Весільні дрібнички

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Milady

Milady Well-Known Member

Відповідь: Весільні дрібнички

В нас в залі де ми будемо святкувати уже висить ікона Божої Матері,відповідно її ми і будемо вже використовувати. І в церкві де ми беремо шлюб,православній, нам казали,що взагалі ікони не обов'язкові,вони потрібні лише для благословення батьками.
    А стосовно приданого думаю,що купила найнеобхідніше,як треба буде ще щось,то вже докуплю)

2. allja

allja Well-Known Member

Шию я собі подушку на розчіпчування і згадала за таку річ, як подушечка під обруки...Виникло в мене запитання: розтолкуйте мені навіщо вона? яке її призначення? А то я щось не розумію:confused: На скільки я знаю, то в РАГСі є подушечка на обручки і там її використовують, а в церкві є малесеньке блюдце (щось типу такого) в якому лежать обручки доки священник не одіне їх....То для чого ще купувати/шити подушечку під обручки?

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

у мене не було подушечки - просто серветочка атласна, яка була у наборі для вінчання.

4. fotynasop

fotynasop New Member

Нам священик запропонував, щоб обручуи не на блюдці тому лежали, а на подушечці. Я зробила простіше: маленькій квадрат (ну не бульше ніж 10 на 10 см, думаю що й меншу) з білої ткани (тобто 2 квадрати) зістрочила між собою, всередину вставила трохи ще тканини, щоб було трохи грубше, і мереживо по краю. Вийшла досить гарна. Ми тоді і на розписку її взяли. А так взагалі як на мене ті подушки для прикраси і щоб було на що гроші витрати.

5. Raven

Raven Мама малятка

Мені та подушка перейшла у спадок від сестри. Старший дружба подавав подушку з обручками тій цьоці в РАЦсі і священнику в церкві. Виглядало гарно, але можна було обйтися і без.

6. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

подушечку зшила собі сама за 40 хв. Хотілося, щоб все було в одному стилі (бокали, шампанське, букет, подушечка і ми :girl_wink:). На розписці ми були біло-голубі

7. Lira

Lira Member

Хтось може підказати якої довжини стрічку в"язати між бокалами для наречених?
    Бо знаю, що таку стрічку в"яжуть, але у нас на весіллі такого не було... а ми на подарунок якраз приготували бокали.

8. La esposa

La esposa Moderator

...і у нас такої стрічки не було.. а загалом в"яжуть коло метра, півтора... буває і до двох.

9. Raven

Raven Мама малятка

Метр має бути, але в нас та стрічка побувала у всіх салатах, бо гостям тре було конче з нареченими випити шампанського, то я то відрізала.

10. fotynasop

fotynasop New Member

В нас десь до метра була, але коли пили з тих келихів, то наближались один до одного, або пили по черзі.

11. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Я накінець-то зробила бутоньерки для гостей.
    Хвалюсь!
    Більші, то для дружок, дружб і батьків, а менші будуть для гостей. Тепер тих бутоньерок в мене цілий пакет....

12. zaderyshka

zaderyshka Member

о, нагадали ви мені стосовно стірчки...то певно в тему забобонів, але вже вибачайте за оффтоп. Розказувала коліжанці, що хочу бокали сама оформити, а вона каже - про стрічку не забудь, бо знайома забула, не зв'язала бокали, то так і живуть - "незв'язно". Який звязок між стрічкою і подальшим життям, я зрозуміти не можу...ну, але весільна атрибутика має багато таких дивних речей))))))))

13. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

:Dа шнурівки на туфлях чоловікові не зав"язувала, щоб на ліво не ходив?

14. fotynasop

fotynasop New Member

Дивних це ще легко сказано! Ті всі забобони (які інколи суперечать одні одним особливо в різних регіонах України) нас м"яко кажучи дістали перед весіллям (особливо мого чоловіка). На запитання до мами: "А для чого це потрібно? Не хочу!" - йому відповідали: "Ти нічого не знаєш, так має бути." Тепер ми сміємось над тим, а тоді тікати хотілось.

15. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Ага, а на фразу "а чого так має бути?", нам відповідається "не знаю, так всі роблять, бо так було в троюрідного брата двоюрідного дядька". і не докажеш нічого.
    Але, як то кажуть, собаки гавкають, а караван іде.
    Всі щось кажуть, а ми готуємось до весілля по своєму.

А що в Вас ще такого дивного було?

16. fotynasop

fotynasop New Member

Ну чоловікові в кішеню піджака мали покласти букетик з яким він ходит на весілля просити. Про це я не знала, а він "забув".
    Потім усі ті кроплення водою, перестрибування через вовняну камізельку...

17. IrishCream

IrishCream New Member

Дуууже шукаю туфлі на весілля. Кремові (шампань), на високих підборах та невеличкій платформі. Щось схоже на це.
    або на це
    Може десь бачили щось подібне?

18. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

коли собі шукала, то схожі на перші бачила на Куліша в Маріанні. Там є непогані моделі і всі на платформочках таких. а ще в Елленці на Чорновола гляньте. Ну і на худий кінець Південним можна пройтись.

19. IrishCream

IrishCream New Member

Дякую)) Завітаю до цих крамничок)

20. kapronka

kapronka New Member

схожіі на перші - бачила в Кінг Кросі на 2-ому поверсі(але не памятаю як називався магазин:sad: )