Весільні дрібнички

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Весільні дрібнички

АААААА, бонбоньєрки!!!! :crazy::crazy::crazy:Просто мрія в мене, якийсь пунктик! мабуть тре зараз їх починати робити, щоб до весілля встигнути))):girl_crazy:

2. piatachok

piatachok New Member

І ще декілька бонбоньєрок

і схемка

3. Raven

Raven Мама малятка

Я відмовилася від бонбоньєрок після того, як на одному весіллі подивилася, що з ними роблять :girl_impossible::girl_impossible:, шкода стало своєї праці

4. Gossip

Gossip Member

чи можна мені також телефончик? напишіть в ПП.
    наперід вдячна

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

також готуюсь до весілля:girl_in_love: тому нещодавно була на квітковому базарчику що на ШУВАРі- вибір кошиків про100 величезний: від маленького до великого, і не тільки природнього кольору лози, а й різнобарвні.
    Раджу при нагоді заглянути Вам туди- знайдете ДУЖЕ багато корисного! :girl_bye:

5. piatachok

piatachok New Member

Стосовно бомбоньєрок - я не погоджуюсь з Raven, так і запрошення в цю категорію(що з ними роблять) попадають, але ж ніхто про це не шкодує. В кожного своє бачення весілля. Я, наприклад, люблю усілякі дрібнички(бомбоньєрки, запрошення, подушечки для обручок, карточки з іменами гостей, альбоми для гостей, декорації залу...), але щоб були витримані в одному стилі.
    Ось декілька фото оформлення кошичків

6. Raven

Raven Мама малятка

Принаймі я не бачила, що з тими запрошеннями зробили

7. classic

classic New Member

підкажіть ,де можна купити феєрверки на весілля ??? і на яку суму приблизно розраховувати ?

8. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А ці троянди з матерії? Гарні :)

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

де у Львові купувати - не знаю, але подивіться інтернет-магазини.
    у моєму рідному містечку найдешевший фейєрверк - 500грн (але він такий паскудний, що я би його зовсім не брала).
    а небесні ліхтарики не хочете? мода ніби зараз на них пішла - романтично так))) весною бачила набір (15 маленьких + 1 великий за 600 грн - це у Києві, там акція у них якась була)

10. Nana11

Nana11 аспіранточка

Дякую, так це матерії, боялась правда щоб не поторочилась на краях, та нічого тримається:girl_crazy:

11. Bride

Bride Well-Known Member

Мої весільні дрібнички зроблені своїми руками:d64:

Коробка для грошей у вигляді торту
    Матеріали - картон, тканина, мереживо, паєтки, штучні квіти, стрічки
    робили разом з дружкою. В неї так само замовляла запрошення, але покажу пізніше.
    Висота торту - 40 см.
    [​IMG][​IMG]

Подушечка під обручки
    Шила сама на машинці.
    Матеріали - тканина, стрічки, гіпюр. Наповнення - шось типу ватіну.

П.С: Хотіла ще порадити всім, хто хоче своїми руками щось робити до весілля. Починати треба мінімум за півроку. Найважче то визначити - що хочеш, закупити матеріали, а зробити - то дуже легко, якщо постаратися і мати велике бажання. Головне - не відкладати на останній момент ( 2-3 міс. перед весіллям, то вже останній). Можливо, мої поради комусь допоможуть.

Останнє редагування: 6 Листопад 2010
  12. Bride

Bride Well-Known Member

Як і обіцяла - мої запрошення ручної роботи. Може і не такі гарні, як роблять професіонали - зате є чим пишатися.
    Матеріали: папір дизайнерський двох видів, фатін, атласні стрічки, клей пва. Друк персоналізований, кожному гостю писали окремий текст.

сердечка розкриваються гармошкою. Текст всередині. Обрали трохи замалий кегль, але всім сподобалось. Подруги і родичі плакали, коли їм приходили запрошення. Сказали, що дуже в моєму стилі.

13. Пуся

Пуся Well-Known Member

:girl_tender: дуже красиві запрошення!! Просто слів нема!! Вже вкотре розумію, що робота своїми руцями варта того резульату!! Супер!! :girl_wink:

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Bride, просто шик! Думаю гостям дійсно бул дуууууже приємно і радісно отримувати таку красу, тим більше зроблену руками молодят)) Все більше переконуюсь, що треба буде не замовляти чи купляти готові, а саме робити самим.

15. Bride

Bride Well-Known Member

Дякую! Якщо знадобиться допомога - звертайтеся!

16. piatachok

piatachok New Member

Книги побажань.
    1-ий варіант: готовий записник (зошит, щоденник в твердій обкладинці), гарненький папір для обгортки(або тканина), папір для того, щоб заклеїти всі погрішності обгортки, ножиці, клей або двосторонній скотч, декоративні квіти, ґудзики, мереживо, пір'я (і т.д. і т.п.). Обгортаємо зошит, як колись книжки в школу і декоруємо так як ви забажаєте.
    2-ий варіант: папір для написання побажань(без покриття, простіший(не на кожному ручка буде писати)), цупкий папір для того, щоб зробити верхні сторінки(обкладинку), дирокол(або пружинка), стрічка, декоративні квіти. Нарізуємо папір потрібного розміру і потрібну нам кількість, проколюємо сторінки дироколом(або зшиваємо пружинкою), зв'язуємо це все стрічкою, декоруємо.
    3-ій варіант: коробочка(декорована на ваш смак), нарізаний папір.
    А ще купа різних креативних варіантів: можна писати на камінцях, на дерев'яних виробах(різні дощечки, пазли), на папірцях різних форм, які почеплені на гілку, шнурок....
    Мій варіант ще не готовий, але декілька гарненьких варіантів виставляю

17. zaderyshka

zaderyshka Member

До речі, книга побажань така класна штука, ніколи не думала про це. А тут подруга на своєму весіллі "пістила" по гостях такий альбомчик. Всі так захопились, я аж здивувалась. Малювали різні приколи, писали всякі побажання. Так цікаво вийшло!! До того ж як на мене ще один додатковий приємний спомин про радісний день. І книгу вони теж самі оформляли, нажаль фото не маю, але купили звичайний альбом і прикрасили його всякими там стрічечками і дрібничками в колір основному тону весілля.

18. La esposa

La esposa Moderator

Щось мене пробило на всякі мережива, ось знайшла варіанти, які можна зробити самому, фото з нету, мо кому згодиться:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

19. marry carrie

marry carrie Member

другий варіант з орхідеями та мереживом особливо красиво, хочу спробувати зробити собі такий на весілля

20. Gossip

Gossip Member

Щодо весільних книг- на весіллі моєї подруги (котре проходило у вузькому крузі) ми зробили ось такий несподіваний подарунок для наречених
    як бачити то була спочатку не книга, а великі аркуші кольорового картону з вклеїними фото їхньої Лав Сторі :kiss: ... кожен залишив щось приємне на згадку :girl_wink:, а опісля дироколом зробили дирочки і прошнурували це стрічками!!!
    після знімання фати: передали на зберігання молодій 7ї :girl_tender:

в мене такого не вийде бо весілля більше, ніж на 120 люда ... але придумаю теж щось оригінальне! ... вже маю деякі ідеї!