Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

Думаю то дійсно Ваш стиль! :) гарне плаття!

• Подобається Подобається x 7
  2. anka

anka Well-Known Member

Так! Pronovias- то не сукні, а мрії!!! там такі феноменальні кружева і вишивки!!!
    в мене був шалений розпач, бо я спочатку шукала сукні в інтернеті, а потім пішла по львівських салонах.... потім по Київських.... там, щоправда, трохи краща ситуація. але там, де краща ситуація- проблеми з цінами...

3. viltis

viltis Well-Known Member

А де Ви все-таки знайшли Проновіас....я щойно з Італії повернулась ....і не знайшла там магазину .... там ремонт в тому місці ....:sad:(( Я теж обрала Проновіас, правда буду шити ...з поправками, які мені до душі

4. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Мені теж сподобались сукні цієї колекції. Напевно найбільше з тих, які бачила. Але, моя суб'єктивна думка, - це надто дорого.

• Подобається Подобається x 3
  5. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Ой Маюнка, я теж на це плаття загледілась, але мені вже це не світить, а у ВАС ще все попереду :clapping:

• Подобається Подобається x 2
  6. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

Дівчатка, дозвольте похвалитись своєю сукнею... Нарешті я її знайшла і навіть у нас в Тернополі
    http://i009.radikal.ru/0804/8d/636b7d743a81.jpg

• Подобається Подобається x 14
  7. anka

anka Well-Known Member

спочатку знайшла в Києві. в Арені. це в центрі міста. там моя сукня коштувала 3500 уо. а потім і у Львові в Салоні Перлина сказали, що можуть роздобути за 2700. тільки її не можна було поміряти. тобто якщо замовляєш, то мусиш точно знати, що вона підійде. тобто міряєш в Києві, а замовляєш у Львові....
    хотіла пошити цю ж сукню в Попелюшці, але п Оксана, я так зрозуміла, власниця. сказала, що я її дурю, що бачила сукню за 2700$, що вони коштують по 15 тис $ і що вона менше, аніж за 2500$ говорити зі мною не буде :)
    але таку сукню брати- то справді на 1 день. в мене вона хоч і чистенька і низ чистий і продати я її готова за 400$.все-одно висить в шафі. може буде донечка і перероблю на перше причастя :)

Додано через 4 хвилини
    там є одна проблема з пошиттям. в сукні зазвичай поєднано 3-4 тканини. якщо шити білу, то знайти просто, але якщо молочну, то 3 тканини в одному тоні у Львові знайти не реально! я перевіряла! і друга перешкода- Проновіас- це багато мережив. на Ладерй потрібно було 80м одного виду і 40 іншого виду кружева. а наші крамнички з фурнітурою везуть не більше 2-х мотків одного виду. тобто не більше 30 метрів. то неймовірна морока! перевірено. я оббігала всі крамнички зі сльозами на очах і всі продавці мене вже знали і знали ту мою сукню :) краще в це не ввязуватися.я на собі то пробувала

8. Nazarij

Nazarij Member

Да, про Попелюшку і п. Оксану, нічого дивного...
    про мережива - все можливо...
    скиньте сюди фотку я прорахую її вартість...

Додано через 3 хвилини
    дуже схожа сукня є готова а салоні Зеновія (я про ЛАДЕРА)

9. Текіла

Текіла Well-Known Member

гарненька сукня!

10. viltis

viltis Well-Known Member

Ні ....Я хотіла спочатку теж мереживну, знайшла її в Людмилі, і "всього" за 1300 євро.

Але я человЄк практичний, з 6 років займаюсь бальними танцями, тому буду шити сукню, яку потім

1) легко переробити на больну
    2) ще легше переробити на вечірню для себе ( знаю людину, яка малює по шовку, тому "розмалює" мені сукню
    3) буду мати сукню-трансформер:haha:)))) в салонах коли я їм про таке казала на мене дивились як на божевільну

За тканини не переживаю --- їх мій кравець замовляє в Англії. Тому і кількість і якість буде, як і нормальні Сваровські:haha:

Звичайно, що ризик є ..... але це краще , ніж купа пачок .....

11. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

Я теж практична, але сукня - то не вітер... Гроші не викидаю, а вкладаю.... в можливіть почувати себе красунею, в хороший настрій... Та й її можна буде потім продати, можливо ще комусь окрім мене вона радість принесе ....

12. Strekoza

Anka, якщо хочете продати, то може варто вказати розміри, тим більше сукня справді гарна! Здається, тут спеціальну гілку вже відкрили для тих, хто продає весільні сукні.

Згідна , але коли я вартість сукні (наприклад цієї, що Анка мала) перевожу в подорож, ремонт тощо, то практичність бере гору. І ще - знову ж таки моя думка - почувати себе на всі 100 можна і в недорогій сукні, головне, щоб вона пасувала. А дорога розкішна сукня не дає гарантії доброго настрою і неперевершеного вигляду.

• Подобається Подобається x 5
  13. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

Як на мене, дає!!! Якісне не може бути дешевим...

• Подобається Подобається x 1
  14. viltis

viltis Well-Known Member

Але дороге не завжди є якісним ......

А щодо подорожі, то тут я теж згідна....Краще, я поїду на якісь остррви і за 200 долярів зроблю собі ще одне весілля . Моя знайома так робила ---вечір на острові, аборигени і шалено класний купальник .....:haha:

• Подобається Подобається x 8
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Зате дає можливість похизуватися перед коліжанками. Якщо така можливість когось цікавить, очевидно. [​IMG]

16. Strekoza

Ага, мені інколи здається, що наші весілля - дуже добра нагода власне щоб похизуватись :) Але то право кожного.
    Я зараз при підготові чую (як кажу, наприклад, того в нас не буде з метою економії) - але ж весілля раз в житті, як - у всіх є, а у вас не буде ... Так, згідна, але ж то не значить, що чим більше грошей потратиш - тим сильніші почуття чи тим щасливішим буде життя подружнє.

• Подобається Подобається x 10
  17. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

Для когось сукня-можливість похизуватись, а для когось сукня-то є просто сукня, яка припала до душі....

18. anka

anka Well-Known Member

то, перепрошую, наглий лохотрон! гачок, на який всі ловляться. моїм батькам співали "в вас же одна донька, хіба ж вам шкода???" то я їх за вуха відтягувала від багатьох речей. воно то не шкода, але нафіга тратити купу грошей? наприклад живі квіти на авто...мені одна дизайнерка зробила з якісних штучних і зараз всі товаришки їх тягають- вигляд просто супер! в салонах ціни на аксесуари сильно проблемні. я собі шукала віяло- в салонах від 130 грн. і було сіре. то мені співали, що сіре віяло- це супер стильно!!! а потім купила на базарі точнісінько таке саме, лише біле за 30 :)
    друга серія лохотрону "вам що, шкода?" то вагітність. вітаміни- купіть найдорожчі, обстежуйтеся в найдорожчих ітд...

• Подобається Подобається x 13
  19. Зануда

Зануда Well-Known Member

Підписуюсь під кожним словом!!!![​IMG]Нагло витягують гроші з людей.

Пригадались весілля трьох моїх однокурсниць. Перша за шалені гроші шила собі сукню у кравчині з найдорожчого салону весільних суконь - вразила ціле село і околиці, друга, щоб не вдарити лицем [​IMG] купила собі точнісінько таку саму тканину і стільки ж метрів, але кравчиню найшла трохи дешевшу (зате фасон той же), квіти на автівки замовили живі, але наречений перехвилювався і забув їх у багажнику, згадали про них аж після першого столу.[​IMG] Третя наречена аж ніяк не могла і не хотіла почуватись гіршою, тому (оскільки шити не відважилась) вибрала собі найдорожчу сукню і [​IMG]. Мама мусила згодитись. Правда після примірки виявилось, що сукня абсолютно не підходить. Істерика була передчасною - довелось вибирати іншу.
    Всі ці дівчата виходили заміж у різних місцевостях, одна навіть у іншій країні, але ж потім треба буде хвалитись фотографіями і як би то виглядало, якщо котрась буде гірша за інших?Неподобство!!! Тому вони у кінцевому результаті виглядали як трійнята [​IMG]

20. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

І дає ще більшу можливість коліжанкам пообмивати нареченій кісточки...