Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

І що Вам добре пошили плаття, тому що я також збираюся шити,але ще пока незнаю в кого, тай всі мене переконують,що мені не пошиють такого як я захочу!
    Якщо можна то напишіть в приваті де шили!!!

2. irisa

irisa Member

ПРИВІТ.я новенька,але подобається тема про весільні сукні(приємні хлопоти),нещодавно сама заміж виходила,а плаття шила по каталогу,хоча дуже боялася,всі відмовляли.Я зайшла в салон,я раніше нічого не чула про нього,вибір суконь там невеликий,але акуратно пошиті.Там гарно мене прийняли,дівчина яка шиє все класно намалювала.Короче я довольна що шила там,вони зробили все як я хотіла.І ще моя дружка там шила(на моє весілля)і також довольна.

• Подобається Подобається x 1
  3. Oks@nk@

Привіт! Буду дуже вдячна якщо скините в приваті адресу і назву салону!!!

4. irisa

irisa Member

я ще незнаю як це "в приваті" підкажіть.В принципі салон на площі ринок,точної адреси непамятаю,знаю що там де ******************

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2010
  5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Оксанка, так ти можеш спокійно в ті ж "Два серця" зайти пошити.

6. irisa

irisa Member

мені два серця не дуже подобається,мабудь асоціація з "зеновією",там не дуже привітні дівчата,та і в форумі багато начиталась.

7. Oks@nk@

Якщо можна то напишіть ще де знаходяться "Два серця", тому що я незнаю!

До речі,а ніхто часом не шив плаття у Назара Хіцяка???
    Якщо хтось шось знає про те як він шиє напишіть будь ласка!!!

8. viltis

viltis Well-Known Member

Я шила в нього плаття! Задоволена на вс 200 %. І мамуся моя теж в нього шила мені на весілля. Правда, ми Назара вже купу років знаємо:) Порадила ще одній форумлянці ( але зараз вона рідко з"являється на форумі, хіба з її дозволу дам Вам посилання на її сторінку в контактах), то вона теж задоволена.

Якщо Вас цікавить, можу взагалі своє плаття відпродати:)

9. Oks@nk@

Суть в тому що моя майбутня свекруха теж дуже добре його знає і може мене з ним познайомити! Ось я і вирішила запитати чи нема на нього ніяких скарг,що він погано шиє! Не хочеться щоб моє весільне плаття спортили!!!

Я також маю сторінку в контакті, тому якщо можете скиньте посилання на сторінку цієї форумлянки!!!

Якщо можете покажіть на форумі своє плаття! І якщо не секрет,то скільки воно Вам коштувало???

10. kristina

kristina Well-Known Member

Мені також шили сукню, бо параметри 90*60*90 не мої.Перший прокат і обійшлось у 3000 грн.Не шкодую ні за одною грн. задоволена салоном на всі 100 %. Дівчата в салоні супер, так старались ,не просто пошити , а щоб я в ній гарно виглядала. Сукня беж. кольору , не надто пишта з мереживом. Накидку і рукавички дали у подарунок,
    До речі а на форумі є десь весільні фото , цікаво подивитись і свою б показала.

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Так є, вкладка Фотоальбом і там є тема весільні фото.

12. Deidra

Deidra Well-Known Member

Мені дуже подобається!!!! Класнющий корсетик до того ж..) Самій подібні дууууже подобалися, але все-таки вибрала вузеньке.. Тепер думаю, як в ньому вальс танцювати :)

13. молекула

молекула Well-Known Member

Томачка, я звичайно мало розбираюсь в сукнях....плаття дуже гарне, але для тої дівчини пасувало б щось трохи інше...важко мені сказати, але багато деталей на сукні, і увага одразу на це падає...а дівчина просто красуня, і плаття як на мене має саме підкреслити її красу....
    хоча я можу помилятись...
    тільки не кидайте в мене помідорами...

• Подобається Подобається x 4
  14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Тепер в нас двох будуть кидати, тому що мені також не дуже. Не яскраво, а молода повинна бути яскрава. Таке враження що на онцю накидку на спідниці невистарчило матеріалу і вона обрізана... я розумію що дизайн такий, але дизайн не з найкращих.
    Далі, що до корсету. Мені здається що тут він ні до лісу ні до... і в мене таке враження що у дівчинки груди в тому корсеті просто зникають, а було б краще їх підкреслити.

Так що... приймаю помідори. :D

• Подобається Подобається x 2
  15. Siania

Siania Love Life

Мені пишні не подобаються взагалі.....та й якщо подивитись по польських сайтах, італійський....ніде немає кілець вже давно....
    Але це особисто моя думка, а так, як на пишне - симатичне платтячко;)

16. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Але дівчина здається без макіяжу, зачіски, вельона... І в поєднанні все може зовсім по-іншому дивитися.

17. молекула

молекула Well-Known Member

Може ви і праві, але мені здається справа не у дівчині, вона і без макіяжу дуже красива..справа у платті...як на мене забагато деталей, їй пасував би трохи інший фасон, який би підкреслив її тонку талію...щоб підкреслило її стрункість і жіночність...ІМХО. Я незнаюсь на платтях весільних, давно не бачила, які зараз в моді...але я тільки можу сказати на інтуїтивному рівні...
    Ні, ви не подумайте, плаття гарне, але вона ж має бути королевою на день весілля! Якщо їй подобається і вона себе в ньому почувається добре, то це чудово...
    але нас запитали, а ми відповідаємо
    Сорі, за мою відвертість...але люблю людям говорити правду...

18. kati

kati Well-Known Member

в весільному платті акцент повинен бути на якусь одну деталь( так як і в макіяжі, виділяють або очі або губи)...а тут...нестандарт.крій низу спідниці,квіти,корсет ,накидка ще й парасолька :8::8::8:.....забагато акцентів...незнаєш на чому зупити погляд....

• Подобається Подобається x 9
  19. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Стосовно плаття Марі то воно мені сподобалося(особливо зад ) а стосовно Томачки то тут занєте окремо все добре а загалом шось не то, хоча варіант не найгірший...

20. Loyal

Loyal Well-Known Member

Мені Томачки суконочка сподобалась - тільки для неї треба яскравішу наречену. І власне цю дівчинку макіяжем не поправиш аж до такої міри, то має внутрішнє бути. А от те, що Одрі вивісила, перше просто бомба (чи то в мене пунктик, що мені поліколірні сукні подобаються :crazy:)