Весільні дрібнички

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Burberry

Burberry Well-Known Member

Відповідь: Весільні дрібнички

Як на мене, з часом фотокниги теж відійдуть. Вже зараз іноземці, навіть росіяни, перейшли на скрапбук,

2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

мені не помогло(( носила кілька днів не знімаючи на мокру шкарпетку: шкарпетку і водою мочила, і спиртом. використовувала спеціальний "розтягувач". Але мені туфлі тиснули по шву - то вони так і тиснуть надалі( а вони такі класнючі...

4. allja

allja Well-Known Member

В мене така сама історія:)Я спершу хотіла весільну книгу, а потім подумала собі і чомусь передумала...Щось тепер мені ця ідея не так подобається, як раніше, не знаю чому...
    А щодо фотокниги,то ми вирішили поки що не замовляти, як будуть фото,зробимо альбом, а там, якщо не передумаємо,то замовимо фотокнигу:)

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

в кожного періоду є просто своя мода.. скрапбук от в радянські часи був модний тільки в своїй інтерпретації.. недавно дивилася фотоальбоми 70-80-их дуже цікаво і з душею оформлені:)
    щодо ціни - згідна, завищені... але я коли дізналася ціну послуг свого фотографа -мені підійшло по всіх параметрах... а потім дізналася, що в те все входить щей книга - приємний сюрприз)

6. Raven

Raven Мама малятка

От я так з своїми весільними туфлями мучилася, а такі класнючі.:girl_sad:

7. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

якщо у взутті незручно, краще подумати над запасним варіантом - о звичайних балетках. а чому ні? нафотографуєтесь у своєму красивому, а потім перевзуєтесь у зручне! так настрій точно не буде зіпсутий!

8. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

А я би ще додала, що навіть якщо зручно - мати з собою додаткову пару розношених балеток, цілий день на ногах - в церкві стояти, в загсі, ходити, позувати - тут ніякі ніжки не витримають, навіть якщо супер зручна колодка :)

9. allja

allja Well-Known Member

Можливо і так, але мене,наприклад, перспектива перезуватись у балетки чи у туфлі на нижчому каблуку не радує,адже моя сукня і так впритул до підлоги,навіть коли я взуваю свої туфлі на високому каблуку.То як я взуюся балетки,то мені до кінця весілля плаття у руках носити?
    І ще: так, я згідна,що за ціле весілля ви находитесь на каблуках,але ж все весілля ви не будете стояти чи ходити, буде можливість і посидіти...Така моя думка:girl_cool:

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:) Я теж так думала. І взуття було на досить зручній колодці, каблук ніби й не високий, м'ягенькі , а вже на прогулянці після церкви я вмирала від болю, ноги жахливо боліли. Звичайно я і танцювала і все, але коли зупинялася , то одразу відчувала, як ноги втомилися і мріяла про якісь балетки. яких я на жаль не мала... тому просто роззувалася і стояла боса :)

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я перевзувалась в балетки. плаття трохи волочилось, але я його з одного боку тримала в руці. просто танцювала майже всі танці і на каблуках би не витримала!

12. jylanda

jylanda занууууда

Привiт всiм)
    Довго думала куди це питання розмiстити, думаю, таки сюди)
    Можливо хтось бачив десь по весильних салонах капелюшок - в формi квiтки для нареченоi, замiсть фати? Порадьте щось)))

13. Raven

Raven Мама малятка

14. jylanda

jylanda занууууда

Дякую за пораду, я вже дивилась, мабуть таки в неi i буду брати, але я хотiла з вуаллю))

15. Clementina

Clementina Well-Known Member

Коли шукала весільне плаття, то в одному з салонів на проспекті Свободи бачила такі
    капелюшки, обручі з квітами і вуаллю і т.п.
    Якщо не помиляюся вони і на замовлення роблять

16. Lysia

Lysia New Member

ой щось мені вже страшно:girl_cray:, і каблук в мене досить високий, вже й розтягувач для взуття купила, правда не наважусь спробувати, надіюсь не зашкодить:girl_cool:

17. Lusuzka

Lusuzka New Member

Я ніяк не можу знайти собі білі туфлі, вже все обходила, що тільки можна - і магазини і базари всі , і ніде не можу знайти на середньому каблуці, всі або негарні або на високому каблуці. Де шукати вже навіть незнаю (( Може хтось порадить, де є гарний вибір? Я хочу білі, на середньому каблучку і чим простіші, щоб не були дуже наляписті всякими прикрасами.

18. zhabusya

zhabusya New Member

А я не перезувалась, оскільки я невисокого зросту а чоловік високий я собі дозволили мештики на високому каблуці здається більше 10 см. але каблук був широкий не шпилька. І в цих туфлях витримала цілий день і ніч. Танцювала також багато, напевне мені повезло з зручним взуттям. Так як у мене був довгий шлейф і сукню підгинали під високий каблук я про перезувне навіть не думала.

19. Пуся

Пуся Well-Known Member

я теж приглядалась і все, що мені подобається на височенному каблуку :sad: Знаю, що в салон Галіана в травні завезуть взуття та й надіюсь, що в магазинах оновиться асортимент, а то ніякого вибору :girl_sad:

20. allja

allja Well-Known Member

Дівчата, а хто знає скільки вартує здати весільну сукню в хімчистку, і скільки то часу займе?А то моя подруга хоче продати свою сукню,але її треба в хімчистку занести.Можливо хтось знає?