Весільні дрібнички

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Відповідь: Весільні дрібнички

купіть розтягувач для взуття- помагає супер!

2. Milady

Milady Well-Known Member

а я уже вибрала нам бокали,правда чисто випадково:поверталась додому зайшла в магазинчик,побачила та й купила:)[​IMG]

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми з коханим вчора замовили на через ebay бонбон'єрки! Ось такі:[​IMG]
    Ще хочу там різне кофеті замовити - такі насичені кольори!

4. zaderyshka

zaderyshka Member

оооооо, яка крааасааа!!! Такі милі просто капці.

хехехе, я вже вчора казала, що суперові, ще раз повторюсь. Як на мене манюнький бантічок біля самої основи знизу буде просто казково!

5. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

А ми з коханим вже їх отримали :)
    Також на ebay замовляли. Тиждеть тому прийшли, дуже гарні, але я думала, що по розміру вони будуть меншими, а так як ляльки ;)

6. Raven

Raven Мама малятка

Пройдений варіант:girl_curtsey:.

7. Lysia

Lysia New Member

а за який час ним потрібно користуватися, щоб був якийсь ефект?

8. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

для мене достатньо 3-4 дні, мама 1-2 тижні розношує! Мені ще дуже помагає взути нове взуття на мокру шкарпетку

9. Sela

Sela New Member

В мене сьогодні дуже радісна подія!:girl_dance: Після багатьох пошуків випадково (йшла за блузкою;) побачила в магазині туфельки, які мені дуже сподобались. Єдине що вони мені в пальцях тиснуть, але всі попередні, які я міряла характеризувались тим самим, тому одразу їх ї придбала.
    Тепер питання: на розтягувачах для взуття написано, що вони для шкіри. Чи не зіпсують вони замінник?

10. trilka

trilka New Member

Сама розтягувала замінник, нічого не зіпсувало :)

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

хочеться почути думки - а хтось замовляв весільну книгу? а то в мене контрастні бажання... вроді і хороша ідея, але вона мені не дуже подобається)

12. sunset

sunset Active Member

в мене в планах зробити книгу для гостей- але незнаю як краще то зробити- чи пустити її по столах-
    і хто бажає- той напише, чи залишити на столику - щоб просто писали коли заходять до залу!
    схиляюсь до 1 варіанту- бо не всі можуть бути в курсі що то таке і нащо воно, робитиму сама- сторінок на 60 - або куплю готовий великий записник і обгорну тканиною плюс мереживо і бантик, або з паперу скріплю сторінки і теж оформлю))

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну а є бажання оту книгу потім тримати в себе разом зі всіма весільними речами? бо я міркую що то суттєва памятка.. бо побажання забуваються а на відео не завжди переглядатимеш, не все зафіксовано.. а тут дійсно хто хотів щось сказати, побажати то мав у розпорядженні книгу)
    я дуже практична, антиплюшкін... хочеться мати такий альбом, але думка що він десь займатиме місце в моїй шафі неприємна:girl_emo:

14. sunset

sunset Active Member

посміхнули)))
    та воно не так і багато місця займатиме))) я ще туди вклею дрібнички з весілля( міні букетики, запрошення, може кілька фоток до і після весілля) просто хочеться зробити то з любов*ю і потім, коли з*являться дітки- щоб вони так само то сприймали з любов*ю і ніжністю)))

15. zaderyshka

zaderyshka Member

в мене є спеціальний пуфік з відкидним верхом де досі тримаю всякі штучки-дрючки з шкільних і університетських часів. Відкриточки, зошити з побажаннями, навіть малюнки. То не займає так багато місця, але люблю часом переглянути то все. Це приємні спогади. Так само хочу зробити і весільну книгу, в мене вона буде затребувана))
    Дівчата, хто має якісь відгуки про фотокниги? Хочемо дуже фотокнигу, але знайомих, які б могли поділитись враженням поки нема((

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

та звичайно, то більш психологічно... в мене теж є речі зі школи і вузу, але вони мене не тішать і лишила їх, бо боюсь що все забудеться, так як все нищу і викидаю)))
    одним словом - важко визначитись чи треба мені тої весільної книги чи ні:girl_yes:
    фотокниги є різні - дивіться щоб вас не надурили... є "поліграфічні"... їх можна зробити за 50-100 доларів гора.. так, фотокнига, але зображення нечітке... а є кращої якості, ніби читаєте глянцевий чи матовий журнал в твердій палітурці, вони відповідно йдуть прибл від 150 доларів і вище... але нюанс в тому що навіть порівняно невелика фотокнига буде коштувати недешево за рахунок якості самого зображення...
    ми замовили фотокнигу, бо її наш фотограф робить і вирішили що то краще аніж один робить, потім ті фото хтось інший обробляє для книги і тп. ну і нам хочеться просто хорошу памятку файної якості без лишнії викрутасів

моя особиста порада - якщо вам хочеться щоб альбом гарно виглядав і ззовні, краще купіть догогий, шкіряний чи деревяний зі спеціальним чумайданом і вклейте туди ваші найкращі фото самі чи за допомогою професіонала.. це буде коштувати так само як середня фотокнига з хорошої якості зображенням...якщо все таки хочеться суто фотокнигу, то відвідайте сайти виробників фотокниг, попитайте в різних фотографів...
    п.с. дуже залежить від фотографа чи окремого виробника тих книг.. я бачила в суперкрутих і популярних фотографів такі рагульські книги-альбоми, в не таких популярних - роботи зі смаком і хорошої якості...

18. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Фотокниги бачила у знайомих. І це дуже гарна штука, собі обов'язково замовимо :girl_yes:
    Нам її буде робити наш фотограф :girl_spruce_up:

19. Burberry

Burberry Well-Known Member

я теж загорілася цим бажанням. я дуже люблю такі дрібнички:потім гортати цю книгу, перечитувати, ммм:girl_dance:. Довго шукала те, що хотіла, і в результаті купила звичайний фотоальбом з пергаментним папером. (ті, що продають весільні книги, так і роблять, тільки ще заляпують їх всякими перлинками, бантиками). Мій фотоальбом, як на мене, самодостатній. Білий атлас, з легким золотистим орнаментом і таким гарним віконечком для фото. Думаю, навіть не треба його додатково оформлювати. І заплатила я за нього вдвічі менше, ніж за готові розцяцьковані гостьові книги.

20. Milady

Milady Well-Known Member

от-то власне і я так думала,купити альбомчик,там гості напишуть побажання і я туди повклеюю, по можливості фото з ними )

а стосовно фотокниги: моя одногрупниця замовила собі фотокнигу, а батькам оформила альбом.
    Фотокнига завартувала 300 $,вона у дерев'яній обгортці з вирізьбленими іменами,якийсь дуже модний папір і важить близько 10 кг .....то всі більше реагують на саме оформлення фотокниги,а не на фото, хоча вони і добротно зроблені.
    А альбомчик вона купила невеликий,біленький з ледве помітними рожевими квіточками,фото вона порозстявляла сама,дуже гарно їх попідписувала ....і ті ж самі фото люди з більшим зацікавленням переглядали.