Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Komashka, 12 Травень 2008.

1. Gala

Gala Well-Known Member

Відповідь: Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

А я про підв"язки вперше чую.Нема в нас такого.

• Подобається Подобається x 1
  2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Дійсно, якось воно не дуже гарно вигляда ті під'язки :) Я за те щоб чоловік потім її знімав, коли нікого немає, і зубами і чим завгодно :)

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

:xaxa::xaxa:

4. enigma

enigma Well-Known Member

по-моєму, ця нова хвиля з підвязками навпаки дуже весела. Додає до весілля пікантності, ще й посміятися можна, якщо пара більш-менш розкута. З другого боку, ніхто до цього не забовязує, молода може молодому і помогти при потребі, щоб не смущати старше покоління )))) пи.си. Мій коханий на останньому весіллі, що ми були, спіймав підвязку молодої - так тепер і в нас весілля на носі)))))))

5. Talya

Talya Well-Known Member

Привіт всім!!!
    а в наших знайомих трапився доволі кумедний випадок! наречена мала таку сукню, яка допомогла їй загубити підвязку (спідниця з фатіну без підкладки)! і ось чоловік починає шукати ту підвязку, потім на поміч кличе дружку:xaxa:. обоє спнтеличені:confused:, молода не розуіє що діється. гості аж плакали від сміху:xaxa::xaxa:. довелося молодому свій букетик кидати. добре, що у всіх було хороше почуття гумору і гарний настрій.

6. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Але ж підв"язка-то не голка:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:Хтось то її знайшов:confused:І для чого вона йому?:xaxa::confused::):8:

7. Talya

Talya Well-Known Member

Найприкріше, що дружки бачили ту підвязку на дорозі в центрі міста, але і подумати не могли, що то їхньої молодої:confused:

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене була блакитна підв"язка на правій лапі :girl_spruce_up: так в нас на фотосесіях приватних, таких щоб для себе, всюди її видно. Фотограф просив задирати сукенку, а я безстижа так і робила:girl_in_dreams:. А потім милий зняв її зубками а перший дружба скоренько зловив:girl_claping:.Не знаю що думали поважні гості які були в нас на забаві а мені в той момент було фіолетов, наше свято і робимо так як нам подобається-не голі ж бігаємо.

• Подобається Подобається x 2
  9. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

Уявіть собі, мені свеакреха казала, що подарунків не треба, але сама собі думала "треба, і подорожчих". Отак я понавикуповувала всім золото, а тепер не хочу його дарувати))) Витратила КУПУ грошей, шо робити?

10. Virunya

Virunya Well-Known Member

11. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Як що? Дарувати. Будуть говорити яка в них щедра невістка, озолотила. :girl_crazy:
    А я по скромному купувала подарунки, але в кінцевому результаті думаю золоті прикраси на те саме б і вийшли.
    Свекрусі - скатертину і блюзку;
    Брату - теніску і ремінь;
    Бабці - светрик і хустинку.
    Були усі дуже задоволені. Головне увага.

12. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Краще взагалі без подарунків, ніж подарунки не від щирого серця. Коли щось даруєте, а самі вовком буде дивитися.
    І не обовязково золото чи якісь дуже дорогі подарунки. Золото я дарувала лише сестрі чоловіка (колечко). А свекрусі дарувала хустку (бо там так прийнято) і гарну блузку. Зрештою і золоті прикраси є різні - від маленьки та акуратних до величезних і тяжких.
    Як немене не важливо, який це буде подарунок. Головне, щоб він підбирався з любовю для тої людини.
    П.С. Я вибирати і купувати подарунки для близьких людей люблю мабуть більше, ніж отримувати самій.

П.П.С. А звідки Ви знаєте, що свекруха думала? Ви ж не телепат.

13. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

а я не планую нічого купляти,подумала,подумала,та ну його...
    весілля маленьке,свекруха фати знімати не буде(бо фати не буде):))
    хіба шо рідні доїдять шо так не красіва
    тоді напевно доведеться передумати:sad:(

14. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Я також так думаю, тому своїй С..:girl_emo: я взагалі нічого дарувати не хотіла, але моя мама ходила і капала мені що то так негарно і т.д.:girl_mad:, тому купила...
    свекрусі - хустину і блузку
    свекрові - светер,
    сестрі - золотий кулончик,
    братові - сорочку,
    братовій жінці - кофту,
    бабі - хустку,
    хресній - блузку.

P.S.
    Свекруха подарувала мені цепочку на руку на 1,7 грама, а там де була ціна 180 грн наклеїла такий оранжевий цінник і на ньому каряво написала 260, я була в шоці для чого то робити було:bad:

15. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

Та коли сказала що їй купила, то вона зраділа)))
    І ще й погодилася щоб чоловікові докупила щось гарненьке:girl_cool:

Я правда кредитів не брала і останні гроші не витрачала, але по моїй кишені це вдарило ДУЖЕ суттєво! Я б собі напевне зсогла купити колечко з ВЕЛИЧЕЗНИм діамантом!

Одна надія - свекруха теж щось подарує)))

16. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Та не вартує ось так ставити питання: дай - за дай. Бо то може бути перший конфлікт. Свекруха може купити щось менш цінніше, ніж ти їй, і тоді піде поїде..... Якщо вже зараз через це виникають проблеми і певні незадоволення з твоєї сторони.
    Ну напевно ще і від свекрухи залежить. Для своєї наприклад мені ніц не було б шкода, заслуговує вона. І як би мала можливість, то б обвішала її подарунками з голови до ніг.

17. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Я б теж зраділа такому подарунку. Хоча водночас мені було б ніяково, що подарунок дорогий.
    Niferttiti добре пише, що не можна будувати відносини "дай за дай". Цей раз вже подаруйте (тим більше , що вже сказали про подарунок). І не шкодуйте за тим.
    А далі вже дивіться по обставинах. Не захочете більше дарувати нічого, або менші подарунки. То так і робіть. Тільки не розказуте і не обіцяйте нічого.

Свою свекруху я б теж обдарувала з ніг до голови, лиш би можливість така була.

18. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Так, вийшло, що коли ми одружувалися, то батьків чоловікових вже не було, тому нікому нічого не купляла, але цей звичай мені подобається. Проте вважаю, що той варіант, що в мене дома сильно по кишені не вдарить. У нас свекрусі - хустину, свекру - сорочку, сестрі - або шаль, або якийсь сувенір, брату сорчку.
    Але дарують, коли запрошують на весілля, а не при всім чеснім народі, вже на самій забаві.
    Коли одружувався мамин брат, мені ще й року не було, але я пам"ятаю що мені подарувала його жінка, салатовий плащ, я десь кілька років тому розказала, то мамі, вона сказала, що я не можу того пам"ятати, бо вона не пам"ятає. Про плащ згадала тільки бабуся, так що то мій перший спогад:)
    Ну і ще про подарунки моя свекруха заміж виходила в 1973році, а її подарунки і досі збережені, як ми були в гостях, то до кави нам дали ложечки, які вона невісткою подарувала, чоловіковій сестрі, а племінниці ще зберегли цепочки і кулони, які вона їм подарувала.
    Звісно вирішувати кожному, але як на мене подарунок не повине обтяжувати, а навпаки додавати радості в першу чергу тому хто дарує, ну і звісно тому хто отримує. А от подарунків через силу ніколи не робила і не буду робити, і звісно не хотіла б отримати.

І ще таке, дуже гарна тема, але дуже багато в ній злості.

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я купляла не золото а практичні подарунки але погоджуюсь з Ніфертіті, вийшло майже як золото. Свекрусі купила гарну пароварку, про яку вона мріяла(синок видав), а свекру, сорочку, гаманець і ремінь.

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я нічого нікому не дарувала, а всекруха мені. І добре! Не треба морочити собі голову.
    Попробуйте так домовитися.