Веселі історії та випадки з життя, і не тільки свого :-)

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Consuelo, 7 Травень 2010.

1. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: Веселі історії та випадки з життя, і не тільки свого :)

Це не велика історія, а просто розмова двох жінок, які йшли попереду нас.

Діло було на морі, закордоном.

Текст, говорили російською: "Смотри, Бистро. Бистро это быстро - быстро значит фаст-фуд":girl_haha:

2. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Дівчата!

Дякую за смішний ранок! Я плачу.

Продовжуючи тему бабусь, пригадую сусідську, котра була проста цілком жінка, і у звертаннях, тим не менше, читала газети і хизувалась технічними термінами. Найбільш любила вона слово "трансформатор", і ганяючи з городу нашого кота, кричала:"Наср..ти твоїй матері в трансформатор!"

Ми цей вислів використовуємо до сих пір, хоча бабуська купу років не живе, земля їй пухом...

3. Galysik

Galysik Well-Known Member

Кілька років тому вирішили ми з чоловіком зїздити на вихідні в Софіївку, подивитися як цвіте тюльпанове дерево. Їхали машиною, через усякі цікаві місця, замки, переночували в Камянці Подільському а зранку мали зустріти в Камянці мою сестру з хлопцем, які добиралися туди поїздом, щоб поїхати в Софіївку разом з нами.
    Домовились, що ми заберемо їх недалеко коло вокзалу. Ну і дзвонимо - де ви є? А вони міста не знають, розказують те що бачать навколо - зупинка, кафе. І тут мене поперло, кажу чоловікові - скажи що ми чекаємо їх коло бару Людожер (бо я придумати як розвести можу запросто, а з реалізацією туговато - починаю гиржати і мене викривають) Чоловік сказав, і тут ми їх бачимо здалека! Бачимо як вони підходять до людей і не поклавши мобільного на повному серйозі питають - Не підкажете де у вас тут бар Людожер? :) Люди шарахаються, кажуть що такого не знають, може щось нове? Словом, поки вони шукали, ми з чоловіком угорали в машині :) Потім ми їх покликали і ще й разом посміялися :)

• мімімі мімімі x 1
  4. PrincessRapunzel

PrincessRapunzel New Member

Перед святом Миколая хлопець моєї сестри вирішив через нашого тата передати їй подарунок, щоб вона не знала. Подзвонив до тата на роботу, а тато йому каже, щоб приїжджав, але щоб не дзвонив, поки не прийде в приймальню (тато працює в пологовому будинку). От цей хлопець заходить і бачить якихось двох лікарів, підходить до них і питає де приймальня. А вони відповідають, що йдуть саме туди і його проведуть. От поки вони йшли (а хлопець йде з великим рожевим пакетиком з бантиками і букетом червоних троянд), ті лікарі питають: ну шо, вродила? :girl_haha: На що хлопець відповідає: Нє, то я до одного лікаря йду)))))

5. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Ходив мій тато в магазин літом, повернувся і сміється аж сльози течуть. Виявляється, йде він а навпроти чоловік з жінкою, а посеред тротуару кефір в пакеті, вздутий як м'ячик. Оцей чоловік і хотів відштовхнути кефір на траву, а він БАБАХ! І ця пара вся в кефірі:) казав тато, що недивлячись на весь цей жах, вони весело сміялись один з одного:)

6. Amrita

Amrita Member

Знаю подібну історію - поїхала родина автомобілем закордон, у Польщу, здається. Так склалося, що там померла їхня бабуся. Щоб уникнути проблем з реєстрацією смерті на території чужої країни, а також, з перевозкою тіла, хтось "мудрий" запропонував купити великий палас і в ньому покійницю провезти. Так і зробили. Палас прикріпили зверху автомобіля. Поки чекали, щоб кордон перетнути - поснули, встали - нема коврика. Не уявляю реакцію злодіїв, коли вони палас розкрили ...:crazy:

7. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Я нагадала ще одну файну історію:
    У нашому маленькому селі на Волині є маленька школа. І директором там була маленька жіночка узбецького походження, Ельза Ензинівна (ім’я пригадала точно, а стосовно по-батькові - сумніваюся, але приблизно так).
    Одного разу прийшла ця цьоця до мого дідуся і розповіла історію.
    Рано-вранці, годинці в шостій, взимку, встала пані Ельза доїти корівку. У стайні зимно, корівка тепла, молоко щойно видоєне парує у відрі...і відчуває жіночка, що її кицька залізла їй на плече, треться по шиї, ластиться (була у киці така звичка - сідати на шию і муркотіти там). "Кицю-кицю, киць-киць!" - промовляла директорка, продовжуючи доїти корову. Коли закінчила, повернулась погладити "кицю"...жирний, нахабний пацючище сидів на її плечі ! Аааааа....крику було:girl_cray:

8. Sitara

Sitara Active Member

Матінко рідна, я сама тут чуть не закричала:eek:

9. Sitara

Sitara Active Member

Я знаю схожу історію, коли ой як дууже не пощастило злодіям, вони пограбували дядька, що йшов через парк і в кульку ніс навоз удобряти городик на дачі...

10. La esposa

La esposa Moderator

оооо, мій чвекор може щось подібне розказати :girl_haha:

Сталося так, що у них померла цьоця, і (я деталей не пам"ятаю), він мусив везти її посеред ночі на чужій машині на передньому сидінні, ліпшого варіанту в той час придумати не могли. Так от, глупа ніч, машина, в машині купа люду, на передньому сидінні мертва цьоця трохи поперек... Зупиняє їх даїшник, свекор виходить до нього, той щось починає розпитувати... Чує про те, ЩО вони везуть.. не вірить... а йому кажуть: та чого ви не вірите, йдіть подивіться, он там :girl_flirt: як він звідти пер, як відхрещувався... :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha:

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

бабця щойно історію знайомої розповіла - насміялись до істерики!
    значить вечір, темно і дуууууже слизько, ну як у нас у львові буває... йде та жіночка, а перед нею якийсь пан і несе лоток яєць (той пан)... вона помаленько, а він - ще помаліше, ну дуже переживав за ті яйця... вона його легенько обганяє... і тут чує позаду - гуп! вона, ще не встигши обернутись і все зрозуміти питає "йой, пане, як ваші яйця?" - відповідь: "та яйця нормально, а от в голову вдарився"... вона обертається - а той пан з яйцями собі далі тьопає, а впав зовсім інший чоловік!

та не знала де себе подіти - старша інтелігентна жінка, не знала нічого кращого, чим поцікавитися ))))

• Подобається Подобається x 1
  12. Donner

Donner Member

Вчора були в гостях у кума. Довго засиділися, а в нас піврічна дитина, тре домів. Викликали таксі, дружина з малою поїхала, а ми з кумом з дитячим візочком потьопали пішки, бо то недалеко. Яку ми увагу сихівських громадян привернули! Всі за нами оглядалися, якісь парочки навіть коментували. Уявляєте, йде двоє музчін і везуть дитячу коляску десь так о 9-їй вечора.

13. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Два тижні тому вирішили з дитиною піти у "Вулик" біля Нового ЦУМу. Живемо напроти Аквапарку. Я дитину вдягнула і за ручку потьопали. Вже в ЦУМі піднімаємося по сходах, і я бачу, що дитина рожеві штани добряче так вимазала болотом.
    Думаю, якось стидно так заходити, треба повитирати, нахиляюся, чищу штанину і чую щось вібрує. Беру свій телефон - ніяких викликів, а вібрацію дальше чути...
    Я прислухаюся і чую, що то моя дитина вібрує, я мац, мац... нащупала телефон чоловіка між памперсом і колготками :girl_haha:
    Дивлюся за ті 20 хвилин, поки ми до ЦУМу тьопали 3 пропущених дзвінки...

От такі пригоди...

14. Seppy

Seppy Active Member

Оооо! Ми в дитинстві в тріснуті м*ячі напихали каміння і виставляли на тротуарі. Самі бігли за пліт і першому ліпшому перехожому кричали "копніть, будь-ласка, м*ячика". І, одного разу на "вудочку" вирішили тата спіймати. Попався...:girl_blush2: Нам з братом весело було, коли ми повернулися додому і почули "я вам зараз дам!" Дав так, що нам мало не здалося!

15. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ржала, ледь живіт не надірвала:) До друга мого чоловіка приїхала в гості двоюрідна сестра. Вона говорить російською. Ще у нього є рідний брат Любчик. Та от, одного дня він вийшов до ванної... Задзвонив мобільник. Висвітило імя "Любчик". Коли він вийшов з ванної, сестра сказала: "Тебе любимый звонил":girl_haha:В хаті хвилина мовчання, батьки на нього витріщилися : хто-хто?! Потім зясувалося, що сестра подумала "Любчик" - то любимый:girl_crazy:

16. Bleris

Bleris New Member

ой..з побаченого я сміялась дуже довго..:girl_crazy:
    Я з своєю колишньою компанією гуляла на районі.
    Ми всі дружно катались на льодику)))Тільки моя подруга і її хлопець стояли і дивились на нас.
    Та все ж таки подруга вирішила на каблуках покататись...
    Ну разів три вона падала і лізла рачки туди де не слизько. Всі сміялись ...аж сльози котились.
    на 4 раз вона піднятись не могла. Її хотів підняти її хлопець, бумц і вони гупнулись двоє. Він встав бере її за руку і починає піднімати. Вона знов гупнулась. Тоді він вже її дьоргнув і ми почули звук, шось порвалось. Вона встала на ноги.. обдивилась чи її дубльонка не порвана. Вона піднімає руку а в неї рукав відірваний... Як всі з того хихотіли...А вона образилась на нас. Але тепер як згадуємо то без сміху не обходиться..:girl_claping:

17. levandivka

levandivka З яйцями...

А мене нині привітали:

Останнє редагування: 24 Липень 2011
  18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Знайомі розказували про похід в поліклініку:
    - Ваш хлопчик міцно стоїть на ногах! (хірург оглядав дівчинку).
    - З цитрусових можна тільки банани (педіатр про харчування годуючої мами)

19. Margot

Margot Well-Known Member

моя колєжанка дуже віруюча людина,раз я залишилась в неї ночувати.це був 2000 рік.засинаєм-враз якийсь жахливий гучний -прегучний сигнал на все місто,наче морська сирена,подружка зривається, трясе мене,падає на землю і кричить:"всьо!судний день!ангели сурмлять!"

20. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Згадала як колись ще давно він TEZE їздила в Швейцарію, там ми жили в одньої тьоті разом х подружкою і ще одна мама з сином з нами жила. Мушу зауважити що жіночка в якої ми жили була філологом, і на той час вивчала російську мову. В останній день нашого перебування вона влаштувала нам святкову вечерю.І ось поміж подаванням їжі вона нам роздавала подарунки, всіх називала по іменам і вручала презентик. І перед тим як дати подарунок вище згаданій мамі подає на стіл п"юре, і хотіла сказати "Світлана", а в неї чомусь получилась "сметана"- і ще мене чомусь перепитила чи точно так "сметана"?, а я така -"так так сметана". І коли моя подружка почала реготати, то я вже зрозуміла тоді що господиня мала на увазі "Світлану", яку ми потім втіхаря ще довго називали сметаною :))