia_79 Well-Known Member

А я виходила заміж в чобітках по коліно, надіюсь, що чоловік точно гуляти не буде :) Але чоботи були повністю в дірочках, що тоді робити?.. :)
    Та я жартую, думаю не варто вірити у такі всякі забобони, їх в передвесільний період СТІЛЬКИ!!! Що хоч заміж не виходь. Треба робити все, щоб тобі самій подобалось і було зручно, і навіть не слухати ніяких дурниць, хай собі поговорять, а я собі своє знаю...

16. bora

bora Well-Known Member

А хто десь бачив короткі весільні суконки? Шукаю для знайомої. В кількох салонах не змогли нічого запропонувати.

• Подобається Подобається x 2
  17. Olma

Olma Well-Known Member

В Юстини коротка була, здається від Караванської. Пошукайте в весільних фото.

18. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

Bora, подивіться на таке:
    http://www.casablancabridal.com/collections/view/26

Я б Вам радила пошукати в неті, що саме Вам подобається...і шити... Бо навряд чи наші весільні салони зможуть запропонувати Вам варіант коротенької весільної суконки. Не завжди в них можна підібрати і довге плаття....хоча саме таких варіантів там відсотків 95 :girl_smile:

І на такі подивіться:
    http://www.bestfordress.com/short-wedding-dresses-c-4.html
    http://shop.nordstrom.com/c/6014155/0~2376776~2374327~2374331~6014155?viewAll=1

Останнє редагування: 24 Липень 2009
  19. bora

bora Well-Known Member

Дякую. Бачу Муха в новій колеції вже кілька пропонує! Підемо в Галвестмоду дивитись.

20. Марточка

Марточка Well-Known Member

В "Зеновії" є такого типу плаття