Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. OnceInParis

OnceInParis Member

Відповідь: Величне століття.Роксолана

Посміхнули коментарі фанатів серіалу на бігсінема:
    - Она там сказала в монологе: «Я сказала им, что я Хюррем...» Вот эти слова, а также занавески невесть откуда взявшиеся и плюс, что Сулик СПАЛ и (вроде бы был разбужен Рюстемом) — все это дает надежду, что мабуть это опять всего лишь СОН СУЛЕЙМАНА?????
    - Наверное Бали Бей, в роли Хюррем, смотрелся бы лучше и сыграл бы куда более страстно, даже не сбривая усов!

2. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

по історії вроді би трошки інакше було - за Рустема сказано, що, за його "візірства" дуже наповнювалась казна, що він запровадив виробництво шовку (на той час дорогий "товар"). Ну і за Мустафу вроді би інше читала - типу, що яничари кликали його султаном вже, і тому Сулік "обзавидувався" і стратив. А Хюрем вже ті сценаристи так виставили - далі "нЄкуда" - я так зрозуміла за благочинність ні слова. (хіба по ходу трошки покажуть), і Сінана чогось не згадують вже.

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Втратила я інтерес до серіалу, і бачу, що недарма. Шкода, бо все так гарно починалось.

4. whisper

whisper Well-Known Member

вчора дивилась якусь там передачу по СТБ про зірок, то ведучий сказав що зважаючи на величезне незадоволення новою султаншою ніби в новому сезоні мають зробити що ця актриса підставна і сулейман дізнавшись про це поїде на пошуки своєї коханої ... і о ЧУДО повернеться наша улюблена героїня, а кінець фільму прогнозують на червень 2014р.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

мені цікаво що саме курять сценаристи чи (і) продюсери))

6. Margot

Margot Well-Known Member

теж таке вичитала в одній групі в однокласниках
    то точно...певно не дивитимусь наступний сезон, та й 103 серію цілий тиждень потрохи переглядала...нецікаво зовсім(((

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я не втратила.
    Але дивлюсь його вже не як перші два сезони - історичний серіал, а просто як мило.
    Завжди цікаво, що ще накурять в новій серії. А під кінець, так щей в реальному житті в них серіал там почався, з страстями по Міріям, то вже подвійне мило вийшло.
    Четвертий сезон таки чекатиму і дивитимусь, ну вже дуже мені актори полюбились. Гра Сюмбюльчика і Суліка таки вартує мого перегляду. Страта Мустафи в ютубі теж викликає бурю емоцій.
    Подивимся.

8. Margot

Margot Well-Known Member

І що вони курять???

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А мені пора втратити, ггг. Я так, одним оком дивлюсь, а старша доня коло мене. Так от, розказує вона сьогодні казочку про лева (вона в мене з фантазією). І лев у нас поїхав як ви думаєте куди? Прально, в санжак.

10. Margot

Margot Well-Known Member

от і затвердили актора на роль шехзаде Селіма
    знайомтесь, Єнгін Озтюрк
    [​IMG] [​IMG]

11. OnceInParis

OnceInParis Member

На першому фото подібний на Девіда з Беверлі Хілс))
    А нову серію майже місяць чекати - вийде 11 вересня. Вже скучила.

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

але десь скоро промо буде)

13. natiok

natiok Member

сьогодні має бути, цікаво подивитися, що там далі...які інтриги нас чекають в 4 сезоні)

14. Margot

Margot Well-Known Member

от і істинна причина , а ми думали-гадали

15. Маруся-мама

Шкода, але на то нема ради. )))

16. Margot

Margot Well-Known Member

Нема...але то радісна причина)
    Залишається тільки привітати "неперевершену султаншу", побажати народити здоровенького шехзаде:girl_wink::girl_crazy:

17. Roxie

Roxie Галицька панянка

а стільки пліток накрутили навколо її виходу з серіалу.. але я тепер вже дивитись не хочу.. нецікаво з тою старою каргою, замість жвавої Мерьєм.. останні 4 серії так і не подивилась, і щось не хочеться..

18. Маруся-мама

Може її будуть мало показувати? Може нам більше будуть показувати молодьож? На молодих, то я б ще подивилась, а на стару самій не хочеться. )))

19. OnceInParis

OnceInParis Member

Розклад на бігсінема:
    промо 1 - 21.08.
    промо 2 - 28.08.
    промо 3 - 04.09.
    Ще першого нема. Як з'явиться, одразу пишіть:girl_crazy:
    Веселі коментарі:
    - Что это такое?! Где же анонсик первый?! Жду — не дождусь! Нервы на пределе! Я так ждала это промо. Считала дни до него. Моё каждое утро начиналось так: встала, подошла к календарю и считаю сколько ещё дней осталось до анонса. Странно да?
    - Мне сейчас так волнительно, страшно… Готова увидеть своих любимых, великолепных, замечательных актеров. И МЕРЬЕМ УЗЕРЛИ...
    - Смотрю, все знакомые потихоньку подтягиваются)) заметно, что промо сегодня. нервы у многих уже ни к черту, эмоции зашкаливают)
    - Все надежды рушатся и это кошмар!!Боюсь не видать нам Мерьем как своих ушей.

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Щось думається, навіть якщо Міріям вернули в серіал, то в промо ми цього не побачимо. Мус бути інтрига.

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

Може знову піар?