Весільні дрібнички

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Відповідь: Весільні дрібнички

Купіть панчішки і спробуйте їх поносити, бо можуть і не підійти, і натирати, мало лі що...
    В будь якому випадку, чи панчішки чи колготки - купуйте тілесного кольору. Бо як, казав мій фотограф "в білих колготах, нога просвічує рожевим і виглядає як ляжка бройлєра".
    Купуйте найтонші (15-20 ден) і дві пари, а то мало лі шо.

2. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Скажу, що вибирай те, що зручніше особисто тобі. Я взагалі не одягала ні колготок, ні панчішок:)

3. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

І я так само, ще була у босоніжках (сильно відкритих).

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я була у панчішках, довго шукала тілесного кольору, бо всюди білі пропонували ))). До того їх взагалі не носила, а після весілля - часто, бо сподобалося :). Мала із собою запасні, але не знадобилися. Взута була у "лодочки", а у них зовсім без колготок/панчох - ніяк.

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я панчішки ношу відносно часто, тому взяла собі їх. Ну і в моїй сукні колготи були б помітні:) Брала бежеві. Здається, Gina. Магазин напишу в карму - там дужу гарний продавець:)

6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Я теж брала панчішки, але білого кольору) Якщо ніжки стрункенькі, вони зовсім не повнять, виглядають цікаво, ще від відтінку шкіри певно залежить (я мала легку засмагу), ну і з взуття я мала закриті босоніжки, з носиком, п'яткою і спереду делікатні ремінці (люблю такий фасон бо добре ногу тримає, і якщо на каблучку, то так зручніше танцювати), таке взуття я ношу не на босу ногу, бо натирає. До речі, я потім панчіх так і не носила ))

Останнє редагування: 24 Липень 2014
  7. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я теж панчохи вперше на своє весілля одягнула. Сподобалося, і після того маю тепер одну-дві пари в своєму гардеробі :girl_wink:
    Зовсім не пошкодувала - бо було дуже спекотно і в колготах я б точно спеклася, а ще не уявляю як ті колготи одягати-знімати під весільною сукнею (в "дамській кімнаті"). В мене теж були тілесні, бо білі мені асоціюються лише з першокласницями, то моя мама довго зітхала що "все не як в людей - всі ж під весільне плаття білі одягають":girl_haha:
    Ага, а ще я мала поясок для панчох, але то "чисто для краси" - бо трималися вони прекрасно і самі (зате чоловік потім "зацінив" :girl_smile:)

8. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Найтонші, які знайшла - 8 ден (Gatta). Дома приміряла одну - непомітна зовсім, так легенька засмага)

9. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Ого, геть павутинка :) І на фото будуть геть непомітними. А тон ніжки вирівняється. І не буде видно, як у деяких "капрі-засмага" :).

10. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

І в мене були теж панчішки білі, не брали кремових , бо підбирала під білу білизну. Хотілось щоб було гарно не тільки з верху , але й в середині. :girl_wink: Доречі були у сіточку дрібненьку. А по правді під сукнею зі шлейфом , ніхто крім чоловіка їх і не бачив.

11. preciosa

preciosa Well-Known Member

В мене були білі панчішки, дуже тоненькі, але я й тим не переймалась, бо плаття довге, пишне, зі шлейфом, не дуже їх і помвтно було, хіба кілька разів на відео, коли я піднімала плаття йдучи по високих травах і допіднімалась, що аж в двох місцях на відео у мене помітне мереживо від панчіх:girl_flag_of_truce: буквально на 1-2 секунди, але по-іншому майже не могла бо прогулянка горами - то не прогулянка доріжкою:)
    Взуття у мене було з відкритим пальчиком, зовсім трошки було видео один пальчик. Я дуже не люблю, коли помітно пальці у капроні, але не могла знайти панчохи білі з відкритми пальцями, тому змирилась, що під платтям то не дуже помітно. Так і було. Без панчіх я б не змогла, бо взуття було досить вузеньким та й мешти без капрони - це для мене знущання, дуже вже все натирає.
    Але це вартувало того, бо чоловік після весілля був вражений моїм нарядом під платтям:) Того чекав найбільше, бо вперше не знав, що у мене під...:)

12. GIS

GIS Well-Known Member

А чому розчаровані? Де оте все шуаєте?

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Шукала спершу в інтернет-магазинах, потім по цілому Львові бігала: то у фірмові магазини (як от, біжутерія Casablanka чи інші), то в Магнусі шукала, то в Новому Цумі. Туфлі шукала не лише в магазинах, а й різних фабриках, де вони безпосередньо шиють взуття (Stepter, LC, Stefani і т.д.).
    Але "поїзд зрушив" вже як то кажуть. Багато чого вже прикупила :)

14. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Що зараз використовують для "збору дарованих грошей" - хусточки, коробочки, ще якісь варіанти? Хто що використовував на своєму весіллі?
    І ще аксесуар для цукерок, які розсипають після виходу з церкви, - торбинка, кошичок...
    Хочеться щось небанальне і елегантне.))))

15. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

В нас на привітальному столику стояла відкрита біла вінтажна клітка, куди гості клали конвертики. Все було задекоровано під один стиль.

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я для молодих готую паперового торта, з букетом зверху такого самого плану як будуть букети на столах. В мене звичайно ж будуть штучні квіти. Декупажу дві круглі пачки до купи.
    Правда я вирішила не робити проріз зверху аби вони кидали туди конверти. Я планую просто зняти кришку і нехай вони собі туди кидають. Ми домовились з молодою, що то потім їй буде на якісь речі.

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Бачила на весіллі, що гості кидають конверти в прозору квадратну посудину (схожу на велику і широку вазу). Задекоровано було мереживом по середині тієї посудини.
    Нічого іншого, крім кошичка і торбинки я ще не бачила.
    Хоча, ні, бачила. Кульок за 5 коп., прозорий. Але не думаю, що це підійде :girl_wink:

Питання: чи весільні келихи для молодят обов'язково мають бути зв'язаними стрічкою?

18. darysj

darysj Active Member

У нас не були з'єднані,і більше того,ми келихи звичайні брали,тобто такі як гостям сервірували. Лишень до того всього їх декоратори трішки прикрасили стрічками. Думаю в наш час,все залежить від смаку,а традиції відійшли на другий план

19. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

У сестри взагалі стояла 3х літрова банька, і нічим незадекорована))))))Креативно виглядало.....:girl_wink:

20. Chekay

Chekay Well-Known Member

В суботу були на весіллі, то молода мала ніжний низенький кошичок декорований стрічками в тон сукні (айворі), потім цей же кошичок використовували на вітальному столику, як на мене дуже функціонально і потім не буде зайвих аксесуарів. Але варто зазначити, що весілля було абсолютно традиційне (тобто не тематичне) хоча у випадку тематичного весілля також можна було б використати двічі (для цукерок і потім для конвертів) відповідний до теми аксесур