Великий Піст

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Маруся-мама, 27 Січень 2010.

?

Як ви постите у Великий Піст?

1. строго, нема чого собе розслабляти

16 голосів
    12,7%
  2. пощу тільки в понеділок, середу і п*ятницю

33 голосів
    26,2%
  3. пощу протягом тижня, а на вихідні - ні

8 голосів
    6,3%
  4. пощу, коли вийде

58 голосів
    46,0%
  5. взагалі такого не визнаю

11 голосів
    8,7%
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: Великий Піст

В мене піст це відмова від того що дуже любиш. Ну до прикладу, я дуже люблю пиво. То я собі постановила до закінчення посту його не вживати. Дозволяю собі лиш келих вина, і то до вина я не дуже. А м"ясо я не дуже люблю, тому мені що їж його, а що ні - різниця не велика. Але його мушу готувати для дитини і чоловіка. Для чоловіка не вважаю поїдання м"яса гріхом, бо він важко працює щоб забезпечити нас, свого тата і бабцю. Без його вкладу ми б напевно бідували.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Маю бажання цього року дотриматись посту. Шукаю підтримку)

4. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Минулого року мені вдалось витримати увесь піст.
    До останнього сумнівалась, що у мене вийде.
    Перший тиждень дотримувалась без проблем, вже багато років перший і останній тиждень а також по середам і п"ятницям піст не порушувала.
    Коли почався другий тиждень, сказала собі: "Ніякого насильства, спробуй дотриматись, скільки зможеш, ти ж сама прийняла таке рішення". Вдалося, хоч було не просто.
    Коли почався третій тиждень, подумала собі "А чи зможу ще тиждень?".
    Коли минуло 3 тижні, все стало зовсім просто - мотивацією було "Вже стільки часу дотримувалась, хіба зараз час все зіпсувати?"
    А може спрацювало правило 21 дня для вироблення звички?
    Словом, мені допомогло поділити велику ціль на маленькі кроки і не заглядати далеко вперед, думаючи, як же ж далеко ще до мети.
    Бажаю Вам успіху!

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

• Подобається Подобається x 1