Весільні дрібнички

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Optima

Optima Member

Відповідь: Весільні дрібнички

бокали ми замовляли в неті, везли аж з Харкова, бо дуже їх хотіла, обійшлися 250 грн. пара без доставки...довго вагаласЯ чи мають бути скріплені між собою, бо чогось на більшості весіль так...подумала і вирішила, що то непрактично і виявилося, що зробила правильний вибір! були моменти, коли пила шашпанське з подругами без нареченого
    наші бокали
    http://s017.radikal.ru/i428/1111/59/b45f3d49d133.jpg

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

також похвалюся іншими дрібничками з нашого весілля..все-таки вони створюють настрій!!!
    то наш альбом для побажань і свічки

прикраси на авто

2. krab

krab Well-Known Member

[​IMG] оформлення нашої машини весільної )

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Думаю в яких кольорах робити весілля...
    спершу думала,що під зал підберу.під зал підходить будь-який.

Думала кавово-молочні кольори,але всі мене відмовляють від нього,та й я хочу щоб було багато квітів,а молочні троянди щось мені не дуже....
    не хочу щоб було дуже яскраві кольори.
    задумалсь зараз над кораловим кольором( як на дружках)

а ще ніжно рожеві подобаються
    фото

хто що порадить?? а то хочу замовляти декорації іа не знаю в якому кольорі..

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

Мені дуже подобається кораловий... Та і під тон залу, мені здається, він підійшов би більше, ніж блідо рожевий... Кораловий більш тепліший колір, а блідо рожевий холоднуватий, як на мене...

5. marry carrie

marry carrie Member

А мені найбільше подобається останнє фото, де колір фуксії швидше, був би гарний, на мій погляд контраст між світлим та кольором фуксії.

6. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

А я вирішила що в мене буде всьо яскраве, запрошення з кольорами рожевий+золотий(вже готові - сама зробила:girl_claping:), бокали напевно теж зроблю з рожевими стрічками, багато шаріків рожевих і перламутрових, дружки будуть в рожевих суконочках. Атмосфера має бути весела
    Потім фотки покажу своєї праці)))

7. lawyer

lawyer Member

і мені так! решта кольорів надто ніжні і дуже зливаються з вбранням молодої. а втіленням ніжності, невинності, легкості і.т.д. має бути наречена, а все решта має тільки допомагати підкреслювати це!

8. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

дякую всім за поради мабуть справді яскравіший колір буде кращий,бо в мене зал свілий, щоб все зливалось.

ще своїй подрузі написала.вона в штатах на весілля все прикрашає.що вона порадить...

але колір фукції мені сподобався,щось середнє між фіолетовим-рожевим.малиновим

9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Терміново треба допомога!!!

Де у Львові можна купити гарну білу хустину/хустку яку кидає/кладе свекруха новоспеченій невістці на голову?

11. Raven

Raven Мама малятка

Краківський ринок, де весільні ряди.

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Щось так мені і думалось. Дуже дякую!

http://www.youtube.com/watch?v=Z81OXYSJzKE

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Натрапила на таку ідею весільних запрошень:
    [​IMG][​IMG]

А в знайомих були такі запрошення- квитки на літак, бо весілля в них було в стилі "Love is in the air" (кохання в повітрі)

І гості шукали свої місця, згідно запрошень на ось цій дошці:

Церемонія розписки була в ресторані на фоні ось цього плакату молодих:

Ну і така подушечка під обручки:

14. zjomka

zjomka Well-Known Member

У нас будуть такі бомбоньєрки, які одночасно будуть служити вказівником місця гостя. :)

15. myrchuk

myrchuk New Member

доброго дня! мене якраз цікавлять такі бомбоньєрки, але як саме будуть служити вказівником місця гостя ? чи можна буде прізвище та імя вписувати? і яка ціна цих бомбонєрок?

16. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Мені так сподобались!!!! А чи не підскажете що то за магазинчик (в пп звісно)???

17. LUCYLUX

LUCYLUX New Member

а як вам такий білосніжний з перлинками весільний набір? [​IMG]

18. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Дуже ніжний!!

А от хочу спитати які свічечки беруть: чи звичайні чи шукаєте парафінові? (десь тут писалось що з парафінової ніби віск не капає на руки/плаття)

19. invisible

invisible Well-Known Member

Дівчатка, я щось завагалася - чи потрібна нареченій весільна сумочка? Тобто, чи не буде вона заважати в процесі, адже наречена і так потім має тримати букетик. Ну але з іншого боку десь треба всякі свої особисті дрібнички покласти....

20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

в мене була весільна сумочка, але я її не носила ні хвилини. То дружкам її віддавала. то хлопцям-сватам. І нічого мені з неї не згодилось, я тим не сильно заморочувалась. Та й букету я часто позбувалась, бо за руки з нареченим триматись було приємніше...