Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Komashka, 12 Травень 2008.

1. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Відповідь: Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Чесно...трохи соромно. Тим більше я знаю, що в них є і золото і цяцьки...не хочеться впасти в салат лицем...Ми з нареченим вже думали над цим...до весілля майже часу майже не осталось, а подарунків нема!!:sad:

2. Nata

Nata Well-Known Member

І чоловік і діти, всі рахуються :).
    Мені в тому плані пощастило, бо мій чоловік одинак. Свекрусі дарувала золотий ланцюжок, а свекрові сорочку і чи було там ще щось, не пам"ятаю :).
    Від свекрухи отримала золоті кульчики. І мала з ними мороку. Коли народився син, я одягнула зручніші кульчики (такі, щоб дитя не скубало), а подаровані приміярла моя мама. Свекруха десь побачила то, потім було і співаного і казаного.
    Тепер ті кульчики лежать в коробочці, бажання одягати відпало.

3. Cifalius

Я в шоці..на рахунок чоловіка сестри...а чкщо на весілля прийдут ще і його батьки, я маю на увазі батьки чоловіка сестри...
    Валідол...що точно??? Шок:sad:
    Де стільки грошей взяти...

4. Nata

Nata Well-Known Member

Та це на Ваш розсуд, можете взагалі не дарувати. Придумайте собі власні традиції. Це Ваше свято, проведіть його з радістю, а не думками про подарунки чи інші традиції.

5. Cifalius

Просто особисто як для мене то подарунки потрібно дарувати близьким родичам, мама, тато, брат, сестра, дід і баба...а хресна..хресний...так можна пів міста покликати. В мому випадку, ми з нареченим, навіть не розглядали чоловіка сестри

6. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Подаруйте рамочку для Вашого з коханим весільного фото))), або футболку чи кепку з написом Я СКОРО СТАНУ БАБУСЕЮ/ДІДУСЕМ )))))))))

• Подобається Подобається x 2
  7. Cifalius

Ага...кактус...щоб життя малиною не здавалось:) :) :) :)

8. Nastynya

ОЙ))))!!! Розсмішили!!! :D Почуття гумору ще є, думаю подарунок придумаєте.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Свекрусі купила кофту - правда видно троха не вгадала з розміром, свекору купила сорочку, сестрі чоловіка (добре шо вона моєї комплекції) купила теж кофту, літню правда (було дуже приємно, шо на настпуний день вона її оділа, значить спопдобалась), її чоловікові купила сорочку, але літню, так продавці казали легше з розміром вгадати! Дідові светр, а бабі шалик з таких довгих широких. Але ті покупки стільки здоров"я в мене забрали, шо вже ніц не хотіла :8:

10. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я свекрусі купляла золотий кулончик Матінки Божої,свекору-сорочку,брату-кофту,всі на наступний день були в обновках-було дуже приємно,особливо тішився брат,видно правда догодила.Бабам обом купила плєди(покривала такі :),не знаю як по українськи сказати...) ,дідові теж сорочку,правда вони не змогли залишити в Луганській області господарку і приїхати,то ми ті подарунки самі привезли після весілля.Після одягання фати свекруха подарувала мені золотий браслет.

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

А ми домовлялися обійтися без подарунків. Ну тільки чоловік мені подарував - від перстеня з перлиною я відмовитися не змогла :)

12. Alias

Alias Well-Known Member

Вже і я почала задумуватись над подарунками.Дуже хочеться свекрусі подарувати мультиварку.:)От взяла собі в голову :)

13. Marianka

Marianka Well-Known Member

Я навіть незнаю чи буду щось купувати, ці традиції це просто жах, якщо так дотримуватися кожної з них, то можна залишитися без грошей і з сивим волоссям на голові до весілля..Якщо вже так всі будуть наполягати куплю скоріш за все якусь побутову техніку, але то лише свекрусі і свекру, але купувати цілій родині і дружбам, дружкам подарунки не збираюся, це вже занадто..:8: Це саме і стосується традиції щодо купівлі плаття нареченим. Як на мене це повний абсурд..:n:

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та традицій особливих щодо подарунків немає, то все люди повигадували. А зараз традиції взагалі дуже ґумові, які собі оберете, такі й будуть. А як хтось щось заїкнеться, то скажете, а я про таку традицію не чула, зате чула про таку, то так і зробила. ;)

15. Ірена

Ірена Well-Known Member

я дарувала і свекрові і свекрусі і бабам... на щастя на цьому список обмежився.
    та вони всі, знаючи дуже обмежені можливості моєї сім"ї на той час - ні від чого не відмовлялися. і весілля переділили рівно на половину...

16. Іриска

Іриска Well-Known Member

Ну я особисто купила свекрусі і свекру разом електричну м"ясорубку і ніби задоволені, а брату молодого сорочку, носить не знімає! Я питалася і радилася з ними, що б вони хотіли...Так само зі свекрухою вибирали мені подарунок!:confused:

17. Nastynya

А я свекрусі купила мобільний телефон, свекру ще нічого не підібрала...

18. Cifalius

Читаю т все, що ви тут понаписували, аж сміх бере. Згідна з Лілею на 100%..традиція...яка традиція??? Правда ще зовсім недавно сама задавала питання, що їм купити...можу сказати одне...НЕ ТРАТЬТЕ ГРОШЕЙ...які моб. телефони??? Купіть відразу особняк!!! подарунок має бути символічним, вам повезе якщо люди будуть користуватись цими подарунками. Як на мене, чим дешевше..тим краще! Суджу по собі, купила дорогенькі поларунки, а люди ними не кристуються!!! Вот образливо!

19. Olexandra_LV

Olexandra_LV New Member

Моє весілля проходило не з усіма традиціями. Проте увага була довкола нас із чоловіком. Як на мене, коли молода має бажання зробити близьким подарунки, купує те, що вважає за потрібне, коли ні.. то й ні. А замовляти собі подарунок (ще й немаловартісний) у майбутньої невістки таки некоректно...

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

От недавно зустріла знайому, розказувала, що вже 2 роки кредит не може сплатити, який брала дочці на весілля. І купляли вони 11 !!!!! подарунків - виробів із золота! І то треба їм було?! Невже не можна було без того обійтися? Правду кажуть, чому бідний - бо дурний...