Велосипед - який вибрати? Відгуки та рекомендації

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Кольорова, 22 Серпень 2011.

1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Як бачимо, у вилці немає підшипників.
    Вчіть матчасть.

• Подобається Подобається x 1
  2. iragonzales

iragonzales В декреті

Ну я писала про педалі....про легкий хід......Вилка може бути і жорстка.....Але чим далі бачу та дискусія іде в нікуди....думаю та дівчинка вже все собі уяснила.....

3. lilochok

lilochok Well-Known Member

Ви написали свою думку. Я пояснила чому Ви не праві

просто закінчились аргументи

от коли вони закінчились Ви й перейшли на особистості

--- дописи об"єднано, 2 Квітень 2015 ---
    Невже Ви думаєте що кульки у підшипниках ставлять неправильної форми??
    Якраз з часом (після тривалої експлуатації) вони втрачають цю форму
    Тобто, все навпаки відбувається

4. Руда Лисиця

скажіть будь ласка що ви маєте на увазі під жорстка вилка? суха і погано йде, чи така що взагалі амортизації не має?
    Бо виглядає що просто оперуєте різними термінами.
    п.с

5. lilochok

6. agatha

agatha Member

:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Дівчата, напишіть мені, будь ласка, про весняне ТО:girl_dance::girl_dance:
    Читаю Вашу дискусію, я в шоці. 15 років їжджу на ровері і думала, що підшипників там взагалі нема. І не маю поняття, яка в мене вилка: жорстка чи ні? От сідло і амортизатори у мене добрі, бо пробувала їздити на сина і чоловіка і коліжанок роверах, то таки мій самий м"який і комфортний. Оскільки їздимо по грунтовій дорозі (на вихідні, за містом), то сідло для мене- найважливіша деталь ровера. А от вилка і підшипники не знаю які.
    Боже, як я на тому ровері проїздила стільки років не знаючи про це?? :girl_blush2::girl_blush2:
    З приводу емпіричного досвіду, для репрезентативності вибірки врахуйте мій досвід: ніякої різниці між новим і "юзаним" ровером в частині ходу ровера я не бачу. От ровер, якому слід зробити ТО- то відчувається.

7. Руда Лисиця

та то вшистко єдно чи меріда, чи не меріда.
    Загалом список стандартний - вилка, гальма, ланцюг, шини.

8. agatha

agatha Member

Шини-підкачати.
    Гальма- перевірити і підрегулювати, щоб "ловило" в зручному положенні.
    Ланцюг-змастити
    А з вилкою що робити?

9. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Так дівчатка,а де у нас у Львові є ТО для велосипедів?Бо я такого ще не чула:girl_blush2:От куплю собі велосипед,якщо грошенят підзбираю,то мушу знати куди його на ремонт возити)

10. Руда Лисиця

де живете?

11. Luxury lv

:girl_dance:
    --- дописи об"єднано, 3 Квітень 2015 ---
    На Любінській)

Останнє редагування: 3 Квітень 2015
  12. Руда Лисиця

можете заїхати в Бумеранг на Героїв УПА (біля полярону, чи елекрону.вічно їх плутаю). Не впевнена чи вони роблять ТО, але я б сказала що 90% веломагазинів Львові ТО таки роблять. Зрештою погугліть телефон і уточніть.

13. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Була в кількох майстернях Львова, і мені тільки бумеранг підійшов. Там справді знають з якого боку до мого круїзера підійти і знають що робити з планетаркою, бо в інших сервісах на неї хіба кліпали і казали "що то таке"? Думаю, ТО там теж зроблять файно, бо мені там відразу до усього подивились, самі сказали що треба зробити, що ще потерпить і т.п. Файні хлопці, короче))))

14. Luxury lv

Добре дуже вам вдячна)Тепер залишилося саме основне,то купити велосипед))Який я дуууууууже хочу.От підзбираю грошенят і куплю.А хто підкаже ,які краще фірми вибирати,як для аматора?)Бо я в тому "чайник".Чи то не основне,головне,щоб зручний у користуванні був?
    --- дописи об"єднано, 4 Квітень 2015 ---
    І буде класна спортивна сімейка)Супер!!

15. lilochok

Покажу

--- дописи об"єднано, 4 Квітень 2015 ---

• Подобається Подобається x 3
  16. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Вибираємо велосипед для доньки (9-10років) - хочемо взяти підлітковий.
    Який порадите - щоб не дуже дорогий і якісний?
    І, можливо, є інтернет-магазини, де можна дешевше придбати?

17. Руда Лисиця

Останнє редагування: 12 Січень 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Tatiana Lev

Tatiana Lev Active Member

Можете купити складаний дорослий ровер -фолд- дитина зможе вже на ньому їздити і доросла мама теж чи тато. Там низька рама і колеса малі-20" -частіше, чи 24". Але то ровер суто по місту.

19. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Це залежить від зросту. Я 1, 56 м, а моя сестра 10 р крупніша за мене вже) тому, якщо дитина висока, то я б рекомендувала дорослий купити. Потім зможе їздити, відрегулювавши висоту сидіння. Особисто для себе вибрала
    BERGAMONT VITOX 5.3 розм. 38. Він мені дуже подобається, зручний, не тріщить нічого, хороший накат. В чоловіка значно дорожчий велосипед, але мені мій більше подобається. Я купляла в інтернет-магазині олімпіко.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Ну і з власного досвіду, варто спробувати сісти на декілька (я просто сідала, щоб з'ясувати, чи підходить геометрія рами, оскільки їздити не вміла))) або проїхатися. Навіть велосипеди, які виглядають подібно, можуть відчуватися зовсім по-різному при посадці. Я дивилася ще на Haro, Kellys. Мені навіть сидіти спині було не зручно. Попробуйте в знайомих, або в магазинах. Bergamont можете глянути в мене, якщо ви у Львові