Весілля...Бути чи не бути?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Anyuta, 11 Січень 2008.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Весілля...Бути чи не бути?

ну і хай собі! Якщо люди хочуть когось обговорювати, то і так будуть то робити, незалежно від того, будете ви їм догоджати,чи ні..

2. amurka

amurka New Member

ну то беріть все у свої руки!!

а мені певно і досі обмивають:girl_crazy:,я тим не страждаю))

у вас також є родина!!настройте батьків,щоб підтримували вас!

3. bridshut

bridshut New Member

Я так само і думала, але з боку родичів молодого виходить що вони мусять бути на всьому а нам також хочеть десь поїхати зробити фото але ж не за пів години, тому і запланувала щоб було години 4 на те все, бо потім як не встигатимумо то ж не буде нам спокою з їх дзвінками що ми затримуємося, а так за моїм задумом ми з гостями з церкви їдемо одразу в зал, без ніяких запізнень!

я того теж боюся, що під час самого весілля вони будуть на мене з коса поглядувати, мовляв я сама все врішую а на них мені....

4. amurka

amurka New Member

невстигните навіть 10фоток зробити....
    нам 3 було малувато)))

виключити телефони!

ми на 1год. запізнились,батьги посварили і забули,а ми похлопали головами,шо зле робили і пішли святкувати))
    ви шось непро то переживаєте перед весіллям!!

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Неприємна ситуація...
    але нада шота дєлать
    я щиро надіюся, що в нас буде не так :)
    але радила б вам схитрити і використовувати метод "розділяй і владарюй", бо ставити питання "руба" в такому випадку-зіпсувати собі як не весілля, то настрій

спочатку попрацюйте з нареченим, але так спокійно і тихенько, в плані "от як добре було б там зробити...",
    потім з батьками вашими... (треба підтягнути собі підтримку)
    а потім чи на свято якесь чи просто в неділю запросити його батьків ДО ВАС в гості (тоді не буде ні цьоткок, ні дядьок), та й в загалі свати мають їхати до молодої в гості, а не навпаки, можете гарбуза десь при дверях поставити то я жартую звичайно)

і тоді в спокійній обстановці спробувати поговорити ще раз, спокійно, без скандалів, десь попросити (не втручатися), десь переконати, десь пояснити, може підпоїти їх трохи перед тим :girl_flirt:
    нехай батьки ваші підтримають вас в тому "що то свято дітей, нехай буде як вони хочуть", при цьому можуть приговорювати про сучасну молодьож "шо ж поробиш, як вони в нас такі :girl_in_dreams:"

мені здається, що таки можна знайти якесь мудре рішення
    а стукнути кулаком по столі ще встигнете

6. Hruska

Hruska Well-Known Member

100%
    Якщо робити розписку і шлюб в окремі дні виходить набагато організованіше. Повірте. А коли ж робити все на один день, то всеодно щось таки піде не по-плану і десь весь той графік зїде...і потім ні вам, ні вашим гостям буде не весело. Коли на один день заплановано шлюб і забаву з фотками (без розписки, бо її найлегше виключити зі списку), тоді навіть "великі" накладки будуть не помітними в у Вашому графіку, бо менше справ на один день... все посунеться і владнаться.
    А на рахунок гостей і їх 4-годинних походеньок, я б задумалася...Ви зараз мислите суб`єктивно, бо це й справді дуже бажаний і чеканий лише Ваш день,але спробуйте більш обєктивніше до цього питання підійти і Ви подачите, що батьки і родичі також праві. Гості будуть виснажені і голодні, а ще як врахувати, що дехто доїжджає з регіону, то й справді стає шкода тих гостей. Хіба скоритатися порадою, тут вище викладеною - фуршетний міні-стіл, чи ще якісь забави, поки Вас не буде.
    Менше амбіцій і упередженості і все зпланується організовано і справді дуже гарно.
    Та й врешті-решт, для чого Вам псувати відносини з майбутньою родиною, переддень такого свята...завжди умістні компроміси.

7. bridshut

bridshut New Member

Дякую всім за Ваші дописи і поради! Сьогодні без ніякої розмови і переконань попросила коханого з’їздити в церкву і домовитися вже конкретно за час вінчання і Ви знаєте жодного слова заперечення, сам поїхав, але нажаль священника не застав!
    Та вони вже до нас приїжджали на 8-ме березня знайомитися і говорити про весілля. днак розмова не получилася оскільки мій тато наполягав на тому щоб ми перенесли на другий рік (дуже він в мене не хоче заміж мене віддавати). Тож на тому на той момент все і закінчилося!