Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

я хочу мати не пишне плаття....буває гуляєш в центрі Львова на вихідних і бачиш гарних наречених....но як вони ходять в тих пишних платтях...букет тримає не молода а молодий, а коли сильний вітер то щей плаття трошка піднімається і видно коло..В мене мрія мати простеньке платтячко без кільця! не сильно вузьке бо буде дискомфортно танцювати..вот якесь таке...

2. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Є пишні плаття з великою кількістю юбок і можна вдягати без кільця просто буде трошки незручно ходити но можна) та й якщо вдягнути підюбник його взагалі не видно, а от коли плаття- каркас, а зверху тканина, такі плаття справді кумедні.

3. olesechka

olesechka New Member

Дівчата, підкажіть: хтось купував весільну сукенку через інтернет-магазини Іспанії, Франції, США чи навіть Китаю? Знайшла декілька сайтів, привабливі ціни (принаймі не зашкалюють, як у наших львівських салонах) на колекції, наприклад, 2010-2011-2012 рр. відомих брендів. Але лякає те, що потрібно оплатити замовлення наперед (наприклад, 400-600 євро), а невідомо що пришлють і чи взагалі пришлють...((( Та й щодо повернення грошей чи повернення браку є сумніви... Може, хтось вже випробував на собі таку покупку чи знає з досвіду інших? До весілля є ще трохи часу (до вересня), але все ж...

4. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Дівчата, допоможіть)
    Я побачила 1 сукню, вона мені сподобалась, поміряла 2 (дружки намовили поміряти ще другу), і все-таки надумала брати першу.

Як вважаєте, варто походити по салонах. і ще поміряти (все-таки приємно))), чи брати, те, що сподобалось, і не морочити нікому голови?:)

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

варто))) коли ще походите і поміряэте) як маэте час, походіть)

6. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Zozuljka, плаття як на мене досить гарне (сама готуюсь до весілля:girl_claping:), тільки я не вибрала б таке, через шлейф довгий, незручно танцювати. Плаття зі шлейфом для фотографії супер, а на щось більше, мені здається ні.

7. Virna

Virna Well-Known Member

в мене було зі шлейфом, але він акуратно підщіпався, що навіть не було видно. і танцювала я ого-го як на весіллі, тому це залежить лише від того, як він підщіпається.

8. Marisol

Marisol New Member

Zozuljka, як на мене щось не дуже.... Zozuljka,вибачте за відвертість.

на жаль,у менебув такий досвід...((( Повелася на ціну, заказала плаття по інтернеті аж з Китаю, на фото воно просто супер,шикарне плаття, те що я хотіла.... Привезли і у мене шок......до фото того там, ой як далеко, хоча можливо якась далека схожість між ними є.)) Тепер лежить,валяється в хаті, може колись племінниці на причастя перешиємо.... або просто буде ним гратись....) А тепер ходжу по салон міряю, і вибираю.Доречі, була вчора в Магнусі,там якийсь новий весільний салон відкрився, тільки щось не подивилась як звати, так от там вроді знайшла,те що хотіла, і ціна нормальна,дівчинка там така приємна, бо вже доводилось зустрічатись з різним(про це інша розмова). Тому думаю,я вже найшла плаття те що шукала.... І ще ото з Китаю, це була копія на іспанського виробника, тому хто хоче плаття на копію іспанського брендового, MADE in China,звертайтесь......)))

Останнє редагування модератором: 20 Квітень 2013
  9. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

а хоч приблизно на пишні сукні яка ціна?

10. Marisol

Marisol New Member

а хоч приблизно на пишні сукні яка ціна?

навіть незнаю, мене цікавив інший варіант, більш до грецького стилю, але бачила там на панекенах гарні і "пишні" сукні, якраз дівчинка міряла переді мною одне з них. Ви зайдіть поцікавтесь, але я навіть незнаю як той салон звати, знаю, що в Магнусі, десь на 3 чи 4 поверсі. І до речі там ще казали, що до кінця місяця у них знижка, я думаю, що ще встигну.......

Останнє редагування модератором: 22 Квітень 2013
  11. Ringo

Ringo Well-Known Member

Однозначно ходіть і ще міряйте! АНсправді ніколи більше не буде такої можливості)
    А в салон, в якому Ви обрали цю сукню (впізнаю по фото) я сама ішла для початку пошуків. І,повірте, після нього знайшла не один кращий варіант(з різних причин-починаючи від якості,закінчуючи ціною). Походіть,поміряйте,порівняйте. Успіхів)

12. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

;1532848]Як вважаєте, варто походити по салонах.[/quote]
    Думаю варто,але обережно,бо часто так буває,що наміряєшся,а потім незнаєш що ж то обрати.

Останнє редагування: 21 Квітень 2013
  13. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Це можливо збоку салон "Tі amo" чи салон в самому Магнусі????

Переглядаючи фото суконь в інтернеті неодноразово попадала на ці китайські сукні від Pronovias, картинка ідентична оригіналу, але розумію що оригінал буде не таким ідеальним як на фото.
    До речі співробітниця замовляла сукню через інтернет, то вона була задоволена. Наглядно сукні я не бачила.
    Marisol чи не могли б Ви показати фото картинки і фото сукенки яке прийшло. Просто дуже цікаво як воно це китайське виглядає для порівняння.

Останнє редагування: 22 Квітень 2013
  14. Marisol

Marisol New Member

в самому Магнусі!
    Обовязково,сфотографую і вам відішлю,тільки то вже на насупний тиждень.

15. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Дякую, дівчата) Прислухалась - домовилась з коліжанками про похід по салонах)

Marisol, та що Ви, я ж не тільки позитивні відгуки збираю, а насправді думки інших)) І мені, будь ласка, фото підробки надішліть))

lyanysya, от якраз шлейф мене і лякав((( Коли думала про сукню, то перше, що спадало на думку, без шлейфу! Але... Мені його підщіпнули (там три гудзички), і шлейфу мов би й не було))) От я й змінила свою думку)) Так що, якщо Вам сподобається якесь плаття, але в нього буде шлейф - обов'язково поміряйте! Може насправді підійде))

16. Marisol

Marisol New Member

скажіть,будь ласка,дівчата.......чула про платні примірки у салонах,мені щось не доводилось зустріти...... Цікаво у якмх саме,і скільки беруть за примірку?

17. Ringo

Ringo Well-Known Member

ухти) не знала що у Львові таке є.. самій цікаво)

18. gavruk vika

gavruk vika New Member

У Львові немає. Таке практикують в Тернополі.

19. galamajechka

galamajechka New Member

про платні примірки в салонах Львова чула минулого від знайомої, але не уточнювала назву салону. Так що практикують не лише в Тернополі...

20. casablanka

casablanka Щаслива особистість

А яка різниця в якому салоні? Прийшли подивились і пішли в інший, нехай локті кусають що клієнтів втрачають.
    А щодо шлейфів, то свою сукню я бачу тільки з шлейфом і навіть довгим. Основне аби надійно тримався на гудзичках.