Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. Amrita

Amrita Member

Відповідь: Величне століття.Роксолана

Я серіал не спочатку дивлюся, та теж уже "втягнулася". А Гюррем - супер, і , на мою думку, дуже жіночна та природня, на противагу манірним турчанкам. Особливо при перших зустрічах з Сулейманом ( в неті переглянула :) ) і, взагалі, коли з ним милується :girl_in_love:

2. LuBimaya

LuBimaya New Member

3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Є, тільки тре пошукати.
    Серія має бути прикольна. Вивезуть чи не вивезуть Фірузе? Ось в чому питання...

4. Gybka Bob

Gybka Bob Member

а скільки взагалі серій буде??

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я не люблю сайти з тим крапка ру. Там багато непотрібної реклами. Дивлюсь на офіційному сайті з закінченням крапка ком.

6. LuBimaya

LuBimaya New Member

а можете поділитись посиланням? Бо я дивлюсь латінос-серіало, і там теж купа реклами...

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

В мене сестра за декілька днів передивилась всі серії(хотіла знати чим закінчиться), а виявилось що далі буде...

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

а для мене Мер'єм Узерлі просто викапана Дрю Беррімор.
    [​IMG] [​IMG]
    Ось знайшла інтерв'ю, як вона вживалася в роль:

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

на попередніх сторінках теж писала про то)

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

не дивно...я просто глядач, а вже їхніми фразами розмовляти в житті почала, мало того, я і думаю тими ж виразами що герої в фільмі...вжилась в серіал, називається...
    капєц, що зі мною до кінця фільму буде, страшно уявити...

12. Chereshka

Chereshka New Member

інколи, коли щось получається, то думками говрю ін шала)))))) то хоть добре, що думками, а то скоро ще щось буду базікати)))

13. AilataN

AilataN жива

знервували вони мене з Левком. Нашо його було в серіалі? теж мені, любовничек, з вічною печаттю скорби на лиці. Зануда.
    І чого би було його просто не обезглавити?

І Махідевран мене нервує, теж вічна страдалиця. Чого вони так бояться з палацу виїхати? Я б на її місці плюнула б і поїхала туди де султан говорив "ліс, спокій". ті хай собі гризуться, я б собі жила гарно і мирно))

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

уууу, то вже серйозно...

а що це?

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

я теж подивилась декілька серій, так нічо кіно... можна включати для фону.. але от мені цікаво стало чи справді мусульмани-чоловіки були такі всі виважені, благородні, стримані як їх показують у фільмі? у фільмі навіть якщо показують, що чоловік віддає жорстокий наказ, то це настільки благородно виглядає (принаймні мені так виглядає), що чоловіки якимись утопічними здаються...

а сама актриса Хюррем спершу справді не сприймалась (така протилежність Сумській, тому мабуть і не сприймалась), але мені здається, що сутність стосунків у гаремі і з султаном вона добре передає.. справді - мала б інший характер - не вижила б там..

15. Fleshka

ой, а де вони там стримані? та псіхи ще й ті! зриваються на всіх і всьому, голови рубають з пів слова. от рознервувався на когось - і забив...хороша стриманість...
    Чи ви про якісь окремі ситуації пишете? бо мені ні грама благородності не запам"яталось по сюжету ні в кого...

16. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Іншаллах, або іншалла - "на все воля Аллаха", або "якщо на те буде Божа воля", а бо ще "в ім’я Аллаха"

І ще трохи традиційних мусульманських виразів:

17. Сяночка

Сяночка Active Member

неуважно дивилась сьогодні і не зрозуміла звідки взявся Балі бей і хто він такий

18. LuBimaya

LuBimaya New Member

неймовірно сексуальний чоловік :girl_in_dreams:

19. Fleshka

красавчег, м-м-м:girl_in_love:, а очі! очі які! на жаль в тих серіях які я дивлюсь його вже немає, зате є відьмочка Фірузе, в якої теж очі як тарілки...:girl_cool:

20. LuBimaya

LuBimaya New Member

ото єдине, що в неї й гарного, так очі. По-перше, вона якась занадто довга, в неї довге обличчя. По-друге, в неї дуже широкі плечі. Вона була в якійсь вишневій сукні з плечима закритими і звисаючими рукавами, то виглядало ніби там жердину їй в ставили. (Ну, це тільки моя суб"єктивна думка, може комусь і подобаються такі панянки)

---------- Додано в 08:17 ---------- Попередній допис був написаний в 08:14 ----------

ех.... [​IMG]
    за ці очі я йому навіть вуса пробачила (бо не люблю вусатих занадто...)

---------- Додано в 08:21 ---------- Попередній допис був написаний в 08:17 ----------

так і хочеться сказати "Малкочогли, посади мене на того коня, і забери, хоч на край світу!"