Весілля за один місяць.

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем То я, 7 Березень 2007.

1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Весілля за один місяць.

Хе, була і там і там а паспорт на старому прізвищі вже 8 років :)

2. Ума

Ума Super Moderator

знайомій в американському посольстві відмову дали без причини, але під час інтерв"ю надто довго допитувалися чому вона не міняє прізвище, тобто паспорт. Швидше за все сприйняли їхній шлюб, як фіктивний, бо чоловік мав до того робочу візу. чи якось так.

а в ізраїлі нас дві години на кордоні допитували в різних кімнатах на факт шпіонажу, тероризму і всякої фігні. Особисто мене допитували чому новий паспорт (дата видачі) і яке моє прізвище дівоче і де я познайомилась з чоловіком і тп. дурня якась тоді у них була... а їхали ми як туристи

3. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Well-Known Member

а якщо в суд подати?

5. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Можна і в ООН написати,рішення консульського офіцера є кінцевим,можна за 100 баків подати на апеляцію,шанс 1 зі100

6. New Shrek

Якщо повезло ,то не означає що і другим так повезе.І якщо в поїздку чи можливість отримати щанс на візу вкладено три- пять тонн баків, то краще привести свої документи в порядок згідно діючого законодавства.Вкладені гроші вже ніхто не поверне

7. Melody

Melody Well-Known Member

Це до Гамерики стільки?

8. New Shrek

Зара напевне дорожче,долар здешевів в пять разів

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Про зміну прізвища.
    Я думаю, що таки варто міняти, бо я б не хотіла мати різні прізвища з своїми дітьми, та й з чоловіком теж.

• Подобається Подобається x 1
  10. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

а для мене питанням міняти чи ні прізвіще - болісне. я єдина в нашій сім'ї з цим прізвищем, і він теж...тим більше, у нього складне прізвище. а кого цікавить тема весілля, прошу: http://vesillya.blogspot.com/ залишайте коментарі, а я залюбки буду відповідати! мене дуже цікавить тема кохання та весілля, бо переживаю відповідний період в своєму житі

11. Юстина

Юстина Well-Known Member

Мої вітання!
    Вчора зареєструвалася,бо дико потребую Вашої поради.
    Нарешті відважилася вийти заміж. В свої -цять хочеться влаштувати щось модне, сучасне і не дуже традиційне (по при весь мій патріотизм і національний дух!). Чи порадите якогось цікавого тамаду, аби молодіжна вечірка (без дорогої родини) не перетворилася в банальну п"янку?
    Дякую щиро.

12. natty

natty Well-Known Member

Які ще вимоги, крім цікавості, бо це поняття суб'єктивне?Ціна, мова проведення свята?
    Я сама недавно весілля відгуляла, тому "по свіжих слідах" можу поділитися телефонами, але зараз, на жаль, при собі не маю, хіба в понеділок, якщо влаштує.

Писи - можна звернутися в весільне агентство (їх у львові 2), озвучити свої вимоги, вони зроблять пропозицію і зведуть з кількома ведучими, собі беруть приблизно 10 %.

13. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

Вітаю з цим важливим кроком у житті! :)
    На мою думку, успіх весільного торжества залежить в першу чергу від тамади. Ми самі з чоловіком довго вибирали ведучого свята (весілля було у квітні, до речі, саме 21го), тому я прекрасно вас розумію. А наш ведучий, чесно скажу, перевершив усі, навіть мої, вибагливі сподівання ;) Він професійно підходить до справи, відчуває публіку, і що головне - не дає гостям і молодим скучати і водночас, не "напрягає". Завдяки йому наше свято було дійсно веселим, а вкінці його обступили гості і просили візитку. Правда, звертатись до нього потрібно чим раніше. Пишіть в приват, дам координати. Також можу порадити чудову флористку і сукню, якщо ви ще не вибрали ;) - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=138942&postcount=32

14. Юстина

Юстина Well-Known Member

Буду вам вдячна за усі координати.
    Моє весілля планується як молодіжна вечірка (як я вже писала, без батьків і родини). Це моя давня мрія, яку я нарешті готова (перш за все морально) здійснити.
    Я бачу свого тамаду молодим сучасним хлопцем (чи дівчиною), який би не вантажив нас і всіх присутниіх безконечними "гірко" для молодих і дружок, влаштовував цікаві конкурси, розважав нас не затертими анекдотами тощо.
    Забула додати. Мова українська, ціна не має особливого значення.

15. syavych

syavych Well-Known Member

Є хороший молодий тамада Назар Бійчук (колись працював на радіо Незалежність, зараз не знаю). Колись контактував з ним, але зараз ніяких контактів немаю. Якщо найдете його - беріть :)

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

На скількох урочистостях не була - тамада тільки заважав (дуже). Може просто не попадала на хорошого...
    В нас на весіллі було дуже багато молоді, і вона суперово розважалась сама.
    Але успіхів у пошуках! Не забудьте також звернути увагу на музику!

17. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

Назар зараз працює на Радіо Люкс, а контакти його я вже надіслала Юстині в приват. А він - дійсно супер. Знаю, бо був ведучим на моєму весіллі :radist:

18. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

заходьте на мій блог, цілком можливо, знайдете там щось цікаве для себе в організації свята, там є координати різних фотографів, зі Львова теж є, контакти з салоном, що продає сукні за дуже низькими цінами, звичаї, традиції українського народу тощо

19. Komashka

Komashka Active Member

Між іншим я помітила, що народ почав активно брати шлюб серед тижня!!!Вівторок-пятниця!! І море гостей, і білі плаття. Так розумію, що і гуляють в той же день. Таке враження, що або в загсі черга забита на півроку, або залів дійсно не вистачає, або піст на носі. Куди так поспішати? невже субот мало?

20. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Черга в ЗАГСі забита на місяць-два на суботи на вигідні години. Без знайомих в ЗАСГі - важко. Ресторани за 2-3 місяці забиті на суботи. Може серед тижня розписуються ті, кому горить. А взагалі, як на мене, це не зручно для гостей, так як переважно люди працюють серед тижня, та і другого дня важко буде встати на роботу.. Хоча може вони просто розписуються серед тижня, а весілля роблять, коли шлюб беруть в церкві. Серед знайомих багато хто так робив. Більшою мірою через те, що в суботу в ЗАГСі багато пар, гостей і неприємно перебувати в натовпі в такий святковий день.