Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Komashka, 12 Травень 2008.

1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Я чоловікові дала завдання запитати, що вони хочуть на подарунок ортимати, оскільки запитання було в лоб, то і відповідь була така ж:girl_blush2:.

2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Я перепрошую, що втручаюсь, а такі подарунки то трохи не забагато? Чи у вас це нормально?
    Бо у нас на Волині такого немає (я вже в милого уточнила, точно немає). Немає необхідності перед весіллям, коли й так великі трати, робити їх ще більшими.

3. Raven

Raven Мама малятка

Це від родини залежить, і у кого як прийнято.

4. Gossip

Gossip Member

таки забагато- чоловік і свекруха сказали, що я пергнула палку!!!
    в них так не прийнято, але от з країв Прикарпаття (звідкіля мої гості і родна)- то норма ... ну не знаю, я купила те на що вийшло по грошах!
    тим паче, що тратила свої зароблені і відкладені заздалегіть... не було б їх- то купила б щось менше :girl_wink:

5. Karrizo

Karrizo New Member

Я сьогодні ходила придивлялася за подарунками, ще не всім надумал що купити, але приблизно так:
    тато - сорочка + галстук;
    мама - то найскладніше, не знаю що купити, поки-що сьогодні купила шовковий шарфік з вишивкою ручної роботи, ну але звичайно до того ще щось треба.
    сестра - пригледіла гарну сумку шкіряну
    бабуся - напевно якусь кофту
    + кожному щось солоденьке:girl_wink:

6. gnatyska

gnatyska New Member

Я купила на разі мамі і сестрі: образ і колечко відповідно. Довго думала, що мамі подарувати, і все ж таки вирішила образ.

7. allja

allja Well-Known Member

І я вже купила подарунки(можливо то зарано трохи,та все рівно...):)
    Татові - сорочку (ще потім щось докуплю)
    Мамі - костюм
    Сестрі - набір махрових рушників
    Чоловікові сестри - кофту
    Дядькові - сорочку

8. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

мамі буду купляти золоті сережки, сестрі золотий перстень (одним набором, щоб собі мінялися) а свекрові певно сорочку і краватку, бабусі якийсь светер чи халат )))

9. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Якщо є фінансова можливість, то чому б і ні :)
    Я своїм не такі суперові і дорогезні подарунки робила, не було з чого...
    Свекрусі блузку, свекру сорочку, сестрі чоловіка кофтину, дідусеві сорочку і светрик,чоловікові себе кохану.:girl_curtsey:

10. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А ми з майбутньою свекрухою узгодили, що обійдемося без подарунків...(вона була ініціатором...)

11. zaderyshka

zaderyshka Member

12. allja

allja Well-Known Member

І в мене майбутня свекруха не хотіла подарунків,але моя бабуся і мама настояли на тому,що повинні бути,адже я отримаю подарунок від майбутньої свекрухи:girl_spruce_up:Тому, можна сказати,що вибору у мене не було:)
    І щодо подарунків: дівчата, я не знаю,що то ще майбутньому свекрові докупити до сорочки:girl_sad:Я б так і залишила, але якось воно не так,адже свекрусі костюм, а свекрові тільки сорочку?Порадьте щось...

13. Venezianka

Venezianka New Member

Я свекрусі і свекру дарувала вишиванки (з льону, вишиті рожевими і сірими нитками - дуже гарно). Сподіваюсь їм сподобалися. Ну і ще свекрусі білий шарф (замість хустини).

14. Virner

Virner Well-Known Member

Ми з майбутньою свекрухою теж домовились, що непотрібно подарунків ні їй, ні брату, ні братовій, лише діткам щось цікаве. Але моя мама наполягла на подарунках. Тому мені прийшлось мучити нареченого, що ж подарувати його рідним. Ось так з горем пополам обрали дітям - іграшки, братові з дружиною - фужери та графин (самі собі обрали), а от з свекрухою... Каже, що достатньо якоїсь хустинки на шию... А я вже все передумала - і вишиванку, і щось із золота, і щось із посуду...і т.д. Все що не пропоную - "Сонечко, не треба тратити грошей...Ви - мій дарунок". І все ніби добре...але от моя матуся вже мене доїдає, що так бути не може, щей ті подарунки, що я вже обрала родичам теж їй не догодили. Бачте, надто убогі...треба ще...
    І як тепер все владнати? Щоб і вовки ситі, і вівці цілі...

15. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Скажіть мамі, що свекруха буде намагатись потім Вам повернути гроші за занадто дорогі подарунки, які Ви купивали і дітям і родичам і їй, а такий варііант, я сподіваюсь Вашій мамі геть не підійде...
    Свекрусі можна купити гарний набір скатертина + серветки, набір банних полотенець, халат, це те, що відносно не дороге, об’ємне, і гарне.

16. zhabusya

zhabusya New Member

Докупіть до сорочки гарні запонки.

17. Lusuzka

Lusuzka New Member

Ой, в мене з тими подарунками ціла проблема. Я попросила, щоб мені склали список кому і що треба, і вийшло, що я маю дарувати мамі, татові, сестрі, двом бабам, хресним і похресниці - всього 8 чоловік! Ото мені вийде кругленька сума на подарунки, бо всім треба купити недешеві подарки.

18. zaderyshka

zaderyshka Member

розумію, в мене десь така сама гурма народу. Цікаво, а чому наречений моїй родині нічого дарувати не має? Шо за дискримінація прав! Ше заміж не вийшла,а мою родину вже утискають!:girl_cray:

Останнє редагування: 1 Травень 2011
  19. Lusuzka

Lusuzka New Member

Це точно !!! ))

20. Milady

Milady Well-Known Member

а їм обов'язково? бо я купую лише найближчим - тато,мама,дві бабці і дідусь і то маю проблеми з тим,що купити.