Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Komashka, 12 Травень 2008.

1. Gaps

Gaps Member

Відповідь: Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

В мене вже також фініш з подарунками: мамі майбутнього чоловіка - золоту цепочку, татові та 2-ом братам - вишиті сорочки, бабусі з дідусем - теплі коцики (нехай гріються, бо в них їх немає).

2. levandivka

levandivka З яйцями...

А братанам - цепури?:bazar:

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я мамі дарувала золотий кулончик, татові сорочку хорошу.
    Сестрі з чоловіком постіль сімейну LeVele і таку ж постіль братові з жінкою.
    Племінниці сережки і кулончик срібні.
    А малому племіннику костюмчик.
    Здається подарунками всі були задоволені:girl_yes:

4. Krapivka

Krapivka New Member

Почитала то все, аж голова обертом пішла.
    А якщо плануємо тільки розписатись і все, то теж певно ті подарки тре дарити, чи як? :8:

5. zaderyshka

zaderyshka Member

ну, подарунки взагалі не муситься дарувати, якщо у вас такої традиції нема. Якщо не робите забави, та традиційного весілля з певними обрядами, то для чого зайві витрати? Все залежить від формату весілля і святкування.

6. Krapivka

Krapivka New Member

ну ми планували просто розписатись, взяти шлюб в церкві і тільки з самою близькою родиною (батьки, рідні сестри-брати, баби-діди) відсвяткувати в якомусь місці. Сестра його справляла весілля з усіма такими традиціями. А я навіть не знаю чи то вже потихеньку на ті подарунки збирати грошенята чи як? Теж не хочу виглядати як з космосу або якоюсь невихованою, якщо свекруха мені щось буде дарувати, а я їм - дульку.

7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Я дарувала батькові чоловіка золотий кулончик з ангелом-охоронцем, мамі сережки, братові - маленький тризуб на шпильці, а бабусячм - гарні скатеритини на стіл. А знайома, наприклад, подарувала свекру шерстяний светр, в а малій сестрі чоловіка цуценя:girl_wink: Так що це справа індивідуальна.

8. zaderyshka

zaderyshka Member

Тоді варто узгодити зі свекрухою, або попросити нареченого обговорити з батьками чи вони збираються вам щось дарувати. Або якщо вам незручно це робити, тоді подаруйте якийсь нейтральний не надто коштовний подарунок, господарський для свекрухи

9. Krapivka

Krapivka New Member

А ще таке питання. То дарується всій близькій родині, так? Тобто - мамі, татові, сестрі, чоловіку сестри і їх дітям, бабі?

10. lorelaj

lorelaj Active Member

а ми обдаровування вирішили не робити - ні я їм, ні вони мені))) Я про таку традицію навіть не знала, тож коли прийшли свататись й батькі чоловіка заговорили про те, що обдаровувань не треба ми з мамою сиділи й з бабусею й тільки очима кліпали - що за обдаровування такі й чого їх не треба.

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я на минулому тижні розмовляла з мамою коханого про подарунки. Хотіла порадитися, щоб була корисна річ, дійсно потрібна. Реакція була така: "О..То ж таке марнотратство. Давайте, купіть цептерівську дорогу сковорідку, а я вам потім її віддам, бо ж вам більше всього треба". Для тата посміялися, що подаруємо ще одну золоту печатку (дуже вже він їх любить), а для баби щось їстівне, бо дуже смачно поїсти любить...Але вирішила, що ще разок перепитаю вже пізніше, може щось дійсно придумає собі на подарунок, а як ні, то все одно думаю щось дарувати не для кухні, а для неї самої. Може ще мама моя дипломатичніше запитає.

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

Я з подарунками не парилася. Поїхала в кінг крос, ще й на знижки потрапила, купила свекрусі і бабці по шалі , свекрові і дідусеві по сорочці і на тому все закінчилося. будемо бачити чи будуть носити. бабця зрештою на другий день навіть подякувала, сказала що їм сподобалося.

13. sunset

sunset Active Member

легко сказати, я спробувала попитатись в своєї - може щось надумає, де там, не говорить і хоч би що((

але її вподобання я хоч знаю, а от свекру що придумати- невідомо(( знаю що любить ковані вироби, думала може картину якусь знайти- поки ніяких результатів(

14. zaderyshka

zaderyshka Member

ну то раз не хочуть люди балакати для чого "паритись"? Дарованому коневі в зуби не заглядають. І так клопотів з весіллям багато.

15. MyDream

MyDream Member

Коли мій брат одружувався, невістка дарувала бабусям і татові светри, а мені з мамою - шарфики. Всі були задоволені, бо так і домовлялись - щоб корисне і не дороге.

Хоча коли подружка виходила заміж - дарувала золото і мобільні телефони. :/
    Хотіла шоб люди говорили яка вона класна, а вийшло навпаки - всі говорили які ж то лишні понти.

16. Raven

Raven Мама малятка

Будучи дружкою, теж бачила, що наречена дарувала золото і дорогі подарунки, але то все було запаковане в спеціальні коробочки з безліччю зав"язок, щоб 100% то вдома розгорнули. Вже тим всім на поправинах хвалилися.

17. Бісеня

Бісеня Member

Мене даровання також чекає....В свекрухи питали також,що подарувати....У відповідь було,можливо шаль.Тому і так вирішили.Свекрові сорочку,сестрі придбала маленьку сумочку через плече,бабці - хустину.А свекрусі ще кофтинку. Буду також бачити чи не на дармо.Щоб тільки носилось.

18. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Я перед вибором подарунків уточнювала, що хто бажає...Свекрусі подарувала блузку, свекрові - сорочку, а сестрі чоловіка - набір косметики:girl_wink:

19. sunset

sunset Active Member

отож, я дарувала
    свекрусі- м*ясорубку
    свекру - спортивний костюм та футбольний м*яч
    бабусям- теплі вовняні ковдри-пледи
    дідусеві- велику книгу про життя всіх святих та булаву))

всі задоволені, бабусі аж сплакнули, так зворушливо))

20. Optima

Optima Member

я дарувала мамі чоловіка золоті кульчики, татові - сорочку і краватку, бабусі чоловіка - золотий медальйончик. а дідусеві - сорочку...не питала у них, а радилася з чоловіком, тим більше треба було розмір взнати..про подарунки вони нічого мені не казали потім, дивилися на них вже вдома...бабуся медальйончик носить точно)