Відповідь: Весільні рушники Дівчата. виручайте!!! Може я не по темі, але думала я собі рушник вишити на ікони на весілля. Все вибрала. І Узор, і нитки і полотно. все покупляла. Ось рушничок! А тут знайома побачила ото рушника і сказала, що не можна такого вишивати, бо життя наперекосяк піде. Не знаю що ж робити тепер((((
Відповідь: Весільні рушники Я сама вишиваю рушник на весілля. Вишила поки що небагато, червоними і вишневими нитками. Ось така схема: Цей орнамент характерний для Львівської області.
Відповідь: Весільні рушники Чорними і червоними також гарно, але мені захотілося темно-вишневим кольором вишити))))
Відповідь: Весільні рушники може в когось є ця схема? бо в мене вона не повністю, а я в неї просто закохалася!!!!
Відповідь: Весільні рушники Як мінімум те, що в людську вигадку вірити не слід (а трактування різних символів власне те і є), але якщо дуже хочеться, то можна їх перевернути догори ногами
Відповідь: Весільні рушники Я собі на весілля вишивала теж рушник, але саме через забобони мені моя майбутня свекруха не дозволила його постелити. Казала, що він короткий - і доля буде в нас коротка, що не можна, щоб посередині було щось вишите - має бути посередині чистим, щоб життя було без проблем....Я тоді дурна послухала її і ми з тепер уже колишнім чоловіком купили на базарі такий,як вона хотіла... Але довгої долі він нам не зробив... а мій був ось такий: і з такими лебедями посередині Може він був не ідеальним, але він був "моїм", куди я вклала душу і любов. Як на мене -це головне в весільному рушнику, а не різні там символи.
Відповідь: Весільні рушники А Ви що його з трьох частин зшивали? Узор+лебеді+узор бо на фото саме так виглядає (отам де червона нитка зигзагом йде) Головне, щоб зараз все було благополучно і ну їх, ті дурні забобони...
Відповідь: Весільні рушники Це було - основа (де лебеді) - довга частина і ті, що вишиті - то з'єднані з основною, чомусь мені тоді так сподобалось Можливо, зараз робила б по-іншому. На жаль, не маю фото, де видно весь рушник.
Відповідь: Весільні рушники по-перше весільний рушник слугує символом спільної дороги і його основне значення власне в церкві, а церква і забобони речі не сумісні, а по-друге перекосити, перерізати і переколошматити долю можуть тільки самі люди, а зовсім не рушник, а тим паче який негатив може принести зроблена своїми руками робота, яка приносила задоволена
Відповідь: Весільні рушники Привіт дівчата. Давно перечитую ваші дописи і тільки сьогодні наважилася написати. Я на власне весілля вже навишивала рушників. І хочу похвалитися ними. Не забобонна тому на них є і троянди, і птахи. Це рушник під ноги, на який я ставатиму під час вінчання. А це рушник під коровай. Вибачайте з якість фото фотоапарат в руки ще не попав.:shy:
Відповідь: Весільні рушники Дівчатка, підкажіть де можна купити полотно на рушник. Обходила вже купу магазинів, то там пропонують якесь дуже тоненьке, практично прозоре з великими дірочками. Мені років шість тому з Косова привозили зовсім інше лляне, цупке, вишивати було досить важко, потрібно було до тих ниточок приглядатися щоб хрестики рівні виходили. Але воно мало вигляд. Я, напевно, не у відповідній темі пишу, але не уявляю де то ще можна таке запитати.
Відповідь: Весільні рушники Особисто я, купляла рушникове полотно, в шевській фуртітурі, що на вул. І. Гонти (біля лялькового театру), а ще бачила в магазині "Мережка" на пр. Чорновола,(напроти міленіуму)