Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

Коліжанкам і гостям не обов'язково знати ціну того плаття...

2. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

І я так кажу, менше будуть знати, менше серце буде від заздрощів боліти...

Додано через 6 хвилин
    Це взагалі-то не мій допис. Де ви його взяли?

• Подобається Подобається x 1
  3. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Добре, що в мене більшість коліжанок - хлопці :D Ми взагалі весілля не робили (була тільки розписка) і не робитимемо (коли братимемо шлюб у церкві). Краще витратити ці гроші на відпочинок (ну і на причандалля для фотоапарату і комп'ютерів).
    Це така моя думка, бо в нас нема зайвих грошей, а якби були, то певно б думала по іншому :D

• Подобається Подобається x 8
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А третій раз мій допис будете цитувати?
    То ж не був ні закид, ні нічого схожого. Просто в мене були коліжанки, які конче хотіли показати, що от її сукня стільки коштувала, а її стільки, а тої ще стільки...
    Воно все добре, але після весілля вони нікуди не їздили. Та й заради того одного дня розбитися пляцком невідомо нащо? Я воліла спокійно й без помпезних штучок. Не бачила в тому сенсу. На щастя, були з чоловіком цілковито однодумні.
    Щоправда, його шлюбний костюм коштував хіба більше ніж все моє весільне вбрання. Ну, але то просто його батьки люблять часом махнутися, попри звичну їм скупість. А мені залежало на тому, аби на сукні не було нічого зайвого, а зайвим я вважала будь-що нашите...
    Та й взагалі у нас все було скромно й просто, що поза церквою.

• Подобається Подобається x 3
  5. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

Вам би мало це лестити;)
    Я продовжувала думку... виходячи із розмови...
    Страшенно зачіпило!!!!!!!!! :)

6. bora

bora Well-Known Member

Є така штука як психографічні характеристики - тобто які цінності є в людини, що в певний проміжок розвитку приносить їй задоволення, як вона проявляє свою індивідуальність.
    Згідно такої типології завжди будуть люди, для яких основним рушієм в житті буде - статус і дороговизна речі по-справжньому грітиме душу. Переконувати їх в протилежнму все одно, що казати - "живи погано".

• Подобається Подобається x 9
  7. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

Починали говорити про образИ, а закінчили про гарбузи

8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Ой, дівучки, не знаю... заміж не виходила, хоча за специфікою роботи вимушена була міряти весільні сукні... і ви знаєте, не пасували вони так мені, як дівчаткам нареченим ( хоча вроді і нічо мені не бракує, і білий колір пасує).... але............, не знаю чи замічали ви....... але я не зустрічала жодної некрасивої нареченої, чи то вона була в шикарній білосніжній сукні, чи в простенькому платтячку..... і всі вони виглядали суперово!!!, їх обличчя світились щастям. бо вони єднали долю з коханою людиною, і для нього вона- єдина і неповторна, найчарівніша і найкоханіша.... А решта, по- моєму люди самі собі створюють клопоти через ніщо..........

Додано через 7 хвилин
    А скажіть но, будь-ласка, чи хотіли б Ви виходити заміж в такій суконці, як в мене на аватарці, але іншого кольору, чи мож хтось би на червоне плаття згодився???

• Подобається Подобається x 9
  9. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Я б хотіла! :) Або червоному, або в блакитному. Хоча більше схиляюсь до поєднання білого з червоним, або білого з блакитним..

П.С. Напевно буду брати шлюб в червоному, або блакитному строї :)

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

З якої рації?
    Так і виглядало власне. [​IMG] [​IMG]
    Я так хотіла, аби було поєднання з червоним. Тільки на той час не хотілося ще більше воювати з найближчими мені жінками.

11. ГаЛоЧкА

Читала недавно про історію українського весільного плаття чи правильніше строю)) так от весільна сорочка в деяких регіонах обовязково мала бути вишита червоними нитками, як оберіг від вроків)

12. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Згідна, тільки сумно, що в нас багато є таких людей. При чому часто матеріальні статки не відповідають бажанню бути "на рівні". Знаю історії, коли на весілля позичають гроші чи навіть беруть кредит, але що все було як в людей. І взагалі, як на мене, в нас "культ лахів" - чую інколи від знайомих, що проблематично з фінансами, але ж зі шкіри лізуть, щоб купити дорогий одяг чи, наприклад, косметику. Ще спостереження - наші дівчата на "шопінгу" в одязі типу вечірнього чи дискотечного і на шпильках.. Досить фантастично виглядає :)

Але це все - особиста справа кожного. Я теж люблю гарні речі і весільну церемонію, сподіваюсь, будемо мати гарну. Просто у всьому має бути міра, знову ж таки імхо.

13. Nadijka

Саме плаття подобається, але воно якесь більш бальне ніж весільне...

• Подобається Подобається x 1
  14. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

Пробачте, але я не вважала закидом ваше висловлювання. І без найменшої агресії висловлювала свою думку про те, що є, звичайно, люди, які хочуть похвалитись своїм "дорогезним" вбранням, а є такі, що просто одягаються як їм подобається і не важливо скільки коштів вони затратили.

Додано через 2 хвилини
    Дуже красива сукинка, але цікаво було б побачити її "у всій красі"

• Подобається Подобається x 2
  15. Natalia

Natalia Well-Known Member

Чомусь я тут читаю про різні салони, а ніхто не пише про "Галвестмоду"! Невже нікому не подобаються їхні сукні? Я тільки у них знайшла те, що шукала (я виходила заміж 2 роки тому). Ніхто з гостей навіть не повірив, що вона коштувала лише 650 долларів.

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ми теж не робили весілля, бо ні я, ні чоловік не любимо дуже гучних забав, особливо таких, коли на твому весіллі є родичі, яких ти перший раз бачиш. на нашому весіллі були тільки найближчі і ми були д-у-ж-е задоволені, що так зробили:)

І з таких міркувань ми теж виходили...:)

Додано через 2 хвилини
    лише?:eek: 2 роки тому назад?!:eek:

• Подобається Подобається x 8
  17. ГаЛоЧкА

Поки, що ця краса в планах)

18. Natalia

Natalia Well-Known Member

Маю на увазі, що вона так виглядала, що її оцінили мінімум на 1000 долларів. Навчуся вставляти фото - покажу на відповідній гілці.

19. Komashka

Komashka Active Member

Хто знає які ціни в Оксани Мухи? Вона шиє на замовлення чи тільки продає? Дякую

20. Nadijka

для Комашки...
    тут її роботи http://www.oksana-mukha.com/
    ціни не дешеві (як на мене)
    продає і дає на прокат, якшо не помиляюсь, то і шиє на замовлення
    на сайті є контакти, можна подзвонити і все взнати