Відповідь: Весільні рушники що ж ви так до слів придираєтеся? ці "страшилки" є майже в кожному вишивальному наборі від дуууже відомої фірми, але ніде не написано, що то є обов"язково до виконання! Якраз там і радять вишивати геометричні узори для того рушника, що йтиме підноги! В мене самої рушник з поєднанням квітів і геометричних узорів- вишивала, бо так мені сподобалося! Теж саме можна сказати про початок вишивання в четвер зранку і про полотно- радять на суцільнотканому рушниковому, а не на відрізку панами (щоб не було обрізаних ниток). Так що тут діло власного вибору, але "звідки ноги ростуть" ніхто не забороняє знати!
Відповідь: Весільні рушники я не придираюся до слів я тільки прошу не писати дурниць і не забивати ними людям голови бо в декого після таких мудрих порад і так в голові каша ой да насмішили а від коли фірма "Насту(цю)ня" аж такий авторитет? від тоді як пише на народних взорах, що то взори їх власної розробки? сильно радять ви рушник до церкви вишивали? але то ніц, що в четвер, бо четвер-то день перуна нє? ну не дурниці?
Відповідь: Весільні рушники ось тут Ліля кілька статей з інтернету давала http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=442256&postcount=43 http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=442265&postcount=46 якраз на це я уваги і не звертала. Є певні традиції, які хтось бере до уваги, а хтось ні! тому не треба робити з мухи слона
Відповідь: Весільні рушники і що? хіба то означає, що головою можна не думати? я вже писала, але повторити мені не важко. геометричні взори теж містять всі перелічені символи. чому їх топтати можна, а квіти і птахи не можна? от і ще мені цікаво самі вишивали, так як вам подобається, а іншим інтернетно-язичницькі дурниці радите погоджуюся. не треба! я вас вже третю сторінку закликаю
Відповідь: Весільні рушники В якому з моїх дописів є фраза " раджу вишивати тільки геометричні узори, бо квіти не можна"? Не перекручуйте будь-ласка слів!
Відповідь: Весільні рушники Привіт дівчата! Порадьте мені, як краще зробити з весільним рушником. У нас була розписка у лютому і ми поспіхом придбали рушник. Пояснюю який: з лівої і правої сторони трошки квіточок, а по середині лебеді ( між ними обручки маленькі), також є напис "на щастя на долю" ( на щастя лебеді на долю). Читаю форум, а також деякі статті і розумію, що поспішили з вибором. Немає дерева роду і кажуть, що потрібно ставати на чисте полотно по середині. У нас вінчання в церкві в червні. Що робити? Можна купити новий рушник чи ні? Що робити зі старим, використати під коровай?Чи залишити цей?Допоможіть будь - ласка!
Відповідь: Весільні рушники Вирішила і я похвалитися своїм рушникомПравда,вишивала мені рушник мама(ще задовго до того,як ми почали за весілля говорити).Не знаю чи є там все, що потрібне на весільному рушнику,але я задоволена ним повністю. ,і ще середина рушникаі кінець зблизькаНе судіть строго
Відповідь: Весільні рушники Almariel, Дякую!Нажаль схемки немає, мама відшивала по старому рушнику моєї хресної мами і ще до того пододавала якісь узори...Тому,вибачайте! А щодо забобонів,то я в це не вірю
Відповідь: Весільні рушники allja, а я думаю, що такого ніде не бачила)) не можна втрачати такий гарний узор! це, мабуть, вже дуже нахабно з мого боку, але рушник можна спробувати сфоткати на макро частинами, щоб було видно кожен хрестик... але це вже так, якщо матимете час і настрій на таке.
Відповідь: Весільні рушники Цікаво так все то читати, таке всяке........ мені мама вишила кольорового звичайного на той час модного рушника, взір брала з книги Ксеніі Колотило. І нічого файно живем 5 років, не сваримося (тьху тьху). Думаю не в рушнику то щастя дівчата. І я не вірю в то все таке, головне щоб гарно Вам було, а все що пишуть то таке......
Відповідь: Весільні рушники звичайно, не в рушнику. але ж і сукню хочеться найліпшу вибрати - так само хочеться, щоб і рушник був тобі до душі. імхо
Відповідь: Весільні рушники Щоб до душі я згода, і щоб подобався і сукня найкраща, і жених найкращий то все так. Але то все шоб кусок цілий не відрізний і т.д то забобон. (цікаво як мож не врізати панаму, якщо вона має 1.5 ширини і йде в рулоні, так і рушникове з рулона).
я згідна з Stanislava як не врізана тканина? може і нитки не різати також? щоб гудзів не було, щоб нитки не перепутані занадто - згідна. щоб символи правильно розставлені. щоб шилося доброю людиною і з добрим помислом. мені колись сусідка довязувала плаття- мама не встигала, то завжди була хвора коли його вдягала. памятаю- бабуся знімала "Вроки", а коли віддала його сестрі то їй нічого не ставалося, носила довго. у нас повіря щоб вінок шила жінка яка добре з чоловіком живе, щоб щира була. так само і рушники. сама шила двом племінницям вінок- то спостерігаю, що сімї в них гарні. один художник розказував, що на церковному іконостасі побачив знаки зодіака вирізьблені, тому треба і на рушниках пильнивати щоб так не вийшло. я більше підтримую рушники весільні з квітковими узорами.
Відповідь: Весільні рушники Немає теми,де можна показати просто вишиті рушники, але оскільки усі рушники, які я сама вишила, будуть використані на весіллі, то їх цілком можна назвати весільними, отож хвалюсь: зліва на право. 1. "Кольоровий рушник" - моя перша проба. 2. "Чорно-червоний" - вишитий дуже швидко, бо вишивався не з схеми, а з позиченого рушника. 3. "Бурштиновий рушник" - їх 2 штуки, і будуть на іконах
Відповідь: Весільні рушники 4. "Рушник під ноги" http://s42.radikal.ru/i097/1105/fd/d775fe5cf19d.jpg (не хоче "по-людськи" показуватись, мабуть соромиться... 5. "Виноградна лоза" - рушник на руки (ще в роботі)
Відповідь: Весільні рушники Я теж вирішила собі вишити рушничок на весілля, хоча до весілля ще напевно далеко бо і нема за кого. Я ніколи не вишивала і не вміла, тому перечитавши інтернет подумала що це не дуже важко буде. Спочатку в мене виходило не дуже гарно (особливо спіднизу вийшло трохи позатягувано) Далі я вже виправилась і робила більш акуратніше. Я вважаю головне, що це буде зроблено моїми руками. А що там зпіднизу трохи нахімічено вийшло- то ж я не для людей на показ і обсудження роблю. Ось... А чомусь деколи в мене такі дивні відчуття є, часом дуже хочеться вишивати, берусь і все йде як по маслу, і так гарно, і якась така любов до того всього йде. А деколи подумаю- йду вишивати, а як берусь за роботу, бажання пропадає, то я відкладаю все в сторону, щоб не вишивати з поганою енергетикою
Відповідь: Весільні рушники А ось мій весільний рушничок: Якраз минає 10 років як я його вишивала! Вишивала те, що мені подобалось на той час. У всілякі забобони не вірила і не вірю. Зараз, напевне, вишивала б білим по білому гладдю. Вишивалось мені на одному подиху - трошки більше місяця. Аж встидно, що тепер кожен процес - черепашачими темпами...