Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Komashka, 12 Травень 2008.

1. Mokka

Mokka Well-Known Member

Відповідь: Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Ого, круто - пароварку!!! А сестер-братів в чоловіка нема?
    Я такво: свекрусі - спідницю (вона так хтіла), свекру - сорочку, сестрі - набір з Мері Кей, швагру - теж набір з Мері Кей, похресниці малій - пузлі 3D. Вроді задоволені.

• Подобається Подобається x 3
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

На щастя брата сестри не має бо не знаю щоб вигадувала

3. Nusja

Nusja Well-Known Member

Мені майбутня свекруха виділила досить пристойну суму і сказала щось собі викупити,що сама хочу.а я дужжже люблю срібні прикраси, от і придбала два набори.
    брат нареченого надибав собі фірмового годинника, то ми його пополам і купили (мені ідея пополам не дуже подобалась, бо це не зовсім виходить мій подарок, але мене переконали).його жінці срібний ланцюжок і підвіска.
    свекруха хоче собі літній костюмчик) його вибір ще попереду)

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А в нас не заведено чоловікові щось дарувати:girl_cool:

5. Nusja

Nusja Well-Known Member

Мала на увазі вибір костюмчика,а не чоловіка вибір)
    Але хіба весільну сорочку Ви не дарували чоловікові?

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

А я своїм дарувала по махровому халату.

7. ірен

ірен Well-Known Member

А я свекрусі дарувала таку кофту теплу,замість куртки,і вгадала,ходить в ній постійно на роботу.
    Свекра у мене нема.
    А чоловіковій сестрі дарувала золотий браслет..

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я сорочку купляла, а перед весіллям дружки возили на викуп і дружби її викупляли!

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Щодо сорочки так дарувала а він мені мешти, така в нас традиція, але я думала ви маєте на увазі щось з золота на саме весілля

10. Nusja

Nusja Well-Known Member

Традиція з мештами мені сподобалась :girl_claping:
    А щодо золота для молодого,то в Бродівському районі таке є (прнаймні у знайомих було) :Теща дарує зятю золоту печатку:girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я теж про таку традицію чула добре що в нас її нема-мій не носить золота-обручка вийняток, а печатка то для нього взагалі вершина несмаку.:girl_cool:

12. skarlet

skarlet Well-Known Member

А мене та морока оминула- свекруха сама запропонувала купити собі золото на подарунок, а вона всім родичам теж сама купить. Перед весіллям тільки обмінялись. Мені така ідея дуже сподобалась, бо золото мені б навіть моя мама не змогла б підібрати.

• Подобається Подобається x 1
  13. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А я сьогодні купила всім подарунки. Одним махом! Пішла і за годинки дві вже волокла 5 великих торб додому:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
  14. Відповідь: Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Мені свекруха подарувала золоте колечко з діамантом, а я їй дала гроші на телефон. я свекру-італійськийц ремінь, бабцям-по светру, дідові-сорочку і галстук.
    Традиції Бродівського району у нас не було:girl_crazy:

15. Edifiel

Edifiel New Member

А я запиталася, свекруху,свекра, та брата чоловіка, що їм потрібно звісно по мірі можливості і в межах розумного. Так зараз багато хто робить і собі голову не ламаєш і людям приємне зробиш.

16. taniarz

taniarz Active Member

А мій коханий з Києва,то я думаю що тут таких традицій подарунків нема....ну то я так надіюсь,то думаю мене пронесе...як буде настрій подарую символічне...комплект постілі,чи якийсь праску...татові мо..який гаманець....
    Але якщо вони про таку традицію не згадають,той взагалі ніц не буду дарити.:girl_cool:

17. Gorgy

Gorgy New Member

На всіх весіллях, що я була дарували ті подарунки. Я вирішила дарувати щось символічне, тобто помірне в ціні... Але тут нєзадача :girl_in_dreams: В мого нареченого брата весілля в квітні (а в нас в вересні) і його наречена дарує всім золото та ще й мені зібралась дарувати, бо я бачте майже родина... Але в неї спрощений варіант - їй гроші на подарунки вітчим дає (казала, що це їй обійшлось в 10 000 грн. :bazar: - та ще й так наголошує на цьому...), а я на це все маю сама на работє рабатать :girl_devil: І шо то робити не знаю...

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

купляти і дарувати те що вважаєте за потрібне. Не ціною подарунка вимірюється увага і всі розумні люди це розуміють. І думаю ваша майбутня родина знає що на презенти ви заробляєте самі і їм має бути вже від цього тепло і затишно на душі

19. Milka

Milka Moderator

Я взагалі подарунка від свекрухи не отримала...в них така традиція(щоб свекруха щось дарувала) необовязкова, а от для неї і тата, і хресних батьків чоловік,а і сестер, і ....купувала...це вже обовязково. Несправедливо, нє?:girl_devil:

20. Gorgy

Gorgy New Member

...повністю згідна! Прочитавши всі дописи вирішила частину подарунків зробити власними руками, наприклад, щось вишити (я це вмію і люблю) :girl_claping: А можливо в когось є ще якісь варіанти щодо рукоділля? Дякую за підказки :clapping: