Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Victi

Victi Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

Для мене ще одним важливим аргументом щодо шиття сукні, було те що заплативши гроші за перший прокат, я справді отримаю перший прокат. А то якось дивно виходить в наших салонах. в них або перший прокат, або другий. Сумніваюся, що гарненько відчистивши сукеночку, їм не схочеться знову ж дати її за ціною першого прокату.

2. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

:) Та є трохи... Ріст - 159 см, вага - 40 кг. А в талії взагалі стидно казати... 54 см. Мені як знімали мірки в салоні, то сміялися з мене :)

3. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

А ось моє платтячко. Купила його в перший же день походів по салонах. Результатом у день весілля була ДУЖЕ задоволена. Якщо комусь сподобалось, можу перепродати. Ззаду є невеликий шлеф і гарне шнурування на спині. Інші фотки буду пізніше. ще сама їх не маю.
    [​IMG],[​IMG],[​IMG]

Останнє редагування: 20 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 22
  4. Salamandra

Тому я і вирішила купувати сукню, пошиту саме на мене і для мене, а не брати у прокат. Так якось спокійніше....

5. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Мені також всі плаття треба було вкорочувати і вшивати. І після того суконка звичайно виглядала б вже не дуже (то щось вріжеться, то якісь квіти-вишивка занизько виходила і т.д.).
    Але після переглядів-примірок найбільше мені сподобалося плаття в Едемі. Його також треба було різати. Вони запропонували пошити таке ж , за такою ж ціною. Тільки на мене. В процесі пошиття я ще мала можливість відкоригувати якісь деталі. Також зробили рукавички під плаття і вельон (була вишивка бісером, як і на платті).
    Єдине – я суконку купувала (пояснили – розмір маленький, потім не здадуть нікому на прокат). Але я з самого початку так і хотіла. Та й не дуже дорого мені тоді вийшло. Це було кілька років тому; на краківському плаття, які мені подобалися коштували 800-900 грн., я пошила за 1600 (це з вельоном і рукавичками). І ще й накидку з сумочкою дали на прокат за дякую.
    Хоча тепер і ціни інакші, та й забаганки в кожного різні.

6. Salamandra

Ваша сукня дуже гарна! І Ви в ній така велична :clapping:

• Подобається Подобається x 2
  7. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

А Ви мініатюрні :xaxa:

8. Salamandra

І я в Едемі шию... А ціни зараз насправді дещо інакші :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Victi

Victi Well-Known Member

Сукенка у Ніфертіті справді супер. І букетик оригінальний. Невеличкий такий, щоб носити нетяжко було.

10. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Сукня надзвичайно Вам пасує!!!!:clapping::clapping:

11. kristina

kristina Well-Known Member

цікаво було б дізнатись, в едемі ті самі ціни, та щей у доларах, чи хоч трішки упустили ціну, коли я брала там сукню, то середня ціна була 600 дол- це було в червні минулого року

Але пошили вони супер, я була дуже задоволена , та і сукні у них супер, це мереживо:y:

12. Niferttiti

Саме більше не хотіла того мікрофона важкого. Тому обирала спочатку квіти, які довго можуть витримати без водички.

13. Salamandra

Середня ціна в доларах напевно такою і залишилася, а от в гривнях дещо зросла :) А мереживо в них насправді прекрасне

Оце Ви сказали - "мікрофона":xaxa::xaxa::xaxa: А можете скинути в приват координати того, в кого замовляли букетик... І якщо не важко, викладіть фотки свого кортежу

Останнє редагування модератором: 20 Травень 2009
  14. Niferttiti

Букет робила сама. А фоток кортежу нема поки, Вадим ще їх доробляє. Будуть пізніше.

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

а мені ваша зачіска дуже подобається.

16. Niferttiti

А як вона мені подобалася........:xaxa::xaxa::xaxa:

17. Siania

Siania Love Life

А мені і плаття, і зачіска і букет!!!! Все просто супер:clapping::clapping::clapping: А я досить перебірлива, рідко буває що нема до чого причепитись:)

18. Salamandra

Ви - молодець!:clapping::clapping::clapping:

19. Niferttiti

А такі букети немає що робити. Можна до речі ще з фрезій без мікрофона собі букетик зробити. просто обмотати стрічкою стебла, повтикати в них голки з перлинками і все. Раджу зайти на Шувар нижній, там в кінці є гуртовні з квітами і декорами. Там все це можна купити в 2 рази дешевше ніж на базарі.
    Я завжди керуюся правилом, чим простіше - тим гарніше.

• Подобається Подобається x 3
  20. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

В мене весілля в серпні і я вже замовила плаття, яке мені шиють в салоні Зеновія, там мені сказали, що на пошиття йде від 1 до 2 місяців, так як в них є ще й замовлення на випускні сукні. Я замовила 30 квітня і в той день мені зняли мірки і сказали чекати дзвінка, коли прийти на примірку! І вже через 2 тижні після того як замовила, мені подзвонили і в мене була перша примірка! Пока всім задоволена, там дуже приєхмні люди і власниця знає свою справу і може вам порадити, що саме для Вас буде краще!!!! Пока я всім задоволена, а що вийде побачимо!!!
    На рахунок цін, то мені вийшло досить недорого, порівняно з тими цінами які я бачила в інших салонах!!!
    Якщо щось більш конкретно цікавить, пишіть тут або в приват!!!!!