Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Komashka, 12 Травень 2008.

1. Excite

Excite Active Member

Відповідь: Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Я незнаю, може ми неправильні, ми переговорили з свекором та свекрухою і вирішили подарунки не дарувати. Ті гроші, що вони мали стратити на мене дали нам на весілля. Ніхто не був ображений. А як ви думаєте дівчата, чи це не є зайві клопоти для нареченої.
    Хоча скажу, що моя рідна сестра виходить заміж 2 жовтня, то її свекруха замовила золотий кулончик у вигляді букви"А". А свекор хоче сорочку. І як правильно має бути?

2. bridshut

bridshut New Member

Я в пятницю вже теж закінчила купувати подарунки, трошки почитала цю гілочку :morning1:і таке купила:
    мамі чоловіка-золотий кулончик
    тату- сорочку і светер
    сестрі-банний халат
    чоловікові сестри-сорочку
    донечці сестри-оснній костюмчик

Також замовила для свого майбутнього чоловіка пузлі з нашою фотографією :give_heart:, які подарю на весіллі!

3. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Чесно, мені взагалі обідно) Тому що, чому я маю щось купувати його батькам і родині, а моїй родині нічого наречений не має купувати?)) де справедливість?)))
    Ну але якщо прийдеться купувати, то я не знаю, що мені робити, тому що мого нареченого мама веде власний бізнес золотих виробів і явно я їм не збираюсь нічого золотого купувати))) Що робити?)) вони взагалі все мають))

4. classic

classic New Member

з тими подарунками стільки мороки.. не знаєти чи вгодиш їм всім.. мені треба 6 подарунків, то ще небагато на скільки я чула)

5. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я купувала родині чоловіка подарунки, мені ця традиція подобається. Для мене це якось зворушливо так. Ну, звичайно я не дарувала нікому діамантів, а як на мою думку практичні речі:

мамі- махровий халат
    тату-сорочку
    сестрі-махровий плед
    чоловіку сестри-набір махрових рушників.

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я не розумію тих традицій з подарунками...ну добре мамі, татові (брату, сестрі) - що виховали "для мене" такого чудового чоловіка...але оті всі решта брати та дружини братів і сестер то для мене нонсенс...

7. zaderyshka

zaderyshka Member

Це правда, з подарунками складна ситуація. В мене подруги родині чоловіка дарували щось таке не дуже дороге, більш символічне - скатертини жінками і сорочки чоловікам, або якийсь посуд. А от на весіллі рідної сестри мого нареченого, вона дарувала дорогі подарунки родині, але не тільки мамі-татові-бабцям-сестрам, там входили ще хресні, старости і старостіни і ще дорогий подарунок для молодого. Хоча молодий теж подарував їй великий золотий браслет.

8. allja

allja Well-Known Member

В нас такої традиції нема!:)Мені потрібно буде купути мамі нареченого, його татові, сестрі, чоловікові сестри і дядькові, тому , котрий живе з ними, от і все....
    Взагалі дарування подарунків батькам, сестрам, братам я ще сприймаю, але от те хресним, старостам і т.д. то для мене занадто вже!!!

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені, нпр., хочеться подарувати батькам і близьким коханого щось, цінне чи символічне, всерівно) одне питання якщо треба дарувати щось якимсь дальшим родичам чоловіка, яких я толком не знаю і практично не спілкуюся - то вже погоджуюсь, навіщо?!

10. Raven

Raven Мама малятка

Мені свекри замовили злотий кулон для секрухи і годинник для свекра, більше нікому нічого я не купувала.

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

мене це просто вбиває!!! отак і сказали: "купи мені ..." ?

12. zaderyshka

zaderyshka Member

allja, я повністю згодна з вами. Насправді, для мене царемонія дарування, то щось просто неймовірно напряжне. А якщо не вгадаю, особисто для мене якось незручно підходити і питати, що ви хочете на подарунок...

13. Karrizo

Karrizo New Member

В краях, звідки родом мій наречений заведено дарувати подарунки всім близьким родичам, в тому числі і хресним, але я цього не збираюся робити. Буду дарувати мамі, татові, сестрі і бабусі.

14. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Та ну, чого це.. Як правило, на попередніх узгодинах про це все і домовляються. Мені здається, краще, коли знаєш, що людині треба. Я на своєму весіллі зробила простіше - взяла чоловікову сестру - і на Південний. Там і вибрали подарунки, і для неї і для батьків, оскільки вона точно знала, що мамі і татові треба, та який розмір.
    А взагалі, як на мене, то ця традиція не є аж такою дуже гарною. Просто старше покоління навряд чи скоро від неї відмовиться. От ми, як дочекаємо весіль наших діток, то поступово і викорінемо цю традицію (хоча мені не вдасться, бо маю двох дочок, хіба ті що мають синів...).

15. La esposa

La esposa Moderator

А ми цю проблему вирішили простіше — теж ніби і подарувати щось треба, і дурниць дарувати не хочеться... тоді згадала, як в нас кажуть: "Дарую вам, тату, сорочку, щоб прийняли за рідну дочку. Дарую вам, мамо, хустину, щоб прийняли за рідну дитину". На тому й стало. Взяла чоловіка на базар, вибрали татові сорочку і краватку, мамі гарний шаль. Правда, потім я ще докупила для мами золотий кулон, і його сестрі браслет :)

16. Gossip

Gossip Member

Ох, дякую вам за дописи в такій прикольній темці :girl_in_love: про100 СУПЕР :girl_tender: !

я от прочитавши гілку від початку до кінця і з традиціями познайомилась (різними), а окрім того намалювала собі картину, щоб то подарувати моїй новій Родині :girl_dance:, та ще й порахувала кіко то подарунночків- 8 :)

я от вже питалась в них: "Що б то я Вам таке подарувала? так щоб не дарувати речі які лежатимуть в антрсолях :girl_blush2: " .... а ще крім того підіслала "Шпіона" : попросила Коханого вивідати, або про100 дослухатись чого б такого тре!!! ;) - то ж Миколає на носі, то люди про бажання більш балакучі
    :i-m_so_happy:

коли куплю подаруночки для мами, тата, сестри, швагра, племінника, бабці, бабці і дідуся ... напишу що то буде !!!
    Ніби нікого не забула :sorry: !

17. La esposa

La esposa Moderator

ойойой, як вас багато :girl_claping:
    о, то правда :) бо мені щось вивідати було ой як тяжко, чоловік шпигувати не хотів :girl_flirt:

18. allja

allja Well-Known Member

А я от собі тут трохи думаю,що то я маю купувати:girl_in_dreams:Поки що надумала,що свекрусі буду костюм купляти,мабуть,(вона хотіла,але мені не казала), свекрові не знаю ще...:confused:Сестрі нареченого мабуть куплю махровий халат і ще щось, а дядькові і чоловікові сестри - не знаю ще...

19. носик

носик New Member

я вважаю, що варто обговорювати наперед із майбутньою родиною питання подарунків.
    Свекруха моя хотіла набір: покривало із накидками на крісла, свекор сорочки і дідусь тоже сорочки

20. Gossip

Gossip Member

от нарешті впоралась :girl_dance: ясна річ не без сторонньої допомоги
    оскільки вивідалось тільки замовлення для племінника- то решту купила, що сама захотіла :girl_cool: [​IMG]
    отож:
    мама- золоте колечко [​IMG]
    тато- светрик, сорочка і галстук [​IMG]
    сестричка- золоте колечко [​IMG]
    племінник- тепленький і м"Якенький коцик в дитяче ліжечко
    швагер- комплект одягу для катання на лижах /така кофтинка і штанішки, що під комбінедзон одягаються /[​IMG]
    дідусь- сорочка і галстук [​IMG]
    бабця №1 і №2 - светрики /2 шт- різні/ .... + в додачу кожному з вище згаданих Цукерочки

... пум-пум-пум ... ось і все... залишилось докупити гарні подарункові пакети :girl_in_love: