Відповідь: Весільні рушники дівчата, питала я вас про те, що робити з рушником, а не з хлопом. Новий починати, а цей закинути або розпороти? чи вистачить сполоснути у проточній воді?
Відповідь: Весільні рушники Вам рушник подобається?- тоді поперіть, помоліться і далі до роботи! Деякі чоловіки в плані творчості дуже обмежені. Єдине, якщо Ваш наречений відмовиться на нього ставати- то прийдеться новий вишити!
Відповідь: Весільні рушники Ось такий рушничок я вишила для своєї сестрички. Зараз тільки одна проблема - не знаю як привильно доробити закінчення Може якісь цікаві варінти підкажете ?
Відповідь: Весільні рушники мені здається, що торочки там вже будуть зайвими, бо є вишиті. я б або просто підігнула, або зазубцювати і підігнути
Відповідь: Весільні рушники Доброго дня всім! Я також планую вишити свій весільний рушник Як деякы з вас начиталася вже чимало і ніяк не сідаю за вишивання. Якщо у вас є можливість підказати, порадити.. буду дуже вдячна! Я вишиваю хрестиком і знайшла одну непогану схему з деревом роду... та в різних джерелах по-розному описують символи птахів (а моя схема має в собі павичів і голубів) от я і не можу зважитись на вишивку... може у вас є порада а ще пишуть, що краще вишивати геометричні схеми на рушниках для молодят... от так і думаю...
Відповідь: Весільні рушники існує думка, що на квіти і птахів ставати не можна, бо топчеш символи вірності, любові та процвітання. Але навіть геометричні узори мають і собі квіти і різні символи...
Відповідь: Весільні рушники а хіба то не те саме? приклад:нащо дитині на руку в"язати червону ниточку? пояснюю-щоб не врекли :xaxa: бздури то все то на весільних рушниках якраз і вишивалося дерево роду, пташечки і квіточки. і вишивалися вони не хрестиком, а рушниковими швами але найбільшою мірою взір залежав від розташування території. гуцули мали свої, волиняки свої, на придніпровщині свої... і т.д.
Відповідь: Весільні рушники так, але в давнину на нього ставали переважно колінами, і тих весільних було не 1-2 а 7 і більше, в залежності від регіону.
Відповідь: Весільні рушники до чого тут це? гоеметричні взори містять не менше (а значно більше) зашифрованих символів. я так розумію, що ви радите вишити геометрію (байдуже, що там теж певні символи, але напевно якщо ми їх розшифровувати не вміємо, то їх топтати можна. нє? ) тобто ставали на рушник вишитий геометричним взором, а всі решта були з квіточками-пташечками. шось геть не вловлюю вашу логіку
Відповідь: Весільні рушники о! золоті слова навіть якщо то квіточки з пташечками і не треба писати різного роду страшилок якщо немає бажання "топтати" оці символи, зробіть рушник 3-метровий і ставайте на чисте полотно
Відповідь: Весільні рушники то я м"яко намагалося вам пояснити, що не варто писати речі, які суперечать одна одній і переплетені з забобонами ото файне поєднання і таке мені сподобалося чи нормально спочатку страшилок написати, а потім прикриватися тим, що най кожен вишиває те, що йому подобається?