Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Komashka, 12 Травень 2008.

1. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Відповідь: Весілля: подарунки для свекра та свекрухи

Мені теж мама чоловіка казала не купувати нічого, але ми вирішили невеличкі подарунки купити. Мамі купили срібний браслет (як виявилось, якраз такий, як Мама хотіла), сестрі буси, швагрові краватку, дідусям - сорочки, а всім решта посуд різний (поїхали в Епіцентр, там і докупили всі решта подарунки).

2. DoroshLida

DoroshLida New Member

а в нас все було скромно....свекру і свекрусі дещо нове до гардеробу (хоча я так і ніколи не бачила щоб вони то вдягали!!!) а бабці хустину,дєдові сорочку...а щоб зразу отак золотом обдаровувати....ОЦЕ ЗАНАДТО!!!!

3. marianast

marianast Well-Known Member

І я собі над тим голову ламаю, хоч в нас і так не все по традиції (ми рік вже розписані, а 8 серпня шлюб берем, І забаву робим:girl_nea: здались під тиском батьків). Ми з чоловіком вважаєм,що це дурний звичай, для чого робити подарунки демонстративно, перед натовпом, кого це потішить? Мені навіть трохи соромно. Але що робити? Потім буде мене його численна родина з Карпат дружно об...рати!!! Буду обдаровувати свекра, свекруху, брата, сестру з чоловіком та синочком і бабусю. Відчіпних подарунків не робитиму, тому і думати боюсь якою копієчкою для мене це обернеться!!!

4. panna

panna New Member

Позавчора почала закупівлі родичам.Свекрові купила сорочку з галстуком і запонками,для бабусь -махрові рушники.Спершу хотіла хустки,але одна бабця їх взагалі не носить,а в другої їх купа.Тепер залишились свекруха(їй напевне якісь сережки),брат(от йому я не знаю що купити) і дідусь(напевне,все ж таки светрик).

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

я татові купила телефон,мамі кулончик,сестрі перстеник,бабці таку теплу камізельку вовняну і хустину. то вони потім довший час ще мені "дорікали": і нашо то було так тратитися? :)

6. IKA

IKA New Member

Свекрусі і сестрі купила по перстенику. Племінниці великого Віні-Пуха, бабі - кофту і хустину, а дідові сорочку. Задоволені були усі...

7. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

У нас така традиція що дарують лише родині з його будинку/квартири - то ж я дарувати лише його батькам)

8. murawka

murawka New Member

У мене із подарунками ткж була ціла епопея. Просто традиція нас така дарувати дорогі подарунки. Бо інакше -не пасує. І якби я то мамі не пояснювала, що мені начхати на те, що подумає моя рождина про те, які подарки я подарую, на неї то не діяло. Відвоювала лише те, щоб хресним не дарувати. Отож: свекруха- золоте колечко(мама придивлялась розмір, коли вониу нас на заручинах були), свекор- годинник( теж придивилась, що він у нього дуже старий був); брат чоловіка- золотий кулон, старости, кухарка-набори рушників. Плюс ще всім чоловікам по коньяку.
    А ще в нас тьоща дарує зятеві подарунок- то подарували запонки золоті.
    Мені при знятті вельона свекруха подарувала сережки, а чоловік на початку весілля- колечко.
    А ще в нас входить в моду ті подарунки віддаровувати: ото бачила м по відео картину: сидить молода в хусьтині у чоловіка на колінах, а перед нею 4 чи 5 коробочок з ювеліркою:eek::

9. domino

domino Well-Known Member

я б тоже так хотіла:girl_yes2:

10. zhabusya

zhabusya New Member

Я щось не зрозуміла Ви ще старостам подарки дарили???

Я була на такому весілля де мама молодого подарувала 2 подарунки (ніби молода 2 рази ухилялась) і після 2 подарунку "дала" одіти хустину

11. murawka

murawka New Member

Угу:)

12. Almariel

Almariel Well-Known Member

ох, як у вас все дорого!!!!!!!!!!! в нас набагато простіше: подарунки батькам, дідам, бабусям, хресним, братам, сестрам...
    чоловікам сорочки та рушники, жінкам махрові простіні та хустини (або шарфи). і я то все не дуже дороге брала, бо ж і так купа грошей іде на те весілля.

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчата,а хресним теж треба подарунки обов'язково?

14. IKA

IKA New Member

Точно необов"язково!!!

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

В нас, наприклад, хресним не дарують подарунки на весіллі.

15. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

та ні, Ви чого?? Хіба,якщо заведено.

16. Kalina

Kalina Active Member

я не дарувала, та й перший раз про таке чую:girl_nea:

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та от прочитала і злякалася...

18. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

19. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ходила сьогодні за подарунками для дорогої родини:girl_wink:
    Довго думала що кому купити, а прийшла на базар і викупила абсолютно інший набір ніж надумала:girl_impossible:(головне що собі шикарний комбінезончик купила:girl_spruce_up:)
    Мамі купила шерстяний двуспальний плед, такий білий гарненький, татові купила футболку(в сорочках він не ходить взагалі) і рушник, бабі скатерть та набір посуду., сестрі з чоловіком рушнички та срібний набір посуду(піднос, якісь там посудинки під пляшку вина та ше шось там:girl_curtsey:)
    І думала всю дорогу, шо добре що родина в нього досить таки не велика, бо я б вже нічого не змогла придумати:girl_impossible:

20. Maldiva

Maldiva New Member

а у мого чоловіка - певно велика родина), бо мені прийшлось купувати подарунки батькам, бабусі, його брату і двом сестрам, та ще й за день до весілля майбутня свекруха "наїхала", що прийнято дарувати хресним батькам.
    а чого ж ніхто не придумає дарувати родині молодої. якась дискримінація
    :girl_sad: