Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Komashka, 12 Травень 2008.

1. Barbie

Barbie Well-Known Member

Відповідь: Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Це точно. Несправедливо:girl_feminist:

2. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Свекрусі я дарувала кухонний комбайн. Сверку светр.
    Двом малим сестрам та племінниці ляльки, старшій сестрі - ровенту плойку-фен.
    Двом бабцям хустки та светри.
    А потім ще відголоски доходили, що ображаються хресні і старостіна, що їх не вшанувала. Свекруха таки старостіні сама якийсь там подарунко купувала і дарувала, ніби від мене.

3. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Ой, та в нашому селі то та ще традиція, нерушима...І свекрам пеерважно дарують золото!!!!!Коротше молода за подарунки серйозно влітає, бо то ніби в торбинках все дарується, але насправді потім всі будуть все знати...а ризикувати, щоб все село говорилр, яка ти скупа....ну на таке хіба що камікадзе піде....

4. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

Мене теж таке чекаю, поки ще навіть незнаю що буду дарувати, бо хочеться щоб щось нормальне було і не сильно мені по кишені "било" і потім пилюкою неприпадало.)

5. Maldiva

Maldiva New Member

я хоч і не в селі живу, але якраз на такий варіант подарунків попала - для свекрухи, сестер чоловіка - дарувалось тільки золото. цікаво, чи майбутня невістка (дружина брата мого чоловіка) теж так гаманець спуштошуватиме - впевнена на всі 100 - не буде. Так що, на мою думку,з погляду пройдених літ))) хай кажуть, що хочуть, хоч скупа, хоч яка - хай краще нам нормальні подарунки дарують!

6. nattsol

nattsol Well-Known Member

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я свекрові купила атлас світу(у нього манія на них), свекрусі сервіз(вона показала яку посуду збирає і я вирішила не напрягатися і купити їй, а я показала які хочу сережки:girl_smile:), одній бабулі плед на ліжко , а другій- скатертину дуже гарну, ще залишився дід і брат - не можу придумати, що їм купити! Мені майбутня свекруха так і казала, щоб не тратити гроші на дурниці приблизно сказала, що кому може підійти і недорого і потрібне!

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

який жах з цим золотом!!!!!!!!! а як родина велика, то на подарунки піде зарплата за кілька місяців!
    уявляєте, а моя майбутня свекруха теж зовсім не в курсі, що невістка має там щось дарувати)))

9. uliana

uliana Well-Known Member

а ми вирішили без подарунків:)

10. Molecule

Molecule New Member

нарешті минулого тижня купила подарунки
    свекру- сорочку, свекруха, на жаль,померла:sad:
    сестрі парфуми, її чоловіку-сорочку,їхній дочці-сукню
    двом бабцям-халати
    хресній-парфуми.

11. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

я придбала свекрусі та її першій невістці комплекти з нічної сорочки та халату))) я б від такого не відмовилась - таке гарне з ажурчиком))) хоча мені теж було сказано купувати золото не менш як на 4-5 грам....

12. Almariel

а ким сказано!!!!!!?????????

13. SunnyBunny

SunnyBunny New Member

Я тільки сьогодні почула про таку традицію! Почитала і аж страшно:umbrage:
    Планую запитати хто що хоче, так простіше)

14. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

свекрухою, але не особисто, а через людей з якими я близько спілкуюсь...

15. zhabusya

zhabusya New Member

ну то просто капец:girl_devil:. А ви їй заявіть що також через тих людей, що хочете золото з брюліками і карат по більше від неї у подарунок. Мені поки ще ніхто нічого не передавав хоча я вже половину подарунків купила. А як би сказали я б все рівно то не купила.Така у мене вже натура хай знають на перед))))))))Я тільки спитала чи є них традиція дарувати хресним батькам на що вони розміялися і сказали що навіть про таке не чули.А так подарунки узгодила з хлопцем йому сподобалось і це саме головне. І вже давно мене його родичі просять щоб я собі пішла вибрала подарунок, але я відмовляюсь якось не зручно, я ж то не знаю на яку суму розраховують.

16. Almariel

я в шоці!!!!!!!!!!!!

17. romawka

romawka Member

На кінець і я сьогодні покупляла подарунки, мені хоть в чомусь повезло не так багато коханого родичів :girl_crazy: Любимій майбутній свекрусі купила золоту брошку-квітку, татові сорочку і бабці халат і хустину!

18. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

:i-m_so_happy:
    Дуже гарнтй подарунок

19. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

я бабці таке ж куплю, дякую за підказку)))

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

мені також таке пропонують, але не хочеться щоб потім говорили що я собі вибрала а їх ніхто не запитував що вони хочуть

20. NATIC

NATIC New Member

А в мене дівчата 7 людям треба подарунки робити, то я свекрусі кульчики купляю, свекрові светрик, бабці хустку і скатертину, двом сестрам золоті кулончики;)))(то така в нас традиція) чоловікам сестер сорочки, і сестри малому кофту і іграшку. Не заздрю тим в кого чоловік з великої сімї...........