Весільні дрібнички

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: Весільні дрібнички

І не кажіть! Сама от прийшла в цю темку за порадою, але бачу не в однієї мене такі проблеми...:sad: Шукаю собі весільне взуття кольору айворі, хочу щось практичне, не лодочки, а якісь напів-босоніжки з відкритим носочком. На днях облазила всі магазини в Кінг-Кросі, взуття є всіх кольорів райдуги, але не айворі. Хто що порадить, може на Південному щось можна знайти? До речі, недавно бачила на проспекті Шевченка вивіску інтернет-магазину весільного взуття і аксесуарів (може комусь буде цікаво, zjomka - там є навіть подібні моделі до тих, що ви виставили), у них є здається і фізичний салон, але моделі, які мені сподобалися, у них задорогі (в районі 1200 грн.).

2. oksibly

oksibly New Member

Моє весілля було 5 років назад і тоді популярна була реклама шоколаду "Корона"
    http://www.youtube.com/watch?v=V95koyYBWS0
    Ось і я хотіла такий образ. Увесь Львів оббігала у пошуках такого кол'є... і знайшла

3. invisible

Дівчата, а чи брали ви під весільні сукні з чашечками бюстгальтери? У мене в сукні відкрита спина, задумуюся над силіконовими вставками, хтось мав з тим досвід?

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

5. MyDream

MyDream Member

маю станик з силіконовою спинкою, застібається спереду - дуже зручний, теж купувала до сукні з відкритою спиною.
    але оскільки ту силіконову спинку, все ж, трохи видно, то можете розглянути ще як варіант силіконовий станик. не на щодень такий, звичайно, носити. але на один день - то дуже хороша річ. мала такий до випускного плаття - то просто супер. він зручний тим, що сидить мертво, і спинки зовсім не має, тобто ніде нічого не визирає.

6. Raven

Raven Мама малятка

Маю станик з подібною шлекйою, трошка тоншою. Вона виглядає як атласна стрічка, яка зав"язується в бант.

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

8. invisible

Дівчата, дякую всім за консультації! :kiss:
    О-о, я собі якраз отаке щось і хотіла, але думаю, як же воно там тримається і чи не парить дуже шкіру??

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

10. Shpunka

Shpunka New Member

Ну, не знаю, в мене не тримався взагалі:confused: Купувала у весільному салоні разом з платтям за 180 грн., кілька разів перепиталась дівчат, чи буде тримати і як правильно його надягати. В результаті - не приліпився абсолютно. Врятував лише туго завязаний корсет, який ту всю красу тримав:girl_crazy:. І то, край станика під час танців постійно вилізав, мусіла поправляти. Тому, певно, треба до весілля спробувати його поносити.

11. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

Я осенью на Ивана Франка видела магазин только со свадебной обувью.
    Где точно сказать не могу. Там кучка свадебных магазинов посреди улицы,где то там.
    Там большой выбор был.По ценам тоже не скажу ибо мне было не актуально .

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

13. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Замовила собі сьогодні взуттячко на весілля
    Одні від White by Vera Wang

мають в наборі брошки, які можна збоку причіпити, типу так, чи якось інше

а другі такі

чекаю, коли приїдуть :girl_tender:

14. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

А можете поділитися де ви замовляли взуття на весілля собі?

15. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ну, напишу і я тут. основна тема - взуття. мої вимоги були - біле, каблук 5-6 см, лодочки. і ВСЕ. виявляється, такі знайти важко. але знайшла. не натерли, гарно виглядали, пасують до джинсів.
    інші дрібнички:
    букет молодого - спитала - хочеш, він каже - ні. так в нас і не було того букету. в принципі, як і для гостей.
    свічки. думала декорувати. але чисто-білі виглядали краще. не відволікали. (це мені вже фотограф пояснила).
    бокали - кришталь. просто, чітко, ясно.
    коробочок на гроші і іже с німі - теж не було.
    як не дивно, мені цього не бракувало)

17. zjomka

zjomka Well-Known Member

Похвалюсь нашими вже готовими бомбоньєрками :) По середині ще будуть наклеєні карточки з іменами гостей.

Останнє редагування модератором: 3 Липень 2012
  18. Shpunka

Shpunka New Member

Відповідь: Приготування до весілля

Дивіться яка класна ідейка для розсадкових карток. Якби найшла на рік раніше, точно собі б зробила. Просто, але гарно, креативно і не менш важливо - бюджетно :girl_cool:.

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Приготування до весілля

мені подобаються ось такі весільні дерева з відбитків пальців:
    [​IMG] [​IMG]
    на нашому весіллі такого не зробили, на жаль, але ідея цікава :girl_smile:.

20. La esposa

La esposa Moderator

Про весільні рукавички тут
    намагатимусь час від часу щось викладати таке... дотичне до весілних дрібниць
    ще є готова стаття про капелюшки і про фасони суконь
    як гадаєте - варто?