Весільні дрібнички

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Відповідь: Весільні дрібнички

Це готель Супутник біля Аквапарку)

2. Veselka alj

Veselka alj New Member

Як на мене то сіреньовий колір щось неасоціюється з весіллям, хоч цей колір один з моїх любимих.

3. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Дівчатка, де можна купити класичні туфлі молочного кольору за розумну ціну.

Ось такого типу

Останнє редагування модератором: 9 Квітень 2014
  4. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Моя знайома шила на замовлення на новому львові, а ціна -250 чи 300грн.

5. La esposa

La esposa Moderator

скільки років там прожила, а про майстерню взнала аж коли переїхала :)
    справді, там якісне взуття роблять. Знайома замовляла весільні чобітки зі шкіри, повністю ажурні, як мереживо - обійшлися їй АЖ в 600 грн минулого року :)

6. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Дівчатка проблема з фатою, в салоні де я купувала плаття на разу нема відповідних мережив щоб підібрати на фату. Обіцяють що після свят привезуть, але самі незнаю що саме прийде. А часу то вже не так багато. Чи може хтось знає де можна окремо фату пошити, або знайти мереживо на фату.?Ходила по тканинам, нічого гарного не бачила.

7. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

походіть по інших салонах, саме за фатою

8. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

на днях бачила в Златі біля Галицього р-ку там були такі гарні і зручні, одна наречена також їх приміряла, я аж задивилась!
    І ще на вул. Кн. Романа в маг. Ексклюзив (здається так називається) там широкий вибір.

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

можете глянути в салоні "Білий Ангел" там хороший вибір, і пошити можуть)). Сайт також є в неті.

9. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

дякую дівчатка.
    Вже появилось мереживо в салоні де я купувала плаття,так що моя фата вже шиється :girl_in_love:

10. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Дівчата, на вінчання які потрібно мати свічки, в сенсі тоненькі і високі, чи товстіші і нижчі?
    Нам подобаються (власне, якщо тримати в руці) ті нижчі, але я щось ні в кого не бачила таких. Зазвичай в церкві тримають тоненькі високі свічки.

11. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

В моєї знайомої були ті грубші і нижчі. Потім тобі спробую знайти фото. Думаю, це не принципово які.

12. Ringo

Ringo Well-Known Member

Ну то зазвичай,але ж не обов'язково має так бути!) Бачила на якомусь відео як наречені тримали в руках власне низькі свічки і досить гарно то виглядало. То головне шоб вам з нареченим подобалось:girl_yes:

13. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

зазвичатй тримають тоненькі, але то зовсім не є обов"язковим, беріть ті, які вам буде зручно тримати і які вам подобаються

14. La esposa

La esposa Moderator

на одному весіллі наречені мали якраз такі. Дороблю це весілля, покажу фото. Як на мене, виглядало гарно. Але для таких свічок не потрібно ніякого "декору" (маю на увазі ті мітелочки з штучних квітів і фатіну)

15. JaNazarkova

Відповідь: Приготування до весілля

Дівчата, що потрібно мати з отих всіх дрібничок? Скільки рушників? Хтось каже 2, хтось 5... Скільки ікон? Що взагалі треба мати у вес.день з отих дрібниць?

16. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

В загсі 1 рушник 1 бокал 1свічка
    В церкві 1 рушник 2 свічки (в нас було без ікон)
    І для старостів ще 2 рушника

17. zaderyshka

zaderyshka Member

Еммм, а нащо в загс свічку? Шо "вічні дєви в балахонах" щось змінили?

18. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Сама недавно побачила-то вони сімейне вогнище запалюють. Але нашим друзям в центральному рацсі свічку подарували дєви в балахонах :)

19. La esposa

La esposa Moderator

Re: Приготування до весілля

Так, то тепер в них нова замануха — "сімейний вогень", який запалюють молодята. Свічку, наскільки я знаю, дарують, але можете мати свою, якщо хочете якусь особливу.
    Їм би ще отой свічник якийсь масивніший зробити, а то просто палка-підставка висотою мені до пояса, ще й на тому місці, де фотографу зручно стояти (між дзекралами напроти). Мало хвоста собі не підсмалила.

20. JaNazarkova

Хустину для нареченої хто повинен мати? Мати нареченого чи сама наречена?
    А ще скажіть оту хустину тільки от так можна зав'язувати ззаду? Чи може є ще якісь варіації? Хочеться гарно виглядати, а мені щось не дуже такий варіант подобається...
    А подушка, на яку наречений має сідати, повинна бути ота біленька в рюшечки?! не люблю тих рюшечок...
    А стрічка що має звязувати бокали наречених, я незнала що це потрібно... Дівчата підказуйте які ще дрібниці треба, ато скоро весілля, переживаю щоб чого не забути...