Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

можливі декілька варінатів:
    - прокат (стандартний варіант - вартість менша на 50:wacko:
    - придбання сукні у тому ж салоні, яку вже вдягали інші наречені - ціна теж буде в 2 рази меншою
    - можна полазити сайтами, на яких вивішують оголошення продажу власної сукні
    - пошукайте ресурси, через які можна зв"язатися безпосередньо з фабрикою - ціни набагато менші,ніж в салоніх
    - знайти гарну майстриню
    - ринок - як місце недорогих суконь (проте я категорично проти такого варіанту - якість тканини таких суконь дуже погана!!!)
    - спробуйте пошукати сукні не в профільних магазинах - наприклад, ті ж самі Mango, BGN, Benetton, Monton, Zara та багато інших - іноді там можна натрапити на гарну білу сукню, чому б не додати до неї прикраси, стильну зачіску (ось на чому не можна економити ні фантазію, ні гроші, якщо нема можливості зробити у знайомих)
    я раджу відійти від стереотипів, які диктують нам якамога більше звертатися до "професіоналів" - часто-густо з їх допомогою отримуюєш банальне стандартне свято з купою незручностей.
    якщо цікавить адреси деяких ресурсів, на яких можна пошукати гарні весільні сукні - звертайтеся в приват, буду рада допомогти)

2. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Я своє плаття купила за 2300 якшо не помиляюсь це станом на літо здається, весілля в мене в вересні було. я міряла плаття на ярмарку за 5000 грн, ну дороге ну гарне, плаття було супер, але я б не змогла в тому платті лежати в Шевченківському гаю на землі, і скакати як коза на весіллі. Головне шоб плаття зручним було! а моє плаття було вершиною зручності (після деяких додаткових моїх чаклувань над ним), фатіновий низ дозволяв скакати, і ходити було легко. А вазагалі незрівнянною молода стає тільки на відсотків мабуть 50 від плаття, основне макіяж, і правильно підібрана зачіска. наприклад моє плаття моїй дружчці на примірці "не дуже" сподобалось, зате коли вона зайшла до в мене в кімнату на весіллі, то реакція в неї була зовсім інакша.:) І якшо чесно не ви шукаєте плаття, а воно вас! бажаю всім зручних і гарних плать, і дешевих на даний час :y:

• Подобається Подобається x 3
  3. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Я вирішила шити собі весільну сукню, але перед тим ще пройдуся по салонах, щоб поміряти чи мені підійде той фасон, який виберу. І от тепер сижу цілими днями в пошуках сайтів, де можна щось придивитися, але не можу знайти ні одного з колекціями 2009 року:no:
    А ще, може хтось знає, чи існує взагалі сайт від Галвестмоди? Хотіла подивитись на їхні, але не можу знайти:confused:

4. Мар"яночка

ну якшо не помиляюсь галвестмода показує майже всі колекції Оксани Мухи її і шукайте

5. Мар"яночка

www.oksana-mukha.com/ в мене цей сайт не відкривається подивіться може там шось є

• Подобається Подобається x 2
  6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

ця ссилочка, якщо Ви зареєстровані В контакті,
    http://vkontakte.ru/club2984611
    це Проновіас
    http://www.theweddingshop.co.uk/pronovias.html
    а от і Галвестмода
    http://oksana-mukha.com/
    :)бажаю отримати задоволення від перегляду:)

7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

http://www.marinabrides.com/
    А від перегляду цього сайту, я таю...

8. Мар"яночка

щойно знайшла
    Журнал Глянец

Останнє редагування модератором: 14 Січень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  9. Deidra

Deidra Well-Known Member

А ось моє платтячко.

Сама контора www.happyday.com.ua хоч і київська, має партнера у Львові (на Стрийській салон Твій День). Про ціни, думаю, теж можна говорити.

А чому власне шукаєте плаття з колекції 2009? Те, що вам подобається і пасує - саме ваша сукня - могла бути придумана і раніше..)

10. Inka Blond

Та скоріш за все в мене і буде щось придумане раніше. Просто хотілось побачити, що є новеньке. Передивилась дуже багато всього, але хочу банально пишну сукню, а такі зараз не в моді (я так зрозуміла з всіх тих сайтів , які переглянула):confused:

• Подобається Подобається x 1
  11. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А ви вже міряли якісь фасони?:ninja:

12. Inka Blond

Ні не міряла, але точно знаю, що хочу пишну.Хоч мені і подобаються інші, але хочу тільки таку. Думаю, що кожен в уяві вимальовує приблизно те що він хоче, так от і я собі приблизно знаю, я не говорю про конкретні деталі, а про образ в цілому

13. kati

kati Well-Known Member

і скільки коштує таке задоволення? якщо не секрет

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Пишну - ну то вже дууууууже образно. Може хоч знаэте яка тканина вам подобаэться (атлас, шифон, мереживо....), з камынчиками чи без, суцыльне плаття, чи корсет ы спыдниця окремо, яка форма корсету подобаэться:confused:Ну хоч ще щось, а не просто - пишне:ninja:. Може хтось щось побачить приблизно таке як вам подобається:xaxa:

15. Inka Blond

Ну якщо більш точно, то бажано поєднання декількох видів тканин, атласу щоб або не було зовсім, або було дуже не багато. Напевно, побільше мережива (але не обов'язково). Корсет подобається такий, щоб був не на бретельках не амер.пройма, а відкритий (але це вже треба вибирати міряючи що підійде), бажано якийсь цікавий (тобто не простенький). Знайшла декілька таких цікавих на сайті Оксани Мухи

• Подобається Подобається x 2
  16. Loyal

Loyal Well-Known Member

Дякую, що за мене турбувались! Але я знаю власника, просто давно його не бачила, то думала, може щось змінилось. В нього гарно дівчата працюють, якщо кому стиль романтична класика :y:

17. Loyal

Loyal Well-Known Member

До речі в Мухи міряла суконочку, що мама аж пищала від задоволення як гарно, а пішли в прокат до них, то там така ж біла була (а я міряла беж), то вона зовсім не дивилась на мені. Так що важливо абсолютно все! До найменших деталей!

• Подобається Подобається x 5
  18. Deidra

Deidra Well-Known Member

я шукала не пишну і мені, навпаки, здавалося, що пишних у нас якраз найбільше...)))

моє задоволення коштувало 2500 грн за перший прокат. Тобто шиють на мене, але після весілля залишаю в салоні. Якби хотіла купувати, було би десь на 1000 грн більше. Також була мова про купівлю сукні і подальшу оренду її цьому ж салону. Я вибрала те, що з мене менше готівки витягує тут і зараз.

19. Мар"яночка

а зручно було в такому платті ходити, а шо саме найбільше цікавить танцювати? :dance:

20. Natalya

Natalya Well-Known Member

Дуже! :y: (перепрошую, що втручаюсь, просто у мене була сукня такого ж фасону)